Şimdi Ara

Dünyanın en iyi saklanan 3 sırrı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
6.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sefere çıkacak , padişaha veziri sorar ,
    Padişahım , sefer ne tarafa,
    Padişah : Sır tutmasını bilirmisin ey vezirim
    Vezir : bilirim padişahım
    Padişah: Bende bilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8948E37AE -- 16 Temmuz 2010; 0:12:15 >

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: soho

coca cola'nın formülü sır ise bu sırra rağmen nasıl onay alınıp piyasaya sürülebiliyor..nasıl yapıldığı bilinmeden bu içecek insanlara sunulmasını hangi sağlık örgütü izin veriyor ?

Sen bunu işletim sistemimi sandın kodlarını herkesle paylaşmak zorunda kalsınlar.

adam haklı, açıklıyım, içeriği bildirmesi yeterli miktarını bildirmesi gerekmiyor. zararlı madde varsa test yaptırılıyor miktarı fazla mı diye...
    benim anlamadığım, fabrikada üretiyorlar bunu hemde binlerce fabrikada kimse formülü bilmiyorsa kim üretiyor? hadi şimdi otomatik sistemler 40-50 yıl önce nasıl üretiyorlardı?

• Anlamadığım bir nokta, demişler ki. Coca-Cola`nın sırrı iki kişide. Hmm şöyle bir düşündüm yanlış da düşünmüş olabilirim herkesten ilk başta özür dilerim. Peki, seri üretime geçerken bu adamlar formüle bakıp şunu şunu yapacaksınız diyemez. Çünkü bu da formülün içine girmiş olur. Sonra da sır açıklanmış olur. E o zaman bu cola nasıl seri üretim haline girebiliyor ? İki kişinin bilmediği aşikar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezio Auditoré -- 19 Temmuz 2010; 19:19:54 >
  • Saç telinden kişinin yaşını cinsiyetini sağlık durumunu ve çok daha fazlasını bulablen teknolojinin basit bir sıvı karışımının içeriğini tespit edemediğine inanmak da bambaşka bir sır olsa gerek...

Aynısının başka şirketler tarafından yapılmamasının sebebi "sır" değil,telif haklarıdır...

We´ll be ready when the curtain might fall...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren

Coca cola'nın sırlarını bilen bir kişi ölünce ne oluyor?

???

Orijinalden alıntı: DigitalFortress

Anlamadığım bir nokta, demişler ki. Coca-Cola`nın sırrı iki kişide. Hmm şöyle bir düşündüm yanlış da düşünmüş olabilirim herkesten ilk başta özür dilerim. Peki, seri üretime geçerken bu adamlar formüle bakıp şunu şunu yapacaksınız diyemez. Çünkü bu da formülün içine girmiş olur. Sonra da sır açıklanmış olur. E o zaman bu cola nasıl seri üretim haline girebiliyor ? İki kişinin bilmediği aşikar.

Kesinlikle katılıyorum aynı şeyi ben de düşündüm. Bu iki adam yanyana gelmeyecek de, tonla şirkete hemen hergün gidip formülleri katacaklar, yok bilmem ne.. Kesinlikle içeriğindeki tüm maddelerin ne olduğu biliniyor. Coca Cola bunu hep yapıyor..özel olmak , ilgi çekmek adına her türlü yöntemi deniyor işte..

Siz En İyiye sahip olmayı düşünürken,ben sahip olduklarımın En İyi olduğunu düşünürüm.. İşte mutluluğumun gerçek sebebi bu..

• quote:

Orijinalden alıntı: xxPyromaniaxx

quote:

Anlamadığım bir nokta, demişler ki. Coca-Cola`nın sırrı iki kişide. Hmm şöyle bir düşündüm yanlış da düşünmüş olabilirim herkesten ilk başta özür dilerim. Peki, seri üretime geçerken bu adamlar formüle bakıp şunu şunu yapacaksınız diyemez. Çünkü bu da formülün içine girmiş olur. Sonra da sır açıklanmış olur. E o zaman bu cola nasıl seri üretim haline girebiliyor ? İki kişinin bilmediği aşikar.

Kesinlikle katılıyorum aynı şeyi ben de düşündüm. Bu iki adam yanyana gelmeyecek de, tonla şirkete hemen hergün gidip formülleri katacaklar, yok bilmem ne.. Kesinlikle içeriğindeki tüm maddelerin ne olduğu biliniyor. Coca Cola bunu hep yapıyor..özel olmak , ilgi çekmek adına her türlü yöntemi deniyor işte..

İçindeki maddeler kolanın üstündede yazıyor zaten.. Bilinmeyen şey oranlar, benim bildiğim..
    Anger Management | Arrow | Breakin Bad | Chuck | Da Vinci's Demons | Death Note | Fargo | Fear The Walking Dead | Friends | Game Of Thrones | Gossip Girl | Heroes: Reborn | High Stakes Poker | House M.D. | How I Met Your Mother | Humans | Hunted | Limitless | Lost | Modern Family | Mr. Robot | New Girl | Prison Break | Shameless | South Park | Spartacus: Blood and Sand | Spartacus: Gods of the Arena | Spartacus: Vengeance | Spartacus: War of the Damned | Terminator: The Sarah Connor Chronicles | The Big Bang Theory | The Strain | The Tomorrow People | The Walking Dead | The Whispers | True Detective | Two And a Half Men | Zoo | The Lost Room | Dead Set

• Kim bilir daha neler vardır, saklandığını bile bilmediğimiz..
  • Coca colanın formülü ile ilgili anlatılanlar artık masal oldu efsane oldu.Hiçbiri doğru değil yok 2 kişi biliyomuş biri yarsını biri yarınısı yapıyomuş biraz aklınızı kullanın.
  • quote:

Baştan aşağı YALAN bir yazı.

Bunun için de şartname imzalamışlardır kesin:
    '' Ölmeden en az bir gün önce bunu şirketinize bildirmezsem gereğinin yapılmasını arz ederim'' şeklinde..

Siz En İyiye sahip olmayı düşünürken,ben sahip olduklarımın En İyi olduğunu düşünürüm.. İşte mutluluğumun gerçek sebebi bu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

hadi şirket sırlarını anladık da adamın kafasının/kafatasının nerede olduğundan bize ne?

Mütişsin

• en büyük sır?nerden geldik nereye gidiyoruz?

ANDREI

Saç telinden kişinin yaşını cinsiyetini sağlık durumunu ve çok daha fazlasını bulablen teknolojinin basit bir sıvı karışımının içeriğini tespit edemediğine inanmak da bambaşka bir sır olsa gerek...

Aynısının başka şirketler tarafından yapılmamasının sebebi "sır" değil,telif haklarıdır...

Kesinlikle katılıyorum.

en büyük sır?nerden geldik nereye gidiyoruz?

Evet. Kısaca kendi inancıma göre yorum yazarsam;
    Bir yerden geldiğimiz ve bir yere gideceğimiz bariz belli,
    Yoktan bir şey varolduğunuda gören kimse olmadığına göre,
    Kendisinide çok defa elçileri ile haber verdiğine göre,
    Cevap çok açık değilmi.

Orijinalden alıntı: diablo12

quote:

Orijinalden alıntı: xxPyromaniaxx

quote:

İçindeki maddeler kolanın üstündede yazıyor zaten.. Bilinmeyen şey oranlar, benim bildiğim..

Ben buna inanmıyorum ama gerçekse coca cola özütü yazıyor içindekilerde Doğruysa odur.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.