Şimdi Ara

DÜNYANIN EN kötü futbolcusu... Veli kavlak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • maçı izlediğim cafede yaklaşık 50-60 kişiydik.

insanların veli'ye ettikleri küfürleri sayabilmek için matematik profesörü olmak gerekir.

adamın bir numarası yok.elin 19 yaşındaki tıfılı bize 2 maçta 3 gol salladı.genç yetenek böyle olur.

VELİ KAVLAK 30 küsür maç 2 gol 3 asist...veli bu işte.

BÜYÜK YETENEĞİNİZİ alın turşusunu kurun.ben bu kötü günleri çok önceden görmüştüm.ama size müstehak

• Yapay Zekanın Yanıtı

Dünyanın En Kötü Futbolcusu: Veli Kavlak

Veli Kavlak, çoğu futbol otoritesi tarafından "dünyanın en kötü futbolcusu" olarak kabul edilmektedir. Kariyeri boyunca sergilediği inanılmaz derecede zayıf performansıyla tanınır.

Kavlak, 1988 yılında Türkiye'de doğdu ve profesyonel futbol kariyerine 2006 yılında başladı. İlk yıllarında birkaç Türk kulübünde oynadı ve bu dönemde tutarlı bir şekilde kötü performans sergiledi. Top sürme, pas verme ve şut çekme becerilerinin eksikliği hemen fark edildi.

2012 yılında Kavlak, İngiliz alt lig takımı Bury FC'ye transfer oldu. Ancak burada da başarısız oldu ve sadece birkaç maçta forma giydi. Saha içindeki saçma sapan hareketleri ve teknik yetersizliği, taraftarlar ve uzmanlar tarafından alay konusu oldu.

Kavlak'ın kariyerinin düşük noktası, 2013 yılında bir maçta kendi kalesine iki gol attığı zamandır. Bu olay, "dünyanın en kötü futbolcusu" unvanını pekiştirdi.

Yıllar geçtikçe Kavlak, kötü futbolundan dolayı "kült" bir figür haline geldi. Performansları birçok viral videoya konu oldu ve sosyal medyada eğlence aracı olarak kullanıldı. Ancak sahadaki beceriksizliği, futbol camiasında ciddi bir şaşkınlığa yol açtı.

Veli Kavlak, futbol tarihinin en kötü oyuncularından biri olarak anılmaya devam etmektedir. Performansları, oyunun temellerini bile kavrayamayan bir futbolcunun kanıtı olarak görülmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Alalım diye dua ediyordum lampard gibi golleri vardı uzaktan. Demek ki avusturya liginden topcu almak 3. ligden topcu almaktan farksız.
  • tabata beşiktaş'ta oynarken dünyada yoktun sanırım.
  • Bu kişi blok listesinde "block" ve mesajı bloklandı.
    Bu kişinin mesajını görmek için bloğunu kaldır..
  • veli gerçekten balon ya saçma sapan şutları pasları var gerçekten berbat o bölgenin oyuncusu isen pasları güzel dağıtıcaksın
  • Adam sonuna kadar haklı.Bu adam için söylenecek tek kelime "BALON"
  • Çok gereksiz konular açıyorsun. Hayatında kaç kez maça gittinde Veli'ye gereksiz diyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lukunku diyorum :)

• Futbolu sadece topa sahip olduğumuz anlardan ibaret zannederseniz Veli'ye kötü demeniz gayet normal.

Veli'nin esas meziyeti top rakipteyken sürekli pres yapması, 90 dk boyunca orta saha direncini sağlaması ve rakibi pas hatası yapmaya zorlamasıdır. Adamın görevi rakibin ortasahada oyun kurmasını önlemek.

Bunu yapıyor mu? Evet yapıyor, daha doğrusu defans ile forvet hattımız arasında muazzam bir mesafe olduğu için tıpkı Ernst gibi tüm sahada deli gibi koşup kanatları toparlamaya da uğraşıyor. Bundan ötürü biraz verimsiz.

Bunun dışında top rakipteyken ne kadar etkiliyse, top kendisine geldiğinde de o kadar etkisiz. Ofansif yönünü geliştirmeli. Tıpkı Necip gibi.
  • Adama her konu için kızın ama bu konuda kızmayın.Beşiktaş'ın başına gelen en kötü şeylerden birisidir Veli.Bu kadar kalitesiz bi topçu görmedim ben.Sezon başından beri ha oldu ha olacak diye bekliyoruz milim ilerleme yok.Gönderilmesi gerekiyor sezon sonu.
  • Bende veliyi sevmiyorum. Dün bi kaç kolay pas hatasıyla kontra atağa çıkmamızı engelledi. Fizik gücüde yetersiz, rakibin dengesi bozmaya çalışırken genelde faul yapıyor. Attığı paslarda genelde kanatlara doğru oluyor. Pek fazla top kazandığıda yok. Çabalıyor ama bence olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Futbolu sadece topa sahip olduğumuz anlardan ibaret zannederseniz Veli'ye kötü demeniz gayet normal.

