Şimdi Ara

DÜNYA MARKASI BEKO?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2004 yılında beko dan buzdolabı almışdım.
    Geçtiğimiz yaz sıcakların iyice bastırdığı zamanlarda (40 derece) buzdolabımız arıza yaptı ve soğutmamaya başladı. Servisi aradım 3 gün sonrasına gün verdiler.
    Bu üç gün içerisinde buzdolabımızda ne varsa komşulara falan yerleştirdik bazılarıda bozulup çöpe gitti.
    Servis geldi dolabın fişi cekik bir halde 2 gün kalması gerektiğini ve sonra düzeleceğini söyledi.
    Bize küçük yedek bir dolap bıraktılar.
    Evim 4. katta.
    2 gün sonunda fişi taktık ve dolab çalışmaya başaldı yedek buzdolabını indirdik.
    3gün geçmeden yine bozuldu servisi yine cağırdım.
    2 gün sonrasına gün verdiler yine bozulan yiyecekler vs...
    Bu arada yeni doğmuş bebeğimiz var.
    Aynı şeyleri tekrar ettik fişi çek 2 gün bekle bu arada yedek dolab yine geldi.
    10 gün sonra yeniden bozuldu.
    Bu sefer bu ilçede bulanan diğer beko servisi çağırdım bide onlar denesin istedim. aynı işlemi 2 yada 3 kezde onlar yaptı.
    Bu arada biz sıcakların en can alıcı zamanını buzdolabımız olmadan gecirdik.
    Veeee sonunda arızayı gideremedikleri için bana buzdolabımın aynısını vereceklerini söylediler.
    Çok güzel verin dedik.
    En az 10 gün içinde gelir dendi.
    Yedek buzdolabı (mini) bıraktılar eski buzdolabını aldılar
    Bekonun bana yeni buzdolabı verecek olması yaşadığım bunca sorundan sonra sevindirici bir gelişme idi.
    Aradan 10 gün geçti bizim buzdolabı gelmedi servisi arıyorum bugun yarın gelecek vs..
    Beklemeye devam ederken bir beko bayisine gittim.
    Yeni bir beko buzdolabı baktım daha büyük 550 lt falan malum bebek te olunca eskisi yetmemeye başlamışdı ve bekonun 550 lt kapasiteli yeni bir modelini beğendim.
    Bayiye başımdan gecenleri anlattım ve ona bana bekonun vereceği yeni buzdolabını sen al ben bunu alayım farkınıda ödeyeyeyim dedim ve kabul etti.
    Bu arada bana bekonu vereceği buz dolabı geldiiii.
    Oda ne bana bekonun en düşük bir modelini göndermişler hemen geri gönderdik ve beklemeye devam 1 hafta sonra istenen dolab geldi ve bayiye verdim kendime daha büyük bir buzdolanı aldım(550lt).
    Evimize kuruldu fişi takıldııııı odane buzdolabı çalışmıyor evet sıfır buzdolabı çalışmıyorrrrrr.
    Servis elemanı da şokta.
    inçelemelerini yaptıktan sonra kartlarından birinin çalışmadığına karar vediler ve yeni bir kart sipariş ettiler 3 gün sonra kart geldiii.
    odane kart yuvasına uymuyor yanlış gelmiş yaniii.
    Bu arda aklımdan neler geçirmdimki bir litre benzin alıp buzdolabını yakmayı,balkondan aşağıya atmayı vs... sonunda doğru kart geldi ve buzdolabımız çalışmaya başladı arkadaşlar.
    Evimde kullandığım bütün beyaz eşyalar beko idi.
    Gecen hafta da çamaşır makinası bozuldu ve hiç servisi aramadan attım çöpe.
    uzun araştırmalardan sonra ariston almaya karar verdim. aristondan çamaşır ve bulaşık makinası aldım 7 yıl garantili. son durum bu arkadaşlar. şu an evimde 3 adet klima ve 1 fırın kaldı beko. Bakalım ne kadar kullanıcam.
    birde beko nun avrupada satış fiyatı türkiyedeki fiyatın nerdeyse yarısı bu nasıl olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laguna48 -- 11 Kasım 2007; 21:05:38 >

