Şimdi Ara

dünyanın en güzel dili (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
6
Favori
7.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fincenin fonetiği Türkçe gibi. Onun dışında gırtlaktan konuşulan, garip sesler çıkartılan diller gerçekten kulağı tırmalıyor. Rusça, Fransızca, Arapça, Almanca gibi dillerde baskın sesler var, Fransızca dışındakiler hoş gelmiyor kulağa. İngilizce de ılık dili gibi, Norveççe, İzlandaca'da ise baskın sesler yok. Ondan hoşuma gidiyor bu diller. Gerisi pek hoş gelmiyor.
  • Fransizca bana en hos gelen dil
    Almanca ise bence en kaba olan
    Türkçeye yorumum ise öğrenmesi kolay falan degil
    Ayrica en iyisi diyenler tarafsiz bakmayı deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bkz. İmzam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İngilizce
  • Türkçem bir çok insandan daha iyi olmasına rağmen ana dilimi seçeceğim. Yani İngilizce en güzel dil bence. Özellikle Türkçe' ye göre daha zengin oluşu ve daha açık ve net konuşulabilmesi çok hoşuma gidiyor. Özellikle İngiliz aksanı çok şiirsel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çok Önemli Birisi

İtalyanca ezgiseldir,ispanyolca gibi.
    Fransızca erotiktir.
    Türkçe istediğin yere çekersin.
    İngilizce de cidden saf british aksanında asilliği hissedebilirsin.
    Almanca konuşurken en çok haz veren dildir.
    Arapça aslında sanat yapmaya en müsait dillerden biridir.
    Slav dilleri de konuşurken haz verir,ama hızlıdır.
    İskandinav dilleri duraksamalı konuşur,konuşurken tatmin olmazsın.
    Asya dilleri de günlük konuşmaya yatkın diller.

Ama Almanca ve İtalyanca iyidir

kullanıcı adı mesaj uyumu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaq

quote:

Orijinalden alıntı: ezequiel1

türkçe diyenler dalga mı geçiyo la? hiçbir özelliği yok toplama bir dil aga bu kadar kafatasçı olayın yahu.

ne germen dilleri gibi oturaklı(ör: norveççe)http://www.youtube.com/watch?v=ckDzA6HS_Fk
    ne latin dilleri gibi şiirsel(ör: italyanca)http://www.youtube.com/watch?v=Gb0c2E-VAJQ

özellikle italyancadaki testis hiçbir dilde yok bence amerikan karıları nasıl eriyo görebilirsiniz.

türkçe hiç bi şeye benzemeyen bir dil işte kendinizi kandırmayın. yukardaki konseptin türkçe olarak videosu da var ama o kadar rezil ki koymak bile istemiyorum. türkçeyi güzel bulanlar bana da açıklasınlar rica ediyorum, öğrenmek isterim.

türk geçen bir laf duyup hemen kafatasçılığa bağlayan kürtte konumuza gelmiştir ve kadro tamamlanmıştır

Türkçe toplama bir dil mi ?Güldürmeyin.Dünya üzerindeki en eski dillerden bi tanesidir Türkçe.Dile günümüzde üç beş arapça kelime girdi diye,ona toplama dil demek cahillikten başka bir şey değildir.

• Türkçe değil ama Osmanlıca güzel bir dil.
  • Şuanda kullandığımız Türkçe Türkçe değil. Yabancı bir çok kelime eklenmiş,kabalasmis bir Türkçe. Eski Turkce cok daha iyiydi bence suankinden. Ama yine de Türkçe en gizel dillerden biri bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: einsteinwashere

kürtçe

Hade lan.

Höopöpöpö diye konuşulan ''bir şey'' .
  • şu elamanın dili fena sayılmaz
     dünyanın en güzel dili
    edit:Konuşma diliymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1B9CEBC50 -- 17 Ocak 2014; 17:52:47 >

• Onu bunu bilmem ama Öz Türkçemiz (Osmanlıca) bana göre en güzel dil, en kolay dil ise İngiliz İngilizcesi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En güzel dili söyleyemem ama dil gruplarına göre ayırırsam şu diller kulağa hoş gelir: Zazaca (İran Dilleri) , Fransızca (Latin) , İbranice (Sami)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son of Hades -- 17 Ocak 2014; 18:15:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKIN corp.

Türkçedir.

ben bile saf türk olmadığım halde beğeniyorsam varın siz düşünün.

şimdi her ırk kendi dili için öyle düşünüyordur ama öyle değil. tarafsız bir araştırma ile türkçe belki ilk 3 e girer.

DÜNYANIN EN ZOR 3. DİLİDİR TÜRKÇE
  • Korece de çok güzel bir dil, bilen bilir
  • Dostum hiç kimse saf türk değil merak etme
  • Osmanlıca Öz Türkçe değildir.
  • arapça bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atalay`

Femmes Damnées.

Noktayı koymuşsunuz resmen, şu aralar bende çok bakmaktayım Fransız şairlere.
    Öneriniz olursa PM beklerim.

• Elfçeden başkası teferruat

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.