Şimdi Ara

Dünyada oyun rekorunu bir Türk kırdı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Call of Duty: Black Ops II, 13 Kasım'da bizlerle buluştu. Bunu fırsat bilen oyunseverler şimdiden gerek olumlu, gerekse olumsuz tartışmalarıyla oyunu sorgulamaya devam ediyorlar.

Dünyada oyun rekorunu bir Türk kırdı!

Bugün yayımlanan bir habere göre, bir Türk Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeye hak kazandı. Türk asıllı Avustralyalı Okan Kaya dünyanın en uzun süre aralıksız oyun oynayan insanı oldu. PlayStation 3'te 13 Kasım'da başladığı maratonu, dün sabah rekorun sahibi olarak bitirdi. 122 saat boyunca Call of Duty: Black Ops 2 oynadı. Daha önceki rekor yine PlayStation 3'te 120 saat 7 dakika boyunca Resistance oynayan Christopher Gloyd ve Timothy Bell'e aitti.Kaynak

Nerede boş beleş şeyler olur oralarda 1. oluruz zaten

• 13 kasım'dan 20 kasım'a kadar.. Bence imkansız.. Kesin makinayı açık bırakmıştır.. Aktif olması o kadar saat / hatta gün imkansız..
  • İşin ucunda ödül felan olsa iyide haybeye yani manyaklık yaw ayrıca 122 saat boyunca makinası donmamış iyi valla bende hergün 3 defa makina donuyor 2 defa elektrik gidiyor lan zaman zamanda net sorunu olabiliyor. Böyle bir rekor denemesi Türkiye'de yapılamaz sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkun.t

13 kasım'dan 20 kasım'a kadar.. Bence imkansız.. Kesin makinayı açık bırakmıştır.. Aktif olması o kadar saat / hatta gün imkansız..

Dostum bu herif tek kişi değildir vardiyalı oynuyorlar. Oyunun ilk çıktığı gün twitch'de ranking rekoru kırmaya çalışan bir grup vardı 4 kişiler vardiyalı oynuyorlardı makina hiç kapanmıyor 8-12 saatte bir değişiyorlar
  • Yemin Ediyorum Ubisoft Ezionun Yeni Bir Oyununu Çıkarsın Bu Rekoru Kırarım
  • çok büyük bir iş başarmış helal olsun.Ülkemize inanılmaz bir prestij kazandırdı!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Toplumca birlik ve beraberliğe muhtaç olduğumuz günlerde sevindirici bir haber
  • böyle uzun süreli oyun oynarken ölen vardı japon muydu çinli miydi neydi. keşke bu da ölseydi de dünya biraz daha ibret alsaydı.
  • Bu ödülü alan bir Türk olduğu için gururlansak mı utansak mı bilemedim.
  • Arkadaşa 100 altın verin,100 de deynek vurun
  • Böyle lider tablolarında en üst sırada olabilmek için hayatlarını 2 kuruşluk yazılımlara adayan insanları
    Sidik yarışına girip bilmem kaç gün, kaç saat ölümüne oyun oynayanları
    Sabah akşam vardiyeli olarak trophy kasan insanları

Anlayamıyorum hacılar.

Madem gündeme gelmek istiyorsanız adam gibi işlerle gündeme gelin. Mesela oyunlara komik videolar yapın
    , kısa filmler yapın
    , mod yapın
    (Biz konsolcuyuz) vs. Şimdi bunca süre oynadında ne oldu? Kendine yazık, Allah korusun ölebilirdin. 120 saat oynadında millete ne yaradı? Yani çoğu hakkında olumsuz düşünüyor.

• adamı merak edenlerhttp://games.yahoo.com/blogs/plugged-in/australian-man-breaks-gaming-marathon-record-122-hours-201104147.html

Ne yazıkkı australian olarak geçiyor sevinmeyin Türk diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: feybul

Arkadaşa 100 altın verin,100 de deynek vurun
    Şu oyunu iyice abartmaya başladılar.Hadi eğlence için oyun oynarsın da.Yani şimdi sen bu rekoru kırdın da, ne oldu?
  • iyi ölmemiş, D3 ilk çıktığında tam emin değilim de 40 saat falan aralıksız oynayan biri ölmüştü
  • Cok buyuk bir is basarmis bravo tebrigi hakedecek bir sey olmadigini dusunorum keske duzgun seylerle gundeme gelseydide tebrik edebilseydik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun diyeceğim ama elim varmıyor yazmaya.Bana gereksiz geliyor bu tarz hareketler.
  • Acaba Guinness kaç para vermiştir adama nede olsa rekorlar Kitabına girdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

Cok buyuk bir is basarmis bravo tebrigi hakedecek bir sey olmadigini dusunorum keske duzgun seylerle gundeme gelseydide tebrik edebilseydik.

Kesinlikle katılıyorum.
  • Kacinci prestijde acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.