Şimdi Ara

Dünyanın en iyi dövüş sahnesi(bence) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eskiden jet lee mi vardı...forever akira kurusava adam kılıçla havadaki kağıda ismini yazıyordu
  • dövüşüomu sevişiomu belli değil çok yapmacık

Orjinalden alıntı: adriano123

Ne dövdü adamları be

DH l Pi[q]m3Y <3^
    Counter-Strike Sanatı

• adam bi filmde bütün bildiklerini uyguluo sonaki filmlerde napcak acaba

Orjinalden alıntı: lllByM3RTlll

quote:

Ne dövdü adamları be

opss bu ne bee. yuh yanii abowww
    Sarı dalgalı saçına, yüzüne, dudağına, gülüşüne, bakışına, gözüne, endamına, eline, parmağına, sesine, ismine, yürüyüşüne oturuşuna, yanağına, gamzene, burnuna, boynuna, sarılmana, sevmene, kokuna, koynuna, sıcaklığına, herrşşeyine sana tarifsiz aşığım. Düşünebildiğim kadar hızlı konuşabilmem gerek sevgimi anlatmak için... AB RH(-)

• adriano

verdiğin linkte hareketler güzel hoşta

yalan olduğu apaçık ortada

1.5 sene Wing Tsun yapmış biri olarak ilk verilen video oldukça mantıklı bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: demon

Hiçbirisi Bruce Lee filmlerindeki tadı veremedi bana.

aynen

Jet Li nin şu zenci bir kaç adamı dövüp,birisin başına külodunu geçirdiği sahne vardı, bence çok iyi sahne.
    2006 yılından beri forum üyesiyim. Bugüne kadar sade ve sadece kendi kullandığım temiz ve sorunsuz ürünleri sattım ve hiçbir satışımda en ufak bir sorun yaşamadım. Aynı şehirden alıcı çıkarsa, çoğu zaman evimde ürünü bizzat göstererek sattım.
  • 2 tane filmi var zaten benim bildiğim
    bi filminde hava alanında biriyle çarpışıyorlar,sonra birbirlerine bakıp yollarına devam ediyorlar.o adam Jackie chan.zaten o bulmuş bu adamı arkasında o varmış

quote:

Ne dövdü adamları be

adam tek başına herkesi dövüyor bu güzel....
    fakat o herkez aynı anda adama niye dalmıyorda tek tek sıraya gimiş gibi teker teker bekleyerek adamın üstüne gidiyor?
    işte bur durumda 1 kişinin 50 kişiyi dövmesi pek inandırıcı olmuyor.. ve flimlerdeki bu tür dövüşler bana çok saçma geliyor..

şuna bak... dayak atan 1 kişi.... ama dayak yiyen 50 kişi misal verdim..... ne güzel o 50 kişi anlaşmış gibi sırayla tek tek dayak atan adamın üstüne gidiyor abi benide dövsene benide dövsene diye sanki yalvarır gibi

aynı anda o 50 kişi dayak atan adamın üstüne çullanacaki onların arasında ne yapacağını şaşıracak ve bir kaç hamleden sonra hareket edemiyecek...

• quote:

quote:

Ne dövdü adamları be

aynısını bende çekerim ne varki bu tarz bi şeye güzel diyeceksek matrix reoloaded daki neo ve 100 lerde ajan smiht çok daha süper dir ama bi spiderman 2 deki ahtapot adamla spiderin tren üstündeki kavgası yada kurgusal açıdan örnek vermek gerekirse oldboy daki elemanın dövüştüğü sahnelerde çok güzeldir(onlarda örnek verilebilir aslında)

• bence tüm iş orda figüranlarda. adamlar nasıl yumruk yenilir nasıl atlanır nasıl yere düşülür gibi şeyleri biliyorlar. adam eften püften sallasa bile adamlar uçuyorlar resmen. bence asıl güzellik figüranlarda
  • ya bruş li benim ustamdı, eyi günlerimiz barabar geçti. sağolsun, biz onun değerini bilemedik. çok güzel bi ustaydı. çok yetiştiriyordu, eyi bizi yetiştiriyordu. bigün gahvede oturmışım, bigün ele muralım bozuk kahvede oturuyorum, çay içiyorum baktım birisi bele ters ters bana bakiyor. allah allah, ya bu adam ne bana ters ters bakıyor ya. ben ona uyuz oldum. 'duymuşum sen güzel bi karata oynuyorsun' yav ben dedim oynaram. karatanın, en lüks karatanın en şeyini ben oynaram, benden başka ben görmüyorum, bu karatanın kitabını ben hocamdan öğrendim, ben yarattım bunu. sen kimsin lan. baktım el mel hareketi yaptı, ben buna bitene o daha şeyolmadan bi tene geçirdim baktım adam yerde. arkadaş on dakka sürmedi baktım igirmi ottuz gişi geldiler. allah allah. demisenki, adam zengin çocuğu, paralı eaa, bütün çinlileri toplamış. başimda on tene jappon, on tene çinli bilrem otuz kişi var tamam mı? yav yüz gişi de gelse benim umrumda degil, yüz gişi yuz gişi. lan oğlum dedim az getirdin az. yoğmuydu yüz gişi daha getireydin. tamam mı bana allah allah. bi bele bi sinirim attı, patır kütür patır kütür patır kütür hepsini yere serdim, ondan sonra hersimi gene alamadım. lan beş yüz gişi daha gelsin. lan olum sen bu adamları mı bana getirdin. lan get beş yüz gişi daha getir. bele renkli renkli her bir milmeketten bana elli tene adam getir elli tene. karatacı bele ninca ha bele finçleri galdıran dağı devüren adamları bana getir. siz kimsiniz lan. taam mı? ondan sonra adam 'tammam abi tammam abi, tamam, bizim başımızın tacısan, sen bitanesin' ben gine hersimi alamadım eve geldim. eve geldim igirmi ottuz tene kirimiti üst üste goydum, bele bi belimi vurmağımlan her tarafı dağıtırım. çocuklar dedi nolmuş, lan dedim seni de yerim ha parçalıyarım. kimse gözümden görülmesin bugün. ondan sonra, ya işte. neymiş ben karata kursunu almışım filan. lan benim, benden daha üst karata kursu oynıyan var mı dır dünyada? tek bi gişi var o da bizim hocamız bruş li var. ben ondan başka tanımam."

İnternet ahmet abimiz

• hakkında kötü düşünenler verdigim videoyu izleyip bir daha yorum yazacaktır muhtemelen

http://www.metacafe.com/watch/356142/tony_jaa_show_best_of/

Cüneyt Arkın'ın çin versiyonu
    NE ÜLKE AMA ;Cumhuriyetle yönetilen ama Cumhuriyet bayramı kutlanmayan...Hergün Şehit...Hergün trafik kazası…. Her 10 yılda bir büyük ölçekli deprem yaşayan ama hala tedbir üretemeyen…Eğitime en fazla parayı ayıran 9’ncu ülke ama eğitimde dünyada 70’inci sırada…Dünyada en çok tv izleyen ikinci ülke..Futbolu Şikeli...Sınavı Şaibeli...İnterneti Yasaklı...Gazetecisi Tutuklu...Mizahı Sansürlü...Benzini Kazık...Vergisi Tavan...Maaşları taban..Paşa'ları İçerde...Teröristi Dışarda...Politikacısı zengin, seçmeni fakir...Tarım ülkesi ama eti, şekeri dışarıdan alan… Sloganı Durmak Yok Yola Devam..!!!

• sen buna en ii diosan hiç film izlememiişsin derim sna
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.