Şimdi Ara

Dünyanın en büyük e-spor arenası İstanbul’da açılıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Ülkemizdeki e-spor sektörünün önde gelen isimlerinden Riot Games Türkiye, ülkemizde e-sporun daha büyük kitlelere hitap edebilmesi ve daha uzun yollar kat edebilmesi için gerçekleştirdiği yatırımlara bir yenisini daha ekledi. Tüm e-spor tutkunlarının merakla beklediği ülkemizin ilk, dünyanın en büyük e-spor arenası 2019 yılında faaliyete geçecek.
     
     
    Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi takımları, lig maçları ve daha pek çok etkinlik artık her hafta sonu canlı olarak izleyici karşısında yapılacak. Takımını desteklemek ve lig atmosferinin bir parçası olmak isteyen tüm oyun severler gelip zamanını E-spor Arena’da geçirebilecek. Ayrıca oyun severler,takipçisi oldukları e-spor takımlarının resmi hayran ürünlerini satın alabilecek pek çok alana sahip olacaklar. Arenanın yerleşkesi Ataşehir Watergarden’da olacak.
     
    Lolesports.com’da konuyla ilgili yer alan bilgiler şu şekilde, “Tam anlamıyla profesyonel bir e-spor oyuncusunun League of Legends’ı ya da herhangi bir oyunu Türkiye’nin köklü spor kulüplerinin adı altında oynamasının hayal olduğu günlerden buraya gelmek hepimiz için büyük bir maceraydı. Bu maceranın en yeni başlığını yine birlikte atalım: Türkiye’nin ilk e-spor arenasını, Riot Games olarak 2019 sezonunda açıyoruz!”
     
    Konuyla ilgili ayrıca açıklama yapan Riot Games Türkiye Müdürü Bora Koçyiğit, “Ülkemizde e-sporun gelişimi için yatırımlarımıza 6 yıldır aralıksız devam ediyoruz. Türkiye’de ilk defa profesyonel bir e-spor liginin fitilini ateşleyerek başladığımız bu yolculukta, bugün dünyanın en büyük e-spor arenasını açma noktasına gelmenin heyecanı içerisindeyiz. Gelecek sezonda kapılarını tüm oyun severlere açmayı planladığımız arena, ülkemizde e-sporun gelişimi için çok önemsediğimiz bir yatırım. Riot Games Türkiye olarak en büyük hedefimiz, yeni sezona, yeni heyecanlar ve yeni arenamızla girmek.” ifadelerini kullandı.
     

     







  • Arada güzel şeyler de oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100mbit download, 4 mbit upload, 250gb AKK koyarlar butun arenaya. Zaten deli divane sansurleme oldugundan latency degerleri de tavan yapar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Metronet, LeasedLine olur. Upload download sıkıntı olmaz.
  • Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    Turk Telekom'un fiyatlarina baktiydim da insan evladi olan oyle fiyat koymaz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Özel devre hatlarda farklı seçenekler mevcut. Kiralama işi de sitesinde görüldüğü rakamlara olmuyor zaten. B2B fiyatlar baya değişebiliyor şirketin yapısına büyüklüğüne göre. Muhtemelen de Türk Telekom tek başına yetmez. Yedekleme için Superonline da olur.
  • LoL'ü bırakın, Dota 2 oynayın...

  • Bireysel paketlerle kurumsal paketleri karıştırmayın. 10000Mbit Download 10000Mbit upload sağlayabiliyor Telekom ve Turkcell.

  • Virinom V kullanıcısına yanıt
    Saglayabiliyor ama verebiliyor mu? Ayni sansurlemeye onlarda tabi. Bir de fiyatlari var.

    10gbit icin aylik 213367 TL istiyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • doların durumu belli. asgari ücretin yada alım gücününde. niye bi halt yediğimiz zaman dünyanın en büyüğü olmak zorunda. ben böle ahmak millet görmedim. zor kazanıp kolay harcayan.

  • 1. Evet son kbit'ine kadar verebiliyor.
    2. kurumsal paketler sansürlemeye ve yavaşlatmalara tabi değil.
    3. 10Gbit'i örnek verdim normal zamanlarda 200 300 Mbit olup sadece maç günleri 10Gbit'e yükseltilebilir.

    Ülkedeki hiçbir Telekom firmasını sevmem Allah hepsinin belasını versin fakat bu bizlere firmaları haksız yere kötüleme hakkını vermiyor.

  • Almanya bizi gısganıyo en büyük espor aranesi bizde
  • lol

  • jubeii kullanıcısına yanıt
    Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlar yüzünden ülke bu durumda maalesef. Riot games sadece Türkiye'den para kazanmıyor, adamlar başka ülkelerden de kazandıkları paraları ülkemize yatırım yaparak harcayacaklar. Bu durumda ülkemizin cebinden para çıkmaz, ülkemize para girer. Yapımında çalışacak insanların, yapımı için harcanacak malzemelerin çoğu ve yapıldıktan sonra orada çalışacak insanlar ülkemizden temin edileceği için burada Türkiye bir şey kaybetmiyor, aksine kazanıyor.

    Ama ne yazık ki sizin gibi her haberde olumsuzluk arayan, olumlu şeyleri göremeyecek kadar bağnazlaşmış canlılar yüzünden bazı insanlar yanlış olayı yanlış anlayıp yanlış yorumlayabiliyorlar. Ben her şey süper, uçuyoruz kaçıyoruz, ülke her açıdan mükemmel durumda vb. şeyler söylemiyorum yanlış anlaşılma olmasın. Ama doğruya doğru yanlışa yanlış demeyi öğrenmemiz gerekiyor. Ya yerin dibine sokuyoruz, ya yere göğe sığdıramıyoruz. İkisi de doğru tutumlar değil. Olaylara tarafsız ve mantık çerçevesinde bakmayı öğrenin, bilginiz yoksa fikriniz de olmasın, araştırın, öğrenin, ne olur, nasıl olur ondan sonra olayları doğru yorumlayabilme ihtimaliniz olabilir.




  • Yap-İşlet-Devret olmasın da, malum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İzlemeyi en sevdiğim oyun LoL, stres yok öfke yok küfür yok iyi oynayan kazansın.

  • simbolmina kullanıcısına yanıt
    Sazan_2.avi

    Devlet yapmıyor kardeşim, kötülemek için pusuda bekliyorsunuz, atlamayın hemen.
  • YoYoxP kullanıcısına yanıt
    lol okudum haberi. Ayrıca ben kötülemiyorum , son yıllarda yapılan kötü uygulamaları protesto ediyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • simbolmina kullanıcısına yanıt
    Burası siyaset yeri mi? Haberle alakasız protesto mantıklı düşünce gerçekten.
  • YoYoxP kullanıcısına yanıt
    Siyaset her yerdedir. Bütün hayatınıza sekil verir. Öyle sacmaliklar oluyor ki inşaat haberi görünce yap-işlet-devret modeli geliyor aklıma.

    Her yer siyaset yeridir, çünkü siyaset her yerdedir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.