Veli'nin esas meziyeti top rakipteyken sürekli pres yapması, 90 dk boyunca orta saha direncini sağlaması ve rakibi pas hatası yapmaya zorlamasıdır. Adamın görevi rakibin ortasahada oyun kurmasını önlemek.

Bunu yapıyor mu? Evet yapıyor, daha doğrusu defans ile forvet hattımız arasında muazzam bir mesafe olduğu için tıpkı Ernst gibi tüm sahada deli gibi koşup kanatları toparlamaya da uğraşıyor. Bundan ötürü biraz verimsiz.

Bunun dışında top rakipteyken ne kadar etkiliyse, top kendisine geldiğinde de o kadar etkisiz. Ofansif yönünü geliştirmeli. Tıpkı Necip gibi.

Mustafa Sarp ile Barış'ta deli dana gibi pres yapıyordu

• Eskiden tutuyodum hadi belki geliştirir kendini diyordum. Ama yok olmuyor tamam çok koşuyor, mücadele ediyor. Futbolda mücadele bir yere kadar, takıma ofansif yönde katkısı hiç yok. Golüde yok galiba yada 1 tane orduya atmıştı hatırladım. Ne yazıkki veli ekrem holosko edu gibi oyuncuları göndermek gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaranlıkSokak

Çok gereksiz konular açıyorsun. Hayatında kaç kez maça gittinde Veli'ye gereksiz diyorsun.

Adamın açtığı konuya gereksiz diyin veli'ye iyi deyin karışmam ama şu maça gitme muhabbetini anlayamıyorum. Veli pas atarken ya da biz takım olarak savunmadayken lig tv kuş böcek mi çekiyor?
  • Tam bir kazma. Bu ve tanju mudur nedir, daha geldiklerinde dedim bir cacık olmaz bunlardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fmpes

quote:

Orijinalden alıntı: KaranlıkSokak

Çok gereksiz konular açıyorsun. Hayatında kaç kez maça gittinde Veli'ye gereksiz diyorsun.

Adamın açtığı konuya gereksiz diyin veli'ye iyi deyin karışmam ama şu maça gitme muhabbetini anlayamıyorum. Veli pas atarken ya da biz takım olarak savunmadayken lig tv kuş böcek mi çekiyor?

• Valla futbolcu isen , o bolgede oynayan bir futbolcu isen , oyunun her iki yonunu de oynaman gerekmez mi ?

Ne demek top rakipteyken iyi , hucumdayken kotu. Amerikan futbolu mu oynuyor ? Hucum takimi , defans takimi.

Veli takimda kalsin diyenler , seneye de bu sezondaki filmden kesitler gormek isteyenlerdir.
  • Bu konuda katılmamak elde değil 2mt önüne top atamıyorsan bırak kardeşim futbolu falan
  • quote:

Futbolu sadece topa sahip olduğumuz anlardan ibaret zannederseniz Veli'ye kötü demeniz gayet normal.

bu ortasahanın bu kadar kötü olması neden? Veliyi savunma veli beşiktaşa gelmiş en kötü oyunculardandır.Tamam pres yapıyo ama daha az yapan en azından topla iyi oynayan orta saha oyuncumuz olması daha faydalı olurdu futbol kosup presten ibaret değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Balikesirli1o

quote:

bu ortasahanın bu kadar kötü olması neden? Veliyi savunma veli beşiktaşa gelmiş en kötü oyunculardandır.Tamam pres yapıyo ama daha az yapan en azından topla iyi oynayan orta saha oyuncumuz olması daha faydalı olurdu futbol kosup presten ibaret değil

Yukarıda da yazdım, bizim forvet ile defansımız arasında 60-70 metre mesafe var. O mesafede 90 dakika boyunca koşmak kolay birşey mi? Oyunu rakip sahaya yıkan bir oyun sistemimiz olmadıktan sonra Veli'den de Necip'ten de Ernst'ten de tam verim alamayız. Ha ben Veli müthiş oyuncudur demiyorum ama şu anki çarpık sistemimiz yüzünden çok iyi oynamasını da bekleyemeyiz.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.