Bildirim
Dünyanın en iyi dövüş sahnesi(bence)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tek kamerayla çekilmiş montoj yok hayret valla... _____________________________ -
baya gerçekçi ama bazı yerlerde vurmadığı belli oluo ayrıca vurduğunda çıkan sesler kalitesiz olmuş birde adam önüne çıkan onlarca kişiyi dövüo ama 2 kişi gelince saklanıo orayı pek anlayamadım sonlara doğru zıplayarak tekme atıo orayı beğendim _____________________________ -
Jet-li'nin çoğu filmindeki sahneler bunu çerez niyetine yer.Ben hiç beğenmedim:) _____________________________ -
bu adamın filmleri çok güsse, çok ii dövüşüo tayland boxuna benzer bi stil kullanıo ben net cafede takılıom buraya gelen bi sporcu war bi adamın ayağını tekmeyle kırabilir demişti ama jetliyi geçemezmiş çünkü jetli manastırda yetiştirilmiş _____________________________ -
adama elini veren kolunu kurtaramıyor _____________________________ --------------------------------------- -
-
quote:
Orjinalden alıntı: poweruser0
baya gerçekçi ama bazı yerlerde vurmadığı belli oluo ayrıca vurduğunda çıkan sesler kalitesiz olmuş birde adam önüne çıkan onlarca kişiyi dövüo ama 2 kişi gelince saklanıo orayı pek anlayamadım sonlara doğru zıplayarak tekme atıo orayı beğendim
Tam olarak diyceğim şeyleri söylemişsin
Madem o kadar güçlü onca adamı dövüyo niye saklanıyo bi iki adam geldiğinde artı vurduğu yumruklar filan gerçekçi olmamış bence doğa üstü bi adam yaratmışlar karşısındaki ansanlarda maşallah bi yumrukta yere seriliyo ya arkadan sarılarak saldırıyolar yada havadan bi kere vurarak çok dandik adamlarmış valla
_____________________________ FANATİK SE'Cİ DEĞİLİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM!!!!!!!!!!!!
-
bu sahnenin devamı da çok güzel ama ben bunun başka bi sahnesini bulup koyucam ağzınız açık kalıcak _____________________________ -
aslında düşünce güzel ama bence dediğiniz gibi ses çok kötü birde adamın oraya saklanması olmamış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _-Murat-_ -- 1 Eylül 2007; 15:31:23 >_____________________________ -
-
_____________________________ Üç yıl yatılı olarak okumuş olduğun lisenin kapısının önünde sigara içen yetişkin bir adam olarak kendilerini sokağa fırlatan öğrencilere hayretle bakıyorsun. Bunlar çocuk yahu, diye düşünüyorsun içinden. Oysa lise dediğinde, kendini hep sabah soğuk suyla tıraş olurken anımsıyorsun. Erkekliğe adım attığın yıllar olduğu için kendini hep büyük düşünmüşsün. Oysa düşlerinin dehlizlerinde umutsuzca çıkış aradığın o bina bile ne kadar küçükmüş. -
bilgisayar oyunu gibi olmuş ya ben bu filmi hayatta izlemem
_____________________________ -
JET-Lİ tamamen efekt uzmanı.
başka bişey yok.
uçuyor, zıplıyor, atlıyor ama hep birileri iple tutuyor yukarılardan onu...
_____________________________ imzami kaybettim, gören ya da duyan var mı? -
zaten dövüş sahnelerini güzel yapan bazılarına saçma gelen o sahnelerdir.Gerçek hayatta adamın burnunun üstüne kodumu bi daha zor kalkar yerden biter sahnenin de bi zevki kalmaz _____________________________ -
-
quote:
Orjinalden alıntı: Climanjaro
JET-Lİ tamamen efekt uzmanı.
başka bişey yok.
uçuyor, zıplıyor, atlıyor ama hep birileri iple tutuyor yukarılardan onu...
Jet-Li 11 yaşında itibaren defalarca Wushu şampiyonu olmuş bir dövüş ustasıdır..._____________________________ -
En Güzeli Bruce Lee dir Adam Zaten Maymun Gibi Ses Çıkardımı Ortalığı Dağıtıyor. _____________________________ -
şuan sinema teknolojisi olarak matrikstekinden daha iyi dövüş sahneleri henüz yapılmadı kardeşlerim... _____________________________ BSSUBSGOÇZBKO:BİLİNMEYEN SAÇMA SAPAN UÇAN BELKİDE SUNİ GÜNDEM OLUŞTURMAYA ÇALIŞAN ZIBARIK BİRAZDA KIZARIK OBJELER -
Benzer içerikler
- en iyi axe deodorant
- coversyl 5 mg kullananların yorumları
- baileys nerede satılır
- 3 er artan ardışık sayıların toplamı
- atatürk'e sorulacak sorular
- discord açıldı
- dünyanın en büyük vinci
- penis nakli
- çay bardağı emojisi
- bim para sayma makinesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler