Şimdi Ara

dünyanın en hız araba hangisidir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
21.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• bu arabadan ne anladığına bağlı birazda, formula 1 ler araba ve en hızlı onlar, seri üretim en hızlı araba bugatti byreon, ama sen 5 bin motorluk bir arabayı nos ıvır zıvır yükleyim, maxsimum motor ömrünün bin km olmasını göze alırım dersen dünyanın en hızlı arabasını kendinde yapabilirsin yeterki paradan haber ver
  • yazım da bi problem mi var
  • bana diosanız: yazımda eksik var, seri üretim oynanmamış en hızlı arabamı, 4 tekerlekli ve 2 jet motoru olan bir araç vardı dünya kara hız rekorunu hala elinde tutuyo ingiliz yapımı oda araba, 5 bin motorluk bir arabanız varsa çok paranız varsa bugattiye kafa tutacak bir araba yapabilirsiniz falan filan...
    quote:

Orjinalden alıntı: cbr_quen

yazım da bi problem mi var

• quote:

Orjinalden alıntı: lord of chaos

bana diosanız: yazımda eksik var, seri üretim oynanmamış en hızlı arabamı, 4 tekerlekli ve 2 jet motoru olan bir araç vardı dünya kara hız rekorunu hala elinde tutuyo ingiliz yapımı oda araba, 5 bin motorluk bir arabanız varsa çok paranız varsa bugattiye kafa tutacak bir araba yapabilirsiniz falan filan...
    quote:

Orjinalden alıntı: cbr_quen

yazım da bi problem mi var

yok o sana demio saol yine güzel bilgiler vermişsinde bu topic bana fazla basit geldi
  • ben duydugumda bmw 1050 hp dusunsen arkadasdan gördum bilgisayarda bir videoda ferrariyi gecti
  • başlığı düzelt saçma sapan başlık yazmışsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zeki arkadasımın dedıgı bmw m3 galıba adamlar otabanda sırf ferrarılerle porsche lerle dıablo larla yarısıyo zevke bakarmısın o ferrarılerın sahıplerının yuzunu gormek ısterım gecıldıkten sonra
  • bu forumdada vardı e36 kasa 3 serisi adam v10 takmıstı ne porsche ne ferrari dinliyormuş
    quote:

Orjinalden alıntı: ata_berk

zeki arkadasımın dedıgı bmw m3 galıba adamlar otabanda sırf ferrarılerle porsche lerle dıablo larla yarısıyo zevke bakarmısın o ferrarılerın sahıplerının yuzunu gormek ısterım gecıldıkten sonra
  • selamalr

valla bende merak ettim bu BMW leri resimleri felan varmi? formda boyle bir topic var mi?
  • lugatti mi bugatti mi ne öyle bi marka var o araba 7500cc olması lazım max hız ise 407-420
  • bi tane v10 vardı e36 kasa forumda nereye gitti bilmiyorum bilen varsa bi daha göndersin valla özledim
    quote:

Orjinalden alıntı: nnsevim

selamalr

valla bende merak ettim bu BMW leri resimleri felan varmi? formda boyle bir topic var mi?
  • konuya bak, kim bilir dahha önce kaç kere açıldı.
    evet cevap veriyorum , dünyanın en hızlı arabası bizim araba. imkanı yok başka araba geçemez. OLDU MU CEVAP ?
  • bencede eğer seri üretim ise ve standart olarak konuşuyorsak. Bugatti Byreon ismi yanlış yazabilirim özür dilerim. 1001beygir olan araç tam 16 silindir idi. Motor hacmini bilmiyorum ama 13.4snde 350km/h gibi bir hızı görebiliyor.
  • bugatti manyak bi araba ama onu kullancak yol yok ne yazıkkı
  • yazık oldu güzelim foruma
  • topic i açan arkadaş yaş kaç??
  • ben arkadasda duydugumda arkadas bilgisayardan bir sayfaya girmis videoda ferralı ıle bmv yarısıyor

bmw 1050 beygirdi ferrari 600 galiba yarısıyorlar ferrari onde bmw 5 ci fitese bi getiriyor ferrariyi geciyor

bi görseniz varyaaa offff

ama bmw nın omrunu kısalıyormu motoru modıfıye edınce 1050 beygir olunca
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

bugatti manyak bi araba ama onu kullancak yol yok ne yazıkkı

evet
  • en hızlı arabası karada 500 bilmem kaç kilometreye ulaşmış

JCB nin yapmış olduğu bir prototip arabadır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.