Şimdi Ara

dünyanın en güzel dili (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
6
Favori
7.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • türkçe diyenler dalga mı geçiyo la? hiçbir özelliği yok toplama bir dil aga bu kadar kafatasçı olayın yahu.

ne germen dilleri gibi oturaklı(ör: norveççe)http://www.youtube.com/watch?v=ckDzA6HS_Fk
    ne latin dilleri gibi şiirsel(ör: italyanca)http://www.youtube.com/watch?v=Gb0c2E-VAJQ

özellikle italyancadaki testis hiçbir dilde yok bence amerikan karıları nasıl eriyo görebilirsiniz.

türkçe hiç bi şeye benzemeyen bir dil işte kendinizi kandırmayın. yukardaki konseptin türkçe olarak videosu da var ama o kadar rezil ki koymak bile istemiyorum. türkçeyi güzel bulanlar bana da açıklasınlar rica ediyorum, öğrenmek isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezequiel1 -- 17 Ocak 2014; 13:53:40 >

• Arapça <3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanca öğretmenliği okuyan birisi olarak söylüyorum, Türkçe öğrenilmesi en zor dillerden birisidir. Üstelik daha halkımız bile doğru düzgün dil bilgisine sahip değil. O kadar çok yazım hataları var ki. Kullanışlı da değil ayrıca.
  • dünyada ki tüm dilleri tek tek karşılaştırdın yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Bilgiç

quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

quote:

Türkçe en güzel dildir ama öğrenmesi zordur kabul.Bazı cahiller Almanca ve Fransızca demişler hiç konuşmadıkları ve öğrenmedikleri için. ''Bugünden sonra hiç kimse sarayda, divanda, meclislerde ve seyranda Türk Dilinden başka dil kullanmaya''

Almanca veya fransızca diyenlerin dili bilip konuşmadığını nerden biliyorsun? Almanca genel olarak insanlara kaba gelir fakat fransızca çoğu kişi tarafından hoş bulunur yani. Şu yazdığın mesaj o kadar saçma ki, bir de millete cahil diyorsun.

Sen bildiklerini nereden biliyorsun da savunuyorsun ? şu forumda kaç kişi almanca ve fransızca eğitimi alıyor,almış ve beğeniyor bu dilleri ? Her 3 dili yani Almanca,Fransızca ve İngilizce eğitim almış birisi olarak yazıyorum ya sen ?

Ne demek şu forumda kaç kişi almanca ve fransızca eğitimi alıyor? O dillerin okulunu okuyan bile onlarca kişi çıkar, sen kendin hariç herkesi mağarada yaşıyor falan mı sandın acaba? Ben 2 yıldır fransızca dersi alıyorum gayet de iyi fransızcam, ki kulağa hoş gelen sayılı dillerden biri kendisi. Kendi cevabına bak kendin Türkçe demişsin diğer dilleri yazanlara da cahil demişsin. Asıl cahil sensin.

• hiç anlamasan bile dinle ne kadar kulağa hoş geliyor
  • Türkçe eminim çok güzeldir ama malesef türkçe değil arapça farsça konuşuyoruz resmen yarısı yabancı kelime nesi vardı dilimizde araplaştık bir anlayabilsem millet kendine dil yaratacam diye uğraşıyor biz kendi dilimizi siliyoruz.
  • en güzel dil diye bir şey yoktur söyleyende biter iş
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Türkçe en güzel dildir ama öğrenmesi zordur kabul.Bazı cahiller Almanca ve Fransızca demişler hiç konuşmadıkları ve öğrenmedikleri için. ''Bugünden sonra hiç kimse sarayda, divanda, meclislerde ve seyranda Türk Dilinden başka dil kullanmaya''

Almanca veya fransızca diyenlerin dili bilip konuşmadığını nerden biliyorsun? Almanca genel olarak insanlara kaba gelir fakat fransızca çoğu kişi tarafından hoş bulunur yani. Şu yazdığın mesaj o kadar saçma ki, bir de millete cahil diyorsun.

Sen bildiklerini nereden biliyorsun da savunuyorsun ? şu forumda kaç kişi almanca ve fransızca eğitimi alıyor,almış ve beğeniyor bu dilleri ? Her 3 dili yani Almanca,Fransızca ve İngilizce eğitim almış birisi olarak yazıyorum ya sen ?

