Bildirim
Dünya standartlarında 1 Gbps'e varan internet ayda 199,90 TL (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
En iyisi turk telekom fiyatlar bir tık yüksek ama kafan rahat arıza kaydı açtım ertesi gün öğlen 1 de geldiler düzelttiler sorunumu. 2 sene taahüt imzalıyorsun zam yok 2 sene içinde. Turk net her 4 ayda bir zam yapıyor. Turk telekomda da artık 100 200 500 mbps internet paketleri mevcut öyle bin tl falan da değil karşılanabilecek bir bedel eğer yüksek hızlara ihtiyacınız var ise...
-
Gigafiber kullanıyorum. Rakipsiz ve efsane bir şey, tabi adreste varsa.
Kendime bir tane server kurdum bir nevi bütün işleri gigafiberi bağladığım bilgisayardan hallediyorum. Oyunu da oradan Steam link ile oynuyorum, çok az gecikme oluyor ve laptop üzerinden oynuyorum.
-
Fiyat pahalı kabul turknette ama bu firma sayesinde şuan 200 mbps Vodafone kullanıyorum diye düşünüyorum. Yoksa bu hızları goremezdik rekabet olmasaydı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Caddenin karşısındaki sokaklarda var bizim taraftaki sokaklarda yok. Gigafiber istiyorum dan form doldurali neredeyse 2 yıl geçti gelemedi gigafiber hazretleri
-
Ülkenin sadece %3'ünde olup, reklamına en çok maruz kaldığımız ama nimetlerinden bir türlü yararlanamadığımız hizmet. Mecidiyeköy'de yok. Hadi ara sokaklarını geçtim, meydanda bile yok, Ortaklar Caddesi'de yok. Şişli'de yok! Yıllar oldu, o kadar imza topladık ettik yok yok yok! Artık reklam değil resmen nispet yapıyorsunuz.
-
Binama türknet fiber geldi ama keşke tahahhütlü sisteme geçseler zamlar böyle devam ederse türk telekoma geri dönücem
-
taahhüt olursa zamcık nasıl yapsınlar.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X