Bildirim
Dünyanın En İyi Yasuo'su BU FORUMDAN!! [SS'li]

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Benim o arkadaşlar yalan söylüyo lloncept degil -
rezerve -
Hangi site bu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: KantaWizard
Hangi site bu?
lolskill.net dostum -
yalan
onu bunu boşverin yeni mouse aldım klavyenin portuna takınca sürücüyü yanlış mı yükledi nedir usbyle takılı olan her şey çalışmıyor. güvenli modda açınca aynı şekilde hepsi açılıyor ama normal açılışta klavyenin ışıklar yanıp sönüyor çalışmıyor yardım edin hele geçin bu olayları 1 saattir kafayı yiyorum -
Mağara ben açalı oldu o konuyu.http://forum.donanimhaber.com/m_87028321/f_//tm.htm#87028321
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vez IX -- 29 Ocak 2014; 16:23:35 > -
Rezz
quote:
Orijinalden alıntı: LLoncept
yalan
onu bunu boşverin yeni mouse aldım klavyenin portuna takınca sürücüyü yanlış mı yükledi nedir usbyle takılı olan her şey çalışmıyor. güvenli modda açınca aynı şekilde hepsi açılıyor ama normal açılışta klavyenin ışıklar yanıp sönüyor çalışmıyor yardım edin hele geçin bu olayları 1 saattir kafayı yiyorum
sa çilingir abi -
Forumun gururu :(
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yasuo noob champ qamqi
Clg ne iş?
3-4 gün önce 1.bendim niye hiç benim konumu açmadınız illa çelincır mı olmamız lazım -
quote:
yalan
onu bunu boşverin yeni mouse aldım klavyenin portuna takınca sürücüyü yanlış mı yükledi nedir usbyle takılı olan her şey çalışmıyor. güvenli modda açınca aynı şekilde hepsi açılıyor ama normal açılışta klavyenin ışıklar yanıp sönüyor çalışmıyor yardım edin hele geçin bu olayları 1 saattir kafayı yiyorum
mesajımı alıntılarmısın hava atcam millete
quote:
Orijinalden alıntı: Kauppatore
Clg ne iş?
hotşotgg'yi atmışlar. -
noobshotGG yerine noobcept geldi beyler -
quote:
yalan
olum bi el atin su olaya qq
quote:
Orijinalden alıntı: NeonTiger
noobshotGG yerine noobcept geldi beyler
iyi güldüm he
-
quote:
Orijinalden alıntı: Axwell.
quote:
Orijinalden alıntı: KantaWizard
Hangi site bu?
lolskill.net dostum
Tesekkurler
Verilmişti zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- shaco replikleri
- lol euw hesap açma
- işaretçi hassasiyetini arttır nedir
- lol ekran çok yakın
- e postamı bilen biri ne yapabilir
- afk ne demek
- riot mmorpg
- league of legends sistem gereksinimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X