• Yaşadığınız kötü bir tecrübe olmuş.Ama maalesef Ariston'u tercih ederek daha büyük bir hata yapmışsınız.İnşallah aldığınız yeni ürünler sorun çıkarmaz.Keşke almadan evvel sorsaydınız.
  • laguna48

Arkadaşım yanlış anlamayın ama ariston dahada beterdir aynılarını aristondada yaşayacaksınız neyse ilerde anlarsınız,şimdi bana inanmayabilirsiniz.
  • inşallah aristonda da yaşamam bu kadarı ağır gelir
  • quote:

Orjinalden alıntı: laguna48

inşallah aristonda da yaşamam bu kadarı ağır gelir

Sizinki yagmurdan kaçarken doluya tutulmak olmuş azıcık
  • Şimdiden geçmiş olsun dua ette şansın olsun çünkü aristona yapılan yorumlara katılıyorum.serviside beko gibide değildir.yedek medek değişim gibi şeylerde yoktur
  • yaw çok güzel söylüyosunuz da karınca kararınca yaşayan vatandaş ne alırsa alsın, bu eşya işleri de bir çok şeyimiz gibi haspelkader gidiyor. hayatta kalabilmemiz de dahil. boş verin bunları takmayın kafanıza. herkesin aldığı her marka mal ne çok iyi ne çok kötü. iyilikleri de kötülükleri de şans, kader, kısmet.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beko deyince cinler tepeme çıkıyor. Bundan 2 sene önce komşum olan bilgisayarcıdan keysmart (Beko nun bünyesindeki firmadır) marka 4 portlu adsl modem aldım.Tanıdık bilgisayarcı

''Abi Beko nun malı bu , iki sene içinde bozulma falan olursa götürüyorsun servise sana yenisini veriyorlar''

dedi.Biz de güvendik aldık.Geçen aylarda bozuldu.Tarihi tam hatırlamıyorum.Keysmart ın çağrı merkezini arayıp durumu belirttim.Modeme reset falan yaptık.Ama işe yaramadı ve telefondaki eleman servise göndermemi söyledi.Bana biraz uzak olan en yakın servise gönderdim.Servisten telefon ettiler

'' Cihazın tamiri olmuyor.Fabrikaya gönderip size yenisini getirttireceğiz''

dediler.İyi dedim sevindim.Aradan 1 aydan fazla geçti ve geçen gün aradılar.

''Arçelik-Beko servisinden arıyoruz.Beyefendi sizin Keysmart marka 4 portlu modeminiz var bizde o tamir olmuyor gelin alın!!!.''

Ben şaşkın ve dumur olmuş vaziyette öylece kalakaldım.Dedim yenisini vereceklerdi bana öyle demişlerdi.

''Bilmiyoruz beyefendi bize fabrikadan yenisini değil sizin cihazı geri gönderdiler ve bunu gelip almalısınız!!!''.

Ben de gidip almadım.Nesini alayım yahu.Bozuk olan bir cihazı servisi ve fabrikası yapamıyorsa kime yaptırayım.Garantisi doldu.Servise gönderdiğimde elimize fiş falanda vermediler.Bir hakta idda edemeyeceğim.yani bir malı 2 sene kullan sonra çöpe at mantığımı oluşuyor anlamadımki.

Buradan BEKO ya koca bir

Benim evime ve iş yerime kesinlikle Beko ve Arçelikle alakalı bir ürün asla giremez artık.

• Yahu Arçelik i hepimiz kullanıyoruz hiç bir problem yaşamadık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hightechx

Yahu Arçelik i hepimiz kullanıyoruz hiç bir problem yaşamadık.

