Şimdi Ara

Dünya yüzeyine daha iyi bir ses gelmedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
3
Favori
1.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    4.55 m uzunluğundaki Carrera GT'nin genişliği 1915 mm ve yüksekliği de 1192 mm. 2700 mm'lik dingil mesafesi, arka dingilin hemen önüne yerleştirilen motoru ve 90 litrelik yakıt deposu aracın dengeli olmasını sağlıyor.
    5.7 litre hacmindeki V10 motor 612 beygir gücünde. Motor devri 8400 d/d'ye kadar çıkıyor. En yüksek tork ise 590 Nm.
    Arkada 120 km/s'den sonra yukarı kalkarak arka bölümün yere daha iyi yapışmasını sağlayan hareketli bir kanatçık bulunuyor.
    Porsche Gt nin kokpit tasarımını sonraki modelleri olan Panamera ve yeni carrera gibi modellerde de kullandı.Carrera GT modeli rakipleri olan ferrari lamborghini modelleriyle ettiği rekabetten öte aynı zamanda Alman firmaya iyi bir test yatağı oluşturdu.Ve Porsche bu araçta kullandığı teknolojileri seri üretim araçlarına transfer etti.
    Porsche Carrera GT'nin son hızı 336 km/s'tir. Carrera GT, sıfırdan 100 km/s hıza 3.9 saniyede ulaşabiliyor.0-200 km/s hızlanma süresi ise 9.9 saniye.
    Araç 1300 kg civarında,tipik Porsche özelliği olarak "performans ve yol tutuş sihirbazı" bir araç olarak tasarlanmış.
    Fiyatı da 440 bin dolar olarak belirlenmişti.
    2004te piyasaya çıkmış olmasına rağmen hala bir efsanedir Gt.
    Gerçekten de sesini dinleyince insanın tüyleri diken diken oluyor.
    Çalışırken bir hırlama,normal seyirde kükreme,gaz verirken ise yüksek perdeden uluma sesi çıkarabilen başka bir otomobil yok.
    Kısacası,o firmanın bildiğimiz tasarımlarından farklı olsa da DNA'sında safkan olarak Porsche genlerini barındırıyor.
    Üstün mühendislik,hız,güç,tutku ve en önemlisi Ruh.
    Buyrun videoya:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 5 Nisan 2012; 21:43:27 >

• Oyunlarda bile dikkat edilir cok guzel bi sesi var gercekten arabalara asiri merakli adami ayakta bos vitese aldirir :)
  • Lexus LFA ilk gelir benim için.

Bu kadar mükemmel bir araç olamaz. Japon teknolojisinin geldiği son nokta.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lady GarGara

Lexus LFA ilk gelir benim için.

Bence de güzel fakat LFA 'dan çıkan ses bir f1 otomobilinin sesiyle aynı..
  • Küfür eder gibi :))
  • quote:

Kesinlikle çok muazzam bir sesi var.Yamaha mühendisleri ses için özel çalışmışlar.

http://www.yamaha.com/news_release/2009/20091021.html

• Basliga girmeden tahmin etmistim GT oldugunu.
    Ama LFA da azimsanacak bir sese sahip degil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4 ses adamı dinden imandan eder.

para sesi

su sesi

kadın sesi

carrera gt sesi
  • Lexus'un ki muhtesemmis,
    sanayi de yaptirabilir miyiz ki bu sesi !!!
  • 1:10
  • bu mu dunya uzerine daha iyisinin gelmedigi ses? dunya uzerindeki butun pilli arabalardan cikan sesle ayni.
  • Bence bir cığlik gibi carrera gt.Bir LFA yada R34, Supra ,Corvette daha hoş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreamRolleR -- 5 Nisan 2012; 23:06:23 >
  • Önce Ferrari vardı bunların ufkunu açan.Yoksa Porşe mühendislerinin böyle sese sahip bir otomobil yapma ihtimalleri yoktu bana göre.
  • Biraz fazla ciğerden geliyor sanki.
  • Alfa Romeo 8C
    Daha iyisi olabilir mi bilmiyorum ama bugüne kadarki en iyisi olduğundan eminim.

https://www.youtube.com/watch?v=vX93trcL57o
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiser şoze

4 ses adamı dinden imandan eder.

para sesi

su sesi

kadın sesi

carrera gt sesi

• yooo geldi yine de bu ses de almanlar için bir başarı sayılır. karaktersiz boxer motor seslerinden sonra büyük aşama sayılı bu ses.
  • quote:

• Dünya yüzeyine en iyi ses geleli yıllar oluyor. Carrera GT'ymiş, LFA'ymış, hepsi fasa fiso.

Ses efsane, tasarım efsane:

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.