Ne demek şu forumda kaç kişi almanca ve fransızca eğitimi alıyor? O dillerin okulunu okuyan bile onlarca kişi çıkar, sen kendin hariç herkesi mağarada yaşıyor falan mı sandın acaba? Ben 2 yıldır fransızca dersi alıyorum gayet de iyi fransızcam, ki kulağa hoş gelen sayılı dillerden biri kendisi. Kendi cevabına bak kendin Türkçe demişsin diğer dilleri yazanlara da cahil demişsin. Asıl cahil sensin.

yav he he. Senin Türkçe sıkıntılı biraz galiba anlamada zorluk çekiyorsun bayağı.Ben almanca ve fransızca bilmeden yazanlara dedim sen sazan gibi atladın hemen.

• kürtçe
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yav he he. Senin Türkçe sıkıntılı biraz galiba anlamada zorluk çekiyorsun bayağı.Ben almanca ve fransızca bilmeden yazanlara dedim sen sazan gibi atladın hemen.

''Bazı cahiller Almanca ve Fransızca demişler hiç konuşmadıkları ve öğrenmedikleri için.''

Emin misin?

•  dünyanın en güzel dili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desirr -- 17 Ocak 2014; 14:42:10 >
  • Çincedir bence
  • Almanca

Yüksek sesli ''du bist eine schmutzig Schwein'' demenin verdiği haz hiç bir dilde yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bundeskanzler -- 17 Ocak 2014; 14:50:00 >
  • Türkçe en güzel dil mi Biriside öğrenmesi en kolay demiş gülmekten sandalyeden düşecektim az kalsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezequiel1

türkçe diyenler dalga mı geçiyo la? hiçbir özelliği yok toplama bir dil aga bu kadar kafatasçı olayın yahu.

ne germen dilleri gibi oturaklı(ör: norveççe)http://www.youtube.com/watch?v=ckDzA6HS_Fk
    ne latin dilleri gibi şiirsel(ör: italyanca)http://www.youtube.com/watch?v=Gb0c2E-VAJQ

özellikle italyancadaki testis hiçbir dilde yok bence amerikan karıları nasıl eriyo görebilirsiniz.

türkçe hiç bi şeye benzemeyen bir dil işte kendinizi kandırmayın. yukardaki konseptin türkçe olarak videosu da var ama o kadar rezil ki koymak bile istemiyorum. türkçeyi güzel bulanlar bana da açıklasınlar rica ediyorum, öğrenmek isterim.

türk geçen bir laf duyup hemen kafatasçılığa bağlayan kürtte konumuza gelmiştir ve kadro tamamlanmıştır

• quote:

Orijinalden alıntı: ezequiel1

türkçe diyenler dalga mı geçiyo la? hiçbir özelliği yok toplama bir dil aga bu kadar kafatasçı olayın yahu.

Bizim alfabemizde olan her sesin karşılığı onlarda olmadığından diğer dil ailesinde olan yabancılar için İstanbul Türkçesi konuşan birinin söyledikleri kulaklarına şarkı gibi gelir.Ama İstanbul Türkçesi diyorum. ''La, lo'' falan yok. ''lan, ulan'' gibi barzoluk kavga eder gibi ses tonu falan yok.
    Bilmiyorum önceden hiç Türkçe duymayan biriyle karşılaştınız mı ama 'görüşürüz' kelimesine biterler. Türkçesi ana dili olan biri Türkçe'nin güzelliklerini anlayamaz.
    Ayriyetten o whatever videolarındaki başarı oranları dile göre değil tipe,paraya veya arabaya göre oluyor. Hatta sahte olma ihtimalleri olabilir neden olmasın?
    Ayrıca o videoda da İtalyanca için kulağa hoş geliyor sevdim bu dili diyen biri çıkmamış. Ama Türkçe versiyonuna bak 1-2 tane olması lazımdı. Hatta ''bu iş yürüyebilir'' kelimesinden yani ş,ü harfleri geçince nice language'ı yapıştırıyordu kız öyle hatırlıyorum.Ama tekrardan söylüyorum oradaki eleman daha Türkçeyi düzgün konuşamıyor.

Herneyse.
    Latince,Fransızca,İspanyolca ve Türkçe bu diller en güzel dillerdir benim gözümde.

• ARAPÇA ÇÜNKÜ MÜSLÜMANIM

• quote:

Orijinalden alıntı: ketrp

Birçok dil ile karşılaştım ama Türkçe ve İngilizce dışındaki diller çok kaba geldi bana.

Sızın taktırınız fakat ıngılızce turkcenın yanında oldukca yetersız bır dıl

• quote:

Orijinalden alıntı: ketrp

Birçok dil ile karşılaştım ama Türkçe ve İngilizce dışındaki diller çok kaba geldi bana.

Sızın taktırınız fakat ıngılızce turkcenın yanında oldukca yetersız bır dıl

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.