Şimdi Ara

dünyanın en güzel dili (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
6
Favori
7.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • renkli bir miley cyrus dili vardır diye girdim ama renksiz bir miley cyrus gifiyle karşılaştım gidiyorum
  • Beden dilidir...

Konu Kilit
     dünyanın en güzel dili
  • başta türkçe sonra fransızca ve japonca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Admiralkheir -- 22 Ocak 2014; 14:46:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ketrp

Birçok dil ile karşılaştım ama Türkçe ve İngilizce dışındaki diller çok kaba geldi bana.

almanca
  • Türkçe gerçekten de çok güzel bir dildir. Hayatında hiç doğru düzgün roman, şiir okumamış insanların Türkçe'yi yermesine de şaşırmadım zaten. Türkçe en güzel dil midir tartışılır, ancak gerek fonetik gerekse kelimelerin dizilimi olsun güzelliği tartışmasızdır.

Ayrıca, Osmanlıca iyidir de Türkçe kötü diyen bir arkadaş olmuş. Sanarsın onlar apayrı bir dil konuşmuş, gökten dil inmiş adamlara.
  • fransızca ve ispanyolca konusurken en zevk veren bide ingilizcenin ingiltere aksanı ile dinlemesi var gercekten kulağa cok iyi geliyor peki türkçemi cok sade bir dil gerek okunus gerek yazılıs
  • Jonathan Ive konuya bekleniyor

• Japonca

Ses kızlardan ince erkeklerden kalın çıkıyor
  • elfçedir ardından mordorun kara lisanı gelir sonra italyanca
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asosyal Anarsist

İngiliz aksanıyla İngilizce.O nöw,pöğfekt felan kulağa çok hoş geliyor bence.

+1
  • Arapça kulağa hoşgeliyor LAtince de öyle
    Türkçede istediğin kelimeyi istediğin yere çekebiliyorsun ve çok zor bir dil.
  • Karşılaştırmak için pek çok dil hakkında bilgi sahibi olmamız gerekiyor. Ama bence konuşmak için Fransızca, Almanca ve İtalyanca olabilir. dinleyici olaraksa kulağıma en iyisi İtalyanca ve İspanyolca gelir.
  • Almanca

• Farsça. net.
  • Onu bilmem de bu diller zamanla oluşurken insanlar hangi ihtiyaçla hangi kafayla feminen/masculine/articles denen şeyleri ortaya çıkarır, hayır anlamıyorum neden kelimeleri değişik değişik kuralsiz bir şekilde sınıflandırırsın.Anlayan varsa aydınlatsın.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.