Şimdi Ara

Dünyadaki en güçlü şey nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dünyadaki en güçlü şey sevgidir. Sevilen insan mutludur, mutlu insanın karşısında hiçbir şey duramaz.

Bununla ilgili güzel bir hikayede paylaşmak istiyorum. Çoğunuz bilsede güzel hikayedir yeniden okuyabilirsiniz.

Güneş ve rüzgâr, hangisinin daha güçlü olduğu konusunda tartışırlar. Rüzgâr
    "Senden daha güçlü olduğumu kanıtlayacağım "der.
    "Şuradaki yaşlı adamı görüyor musun hani şu üstünde palto olan. Bahse girerim o paltoyu üstünden senden çok daha çabuk sokup alabilirim."

Bu denemeye razı olan güneş bir bulutun arkasına gizlenir ve rüzgâr bir fırtına gücüyle esmeye başlar. Rüzgâr şiddetini ne kadar artırırsa yaşlı adam da paltosuna o kadar sarınır. Sonunda rüzgâr pes edip durulur ve güneş bulutun arkasından çıkarak yaşlı adama sıcacık gülümser. Bunu gören yaşlı adamın yüzünde bir hoşnutluk ifadesi belirir. Ve paltosunu çıkarır.
    İddiayı kazanan güneş rüzgâra:
    "Dostluk ve naziklik her zaman haşinlik ve zorbalıktan daha güçlüdür." der.

• Hayat para olunca guzel. Bunu yazmaktan bikmadim siz ogrenene kadar boyle devam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para>sevgi
    hadi görüşürüz

• Dünyadaki en güçlü şey paradır.
  • nefes alan kadın/kız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The miyoP

Para>sevgi
    hadi görüşürüz

Umarım, bir gün herkes ünlü ve zengin olur. Hayal ettiği herşeye kavuşur ve böylece asıl cevabın bu olmadığını anlar.

Jim Carrey
  • Hidrolik...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • y

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyin tabiki %100 kullansak ışınlanıyoz daha güclü ne olabilir
  • Paraya bağımlı insanlar dünyanın en değerli şeyinin para olduğunu düşünürler.Eğer bağımlıysanız evet haklısınız bu böyledir.Çünkü siz marka ayakkabılar telefonlar kullanmaya alışkınsınız.Ama gidin köyde yaşayan yaşlı insanları bir gözlemleyin.O iki göz odasında soba yanında oturan yaşlı yüzü buruşmuş teyze torunu geldiğindeki mutluluğunu hiçbir şeye değişmez.Eğer hayatınızdan parayı çıkarabilirseniz gerçek mutluluğa ulaşabilirsiniz.Mutlu olmaz bu kadar zor bişey değildir.Fakat parayı çıkartmanın zorluğuna en az ben de sizin kadar katılıyorum.Zamanımız da parası olanın sözü doğrumu yanlış mı bakılmadan dinleniyor.Paran yok ise ne kadar doğru söylersen söyle dönüp biri bile bakmıyor.Fakat paranın sonu yoktur.Ve para her zaman sonsuz arzuyu getirir.Sonsuz arzu ise zulmü.Paraya ulaşayım derken bir bakarsınız kötü acımasız önüne çıkan herkesi bir kağıt parçası uğruna ezen insanlara dönüşürsünüz.

• Ben bunu şöyle adlandırırım.Kimsenin bulamadığı yada bulanların efsanelerine karışmış olan ''Sevgi'' ve gerçek dünyada yaşanılan sevgi=para üzgünüm.1 2 sene öncesine kadar sevgi derdim ama sonra gerçekler ''al'' yanaklarıma çarpan yüzümü mosmor eden sert tokat gibi.O yüzden ne diyebilirim dostum sadece aklımdan geçenleri yazdım şuan.

Not:Para umrumda değil param olmasın ama sevgimin karşılıklı olması yeter bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 29 Ekim 2014; 1:20:43 >
  • Bodyguard
  • sevgi vs merkava

kim daha güçlü bakalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adoring

Ben bunu şöyle adlandırırım.Kimsenin bulamadığı yada bulanların efsanelerine karışmış olan ''Sevgi'' ve gerçek dünyada yaşanılan sevgi=para üzgünüm.1 2 sene öncesine kadar sevgi derdim ama sonra gerçekler ''al'' yanaklarıma çarpan yüzümü mosmor eden sert tokat gibi.O yüzden ne diyebilirim dostum sadece aklımdan geçenleri yazdım şuan.

Not:Para umrumda değil param olmasın ama sevgimin karşılıklı olması yeter bana.

Para araç olarak görülmeli amaç olarak görmek insanları açgözlülük ve kötü bir hırsın peşinde sürükler.

@Baytar. Mesajınız tam olarak doğru günümüz dünyasının tatlı gibi gösterilen acı gerçekleri.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.