Şimdi Ara

Dünyada ki hiç bir TD bizi kurtaramaz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bütün sevdiğiniz TDleri toplayın. Frankestein gibi hepsini bir vücutta toplayalım. Üstüne Mourinho veya Terim'i de ekleyelim, bu takımdan bir şey olmaz.

Takımda KÖTÜ futbolcular var. Kötüden kastım, GS seviyesine göre kötü.

Selçuk KÖTÜ bir futbolcudur
    Hakan Balta KÖTÜ bir futbolcudur
    Burak Yılmaz KÖTÜ bir futbolcudur
    Veysel Sarı KÖTÜ bir futbolcudur
    Olcan Adın KÖTÜ bir futbolcudur

Bunların yerine koyacağın adamlarda bir o kadar kötüdür. Şu an GS 11i resmen kötünün iyisi. Toplu bir temizlik, ve en önemlisi adam gibi bir yabancı sınırı ile adam gibi yabancılar alınırsa (yıldız şart değil) ancak o zaman başarı gelir.

Sene başında kek kalıbı gibi yıldıza girip bu sene bizim için çok önemli diyen. Yok efendim Avrupa'yı takmıyoruz bu sene 4. yıl diyen kompleks sürüsü futbolcular 2 pres yaptımı maç başından beri? 2-0 yenik olmamıza rağmen bi hırs yaptılar mı?

Şu takımda bir tek yapabilecek kaiteli adam var Sneijder. Sen Sneijderın yanına 1 tane bile top yapamayan adam koyarsan oda gider. Yazıklar olsun. Ruhsuzlar.

2. yarı şaha kalkıp 4-2 yensek bile sorunun sadece üstü sıvanacak.

• Fenerbahçeliyim
    Ersun yanal gelirse kesin diyorum bak şampiyonsunuz. Aziz de izler şampiyonluk kutlamalarını.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hagi gelsin. bir defa da düzgün bi takım verelim şu adamın eline daha kötü olmamıza imkan yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takımın yarısı çöp. Revizyon şart ama bu mali durumla imkansız sağolsun ünal efendi önümüzdeki en az 2-3 yılı bitirdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de 10-11 sezon başında Terim'in yaptığı gibi bir temizlik şart. Bu oyuncu çöplüğünü ne yazıkki Ünal Aysal'ın en büyük hatasıydı. Adam iş adamı ancak gidipde 30 - 40 milyon euro ile 10 - 15 tane çöp oyuncu aldı. Güya geleceğin takımı kurulacaktı. Onun yerine bu paraya en az 2 tane Avrupa standartlarının üstünde oyuncu alırdık. Ama iş işten geçti artık. Bu yılda çöp oldu bizim için. Şampiyon olursa Beşiktaş olur. Gelecek sene Uefa'ya gitsek bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

hagi gelsin. bir defa da düzgün bi takım verelim şu adamın eline daha kötü olmamıza imkan yok.

Gelsin de Romanyalı çöpleri yine takıma doldursun. Keşke Ersun Yanal gelse.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: psirik

Bence de 10-11 sezon başında Terim'in yaptığı gibi bir temizlik şart. Bu oyuncu çöplüğünü ne yazıkki Ünal Aysal'ın en büyük hatasıydı. Adam iş adamı ancak gidipde 30 - 40 milyon euro ile 10 - 15 tane çöp oyuncu aldı. Güya geleceğin takımı kurulacaktı. Onun yerine bu paraya en az 2 tane Avrupa standartlarının üstünde oyuncu alırdık. Ama iş işten geçti artık. Bu yılda çöp oldu bizim için. Şampiyon olursa Beşiktaş olur. Gelecek sene Uefa'ya gitsek bari.

Futboldan anlamayan adamın yapacağını yaptı.. Çok paraya çok topçu ve hoca getirilince başarı geliyor zannetti..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zenci Forvet

quote:

hagi gelsin. bir defa da düzgün bi takım verelim şu adamın eline daha kötü olmamıza imkan yok.

Gelsin de Romanyalı çöpleri yine takıma doldursun. Keşke Ersun Yanal gelse.

Rumen

Hem de öyle bir kurtarır ki doğru adam gelirse, göz yaşına bakmayıp kesebilirse.
  • denizli gelirse bi şeyler olabilir fakat kadro çok şişkin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

denizli gelirse bi şeyler olabilir fakat kadro çok şişkin

Bize şu dönemde kesin bir Türk şart. Ama radikal karar alabilecek bir Türk ve ben o tarz adamı göremiyorum.

