Şimdi Ara

Dünyanın en iyi elektro gitaristi kimdir? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
3
Favori
16.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ikili derim başka bişey demem

Dünyanın en iyi elektro gitaristi kimdir?
  • jimi hendrix Joe Satriani John Petrucci Yngwie Malmsteen steve vai Bence

kirk te iyi çalıyor ama üsteki isimlerin arasında kaybolur gider.
  • Elektro gitardan anlamam ama rahmetlinin her şeyine hastayım.

Dünyanın en iyi elektro gitaristi kimdir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nunéth

quote:

Orijinalden alıntı: TestamenT

quote:

Orijinalden alıntı: Nunéth

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Love You My Angel

quote:

bence de satriani en iyi gitarist olamaz en iyiler benim için jimmy hendrix kirk hammet ve tony iommi 'dir

alın bunu

sen alın bunu dediğine gore bu gitaristleri hakkaten ciddi anlamda hiç dinlememişsin demektirayrıca zevkime de saygı duymanı beklerdim

Kendi adıma konuşayım zevkine tabii ki saygı duyarım fakat Kirk Hammett ı dünyanın en iyi gitaristi yaparsan da ayıp etmiş olursun

ben her konserinde albümdeki sololarından farksız ve eksiksiz solo attığını hatırlamıyorum:) muhakkak kendi yorumunu kattığı oluyor ama her solosu orjinaline neredeyse %100 yakın ben boyle bi adamı dışlayabilmenizi anlayamıyorum ve bunu herzamanki gibi metallica vs. iron maiden çekişmesine bağlıyorum

Öyle bir karşılaştırma yapmadım. Her iki grubu da dinlerim fakat, sen gidip Jimi Hendrix ile Kirk Hammett ı aynı cumle içinde kullanırsan, yani ne bileyim, benim gözümde yanlış. Ki bahsedilen şey dunyanın en iyi gitarist(ler)i ise Kirk Hammett ın ilk sıralarda olmayacagını dusunuyorum.

bence de bu isimlerin arasında satriani'nin bulunması yanlış ama herkesin zevki farklı işte

bu arada türkiyeden de bi isim vermek istiyorum belki dünyanın en iyisi değil ama mükemmel yeteneği sayesinde joe satriani ile birlikte çalmış bi isimdir kendisi ayrıca karakteride bir o kadar düzgündür ...mesut uğurel kimse bilmez ama türkiyenin en iyi gitaristlerinden biridir zaten satrianiyle birlikte çalmış olması da boş olmadığını gosteriyoryoutube'da bumbleblee adlı videosunu izlemenizi oneririm kalite çok iyi değil ama canlı dinleyince insan garip oluyor:)

• bence ;

• Jimi Hendrix tabiki
    başka kim gitarı dişleriyle çalabiliyordu? veya başka kim gitarı sırtına alıp çalabiliyordu? veya başka kim gitarı gitar solak olsun diye ters çevirip çalabiliyordu?
  • Bence David Gilmour ama tarzını beğendiğimden. Fakat Jimmy Page ve Jimi Hendrix'i de saymazsam saygısızlık olur.

• bu da güzel çalıyor :D
  • bence en iyi gitarist erkan oğur. en yetenekli gitarist joe satriani. ve şarkılarıyla beni en mutlu eden gitarist ise bb king.. ben bu adamın ritimlerine hayranım şahsen..

hee bi de eğer saz da konuya dahil edilirse en babası tabiki aşık veyseldir. joe satriani ağlayarak dinlemiştir üstadı. ve aşık veysel isimli bir şarkısı da vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaNs3R

bence ;

dostum yanlış anlama zevkine sonuna kadar saygım var soad'ı bende severim zaten dinkardeşim ister istemez dinliyor insan ama sunu diyeyim:) bence kesinlikle iyi bi gitarist değil daron yani düşün ben yukarda kirk dedim adamlar ona bile yok artık dediler :) daha çok yeniler ileride ne olur bilinmez ama başarılı soloları yok pek daronun:)

• Steve vai
    Paul gilbert
    Slash
  • jimmy hendrix.
  • alexi laiho
  • Tek kelime ile Yavuz Çetin. Canlıların dünyasından çabuk ayrılmasına rağmen, hala onun kadar yetenekli birisini görmüş değilim. Ben kendisinin eserlerine biraz geç tanık olsamda; kendisi gibi birisini, müzik kültürüme göre henüz görmüş değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sT.curSe -- 26 Ekim 2009; 22:21:07 >
  • David Gilmour

jimi Hendrix

• O kadar lafı geçti videosu olmazsa olmaz diye düşünüp link vereyim dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arctic Cat -- 26 Ekim 2009; 22:25:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: y.ulus

Jimi Hendrix tabiki
    başka kim gitarı dişleriyle çalabiliyordu? veya başka kim gitarı sırtına alıp çalabiliyordu? veya başka kim gitarı gitar solak olsun diye ters çevirip çalabiliyordu?

+1
  • Kişiden kişiye değişir bana göre zakk wylde kimine göre jim hendrix, eric clapton, malmsteen...

edit: benden başka zakk wylde diyen yokmu ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 26 Ekim 2009; 23:44:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PokerPeekFace

Kişiden kişiye değişir bana göre zakk wylde kimine göre jim hendrix, eric clapton, malmsteen...

edit: benden başka zakk wylde diyen yokmu ya

Tam bir hışımla Zakk Wylde diye atılacaktım ki ortaya,seni gördüm.
    Black Label Society parçalarından bahsetmeyeceğim bile.Yada Ozzy'nin No More Tears gibi şaheserlerine damgasını vurmasından.Sadece 2 şer dakikalık Farewell Ballad ve Dr.Octavia yı dinlemeniz kafidir.Kalıcı etkiler bırakır.

http://www.youtube.com/watch?v=rYMupc564zE

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.