bu arabadan ne anladığına bağlı birazda, formula 1 ler araba ve en hızlı onlar, seri üretim en hızlı araba bugatti byreon, ama sen 5 bin motorluk bir arabayı nos ıvır zıvır yükleyim, maxsimum motor ömrünün bin km olmasını göze alırım dersen dünyanın en hızlı arabasını kendinde yapabilirsin yeterki paradan haber ver
yazım da bi problem mi var
bana diosanız: yazımda eksik var, seri üretim oynanmamış en hızlı arabamı, 4 tekerlekli ve 2 jet motoru olan bir araç vardı dünya kara hız rekorunu hala elinde tutuyo ingiliz yapımı oda araba, 5 bin motorluk bir arabanız varsa çok paranız varsa bugattiye kafa tutacak bir araba yapabilirsiniz falan filan...
quote:
Orjinalden alıntı: cbr_quen
quote:
Orjinalden alıntı: lord of chaos
bana diosanız: yazımda eksik var, seri üretim oynanmamış en hızlı arabamı, 4 tekerlekli ve 2 jet motoru olan bir araç vardı dünya kara hız rekorunu hala elinde tutuyo ingiliz yapımı oda araba, 5 bin motorluk bir arabanız varsa çok paranız varsa bugattiye kafa tutacak bir araba yapabilirsiniz falan filan...
quote:
Orjinalden alıntı: cbr_quen
yok o sana demio saol yine güzel bilgiler vermişsinde bu topic bana fazla basit geldi
ben duydugumda bmw 1050 hp dusunsen arkadasdan gördum bilgisayarda bir videoda ferrariyi gecti
zeki arkadasımın dedıgı bmw m3 galıba adamlar otabanda sırf ferrarılerle porsche lerle dıablo larla yarısıyo zevke bakarmısın o ferrarılerın sahıplerının yuzunu gormek ısterım gecıldıkten sonra
bu forumdada vardı e36 kasa 3 serisi adam v10 takmıstı ne porsche ne ferrari dinliyormuş
quote:
Orjinalden alıntı: ata_berk
zeki arkadasımın dedıgı bmw m3 galıba adamlar otabanda sırf ferrarılerle porsche lerle dıablo larla yarısıyo zevke bakarmısın o ferrarılerın sahıplerının yuzunu gormek ısterım gecıldıkten sonra
selamalr
valla bende merak ettim bu BMW leri resimleri felan varmi? formda boyle bir topic var mi?
lugatti mi bugatti mi ne öyle bi marka var o araba 7500cc olması lazım max hız ise 407-420
bi tane v10 vardı e36 kasa forumda nereye gitti bilmiyorum bilen varsa bi daha göndersin valla özledim
quote:
Orjinalden alıntı: nnsevim
selamalr
valla bende merak ettim bu BMW leri resimleri felan varmi? formda boyle bir topic var mi?
konuya bak, kim bilir dahha önce kaç kere açıldı. evet cevap veriyorum , dünyanın en hızlı arabası bizim araba. imkanı yok başka araba geçemez. OLDU MU CEVAP ?
bencede eğer seri üretim ise ve standart olarak konuşuyorsak. Bugatti Byreon ismi yanlış yazabilirim özür dilerim. 1001beygir olan araç tam 16 silindir idi. Motor hacmini bilmiyorum ama 13.4snde 350km/h gibi bir hızı görebiliyor.
bugatti manyak bi araba ama onu kullancak yol yok ne yazıkkı
yazık oldu güzelim foruma
topic i açan arkadaş yaş kaç??
ben arkadasda duydugumda arkadas bilgisayardan bir sayfaya girmis videoda ferralı ıle bmv yarısıyor
bmw 1050 beygirdi ferrari 600 galiba yarısıyorlar ferrari onde bmw 5 ci fitese bi getiriyor ferrariyi geciyor
bi görseniz varyaaa offff
ama bmw nın omrunu kısalıyormu motoru modıfıye edınce 1050 beygir olunca
quote:
Orjinalden alıntı: izmirli mert
bugatti manyak bi araba ama onu kullancak yol yok ne yazıkkı
evet
en hızlı arabası karada 500 bilmem kaç kilometreye ulaşmış