Denizli gelse Selçuk'u kazanacam diye oynatır üstüne düşer ama Selçuk kazanılacak bir futbolcu değil mesela. Dümdüz kötü bir futbolcu.
  • Gs gecen seneki puanida bu seneki puanida ne Mancini nede Prandelli sayesinde yapti begenmediginiz kadro sayesinde yapti.
    icinde bir düsman olsa ancak bu kadar hainlik yapar Galatasaray takiminin yasadigida budur bu takim düzlüge hic bir transfer yapmadan cikar ama yeterki ilk olarak bu hocayi kovsunlar ve Bülent gibi evladimiz islerine bakmadan disiplin sagliyacak sert birini takima getirsinler gerisi zaten gelir.
    Kadro olarak ne Fb nede Bjk Gs takimindan daha iyi seviyede degiller.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

denizli gelirse bi şeyler olabilir fakat kadro çok şişkin

Bize şu dönemde kesin bir Türk şart. Ama radikal karar alabilecek bir Türk ve ben o tarz adamı göremiyorum.

Denizli gelse Selçuk'u kazanacam diye oynatır üstüne düşer ama Selçuk kazanılacak bir futbolcu değil mesela. Dümdüz kötü bir futbolcu.

fazla seçenek yok, denizli iyidir.. biz batuhan a yıldız olacak gözüyle bakarken aniden sattı, 2m kazandık sonra helal olsun dedik.. aslında şenol güneş olabilir ama bursadan sanmıyorum.. ersun yanala güvenmiyorum, doldur boşalt yaparak bi de takımın kondisyon seviyesini yüksek tutarak şampiyon yaptı, gsnin kadrosu o kondisyonu kaldıramaz yaşlar yüksek.. aslında ben olsam rangnick'i getirir 1,5 yıl pek bişey beklemem, kadroyu da baştan kurdururum, fakat sabır istiyor, arkasında durması falan ülke şartlarında zor..

• quote:

İmzandaki etkisiz elemanı kesecek hoca gelsin.

• peki ya Fatih Terim
  • Hani derler ya ucuz mal alıcak kadar zengin değilim diye işte bu söz tam bize göre. Okadar çöpe vericeğimiz parayla 2-3 tane daha drogba-sneijder gibi oyuncu alsaydık belkide herşey farklı olurdu
  • Oyuncular kötü değil ama,ipler tamamen onların eline bırakılmış sanki.Teknik direktör faktörü vardır elbette ama,Gs oyuncuları da yanındakine pas atamayacak kalibrede oyuncularda değil sonuçta.Tam Ts teknik direktörünün veya felix magath'ın eline verilecek bir takım şu anda açıkcası:)Bir kaç kelle alınmalı,ama teknik direktör doğru kelle olmayabilir gerçektende.
  • benle takım oyuncuları üzerine tartışanları görelim.lig başlamadan feneri ve bjkyi kadroları ve oynadıkları umutlu oyunla bi kenara ayırmıştım.

artık şunu belirtelim.takım 2.sınıf bi takım ve bunun nedeni oyuncuların 2.sınıf olmaları teknik ve taktikten yoksun olmaları.dedik dedik ne oldu.
  • Sene basinda da soyledim olcan icin olcan acik alan topcusu ondan antepte ts de iyiydi cunku diger takimlar onlara karsi kapanmiyor ve tam ona gore oluyor ama gs de ayni durum yok rakipler genelde 10 kisi def yatiklarindan bir ise yaramiyor olcan malesef digerleri ayri 2 sene once takimin en iyileriydi ama 2 senede rakipler kendilerini gelistirirken bunlar hic bisey katmadilar kendilerini en iyi gorduklerinden sonuc ortada

• Olcan'a, Tarık'a gereksiz sallanıyor bu takımda. İkisinin de yetenekleri var ayrıca ayaklarında top tutup sorumluluk da alabiliyorlar. Ancak Selçuk, Burak ve Veysel'in oynadığı takımdan hiç bir yol olmaz. Hoca da hala bu adamlarda israr ediyorsa hoca değildir. Kaç maçtır söylüyoruz. İlla 5 kere üst üste yenilmemiz mi lazım anlaması için.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.