şanslısın demektir bu. piyango gibi yani
  • bende de çamaşır makinesi ve buzdolabı beko ve şimdilik memnunum.
    gerçi alalı 2 sene oldu şimdilik bişi yok.

ama tabii ki senet usulüyle satmasalar hayatta almazdım cunku bosch veya siemens'lerin fiyatları da aynı.

bence bu beko mekonun tek avantajı vadeli madeli milletin kanına giriyor olmaları.
  • ELOKTRONİK EŞYA BİRAZDA ŞANS İŞİ TABİ.
  • Türk markalarına olan güvenim gitgide azalıyor.bi ürüne 3 yıl garanti vermişler.2 ay önce bitti garanti ürün bugun bozuldu.vatandaşım ekmek yiyecek diye Türk markası alırsan böyle olur işte
  • Bende babama,kardeşime ve kendime maçları rahat izlemek için beknun 70 ekran tv sini 3 adet almıştım.Daha 3 yıl bile geçmeden bozuldular,servis çağırdım,yüksek bir fiyat istediler,bende istedikleri paranın üzerine para katarak sony 70 ekran aldım,5 yıldır kullanıyorum,işin ilginç yanı 89 yılında ilk göreve başladığımda almış olduğum sony 56 ekran tv tık demeden hala çalışıyor,elimde örneği varken neden böyle bir hata yaptım anlayabilmiş değilim.
  • arrçelik demek, mutluluk demek...
  • Laguna48 sen de hakikaten şanssızmışsın ya. Hadi bozulmayı anladık da yeni aldığının hiç çalışmamasına da yuh artık..
    Beko'ya ve senin şansına

( Bu arada bendeki beyaz eşyalar full beko.Şu anda bir sorun yok.Hiç ses etmeyin, nazar değmesin)
  • Annemin çamaşır makinası Beko otomatik, ilk otomatikler çıkınca almıştık daha arka kapağı açılmadı, tam 17 yıl oldu.

Benim tüm eşyalar arçelik sadece dolap sizlere ömür, gaz dolaşan gaz boruları tıkalı olduğu için 2 kez motor değişti ve sonunda arkadaşın başına gelen gibi muadili sıfır verdiler, ondan şimdiye kadar 3.yılı gayet memnunum. Parça bol işçilik uygun yerliye devam. Ama yerlinin en son modellerine. en ucuz değil

Ama bosh da yeni evleneceklere bir öneri olabilir. Alman.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguz1

Annemin çamaşır makinası Beko otomatik, ilk otomatikler çıkınca almıştık daha arka kapağı açılmadı, tam 17 yıl oldu.

Benim tüm eşyalar arçelik sadece dolap sizlere ömür, gaz dolaşan gaz boruları tıkalı olduğu için 2 kez motor değişti ve sonunda arkadaşın başına gelen gibi muadili sıfır verdiler, ondan şimdiye kadar 3.yılı gayet memnunum. Parça bol işçilik uygun yerliye devam. Ama yerlinin en son modellerine. en ucuz değil

Ama bosh da yeni evleneceklere bir öneri olabilir. Alman.

Sayın oguz1, 17 yıldır kapağı bile açılmayan makineniz Siemens patentli orijinal Alman malı bir makinedir. İyi kullanırsanız, en az 5 sene daha gider.
    Bosch'un ise artık çoğu ürünü yerli. Sadece belli başlı modelleri Alman malı.

• ewet bende 17 yıl açeliğin siemens patentli bul . mak ve çam mak. kullandım.
    yeni üretimler???
  • quote:

Orjinalden alıntı: ulascelikfz7

ewet bende 17 yıl açeliğin siemens patentli bul . mak ve çam mak. kullandım.
    yeni üretimler???

En fazla 5-6 sene
    Evdeki bulaşık makinemiz de 12 yıllık Siemens patentli Arçelik
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.