İlhan Mansız oynadığı son maçta attığı 2 golle takımını yenilgiden kurtardı.
İlhan Mansız yine sahalarda...
İlhan Mansız'ın Japon kızların sevgilisi olduğu biliniyor. Japonya'nın Yokohama Stadı'nda bugün oynanan maçta İlhan Mansız takımının 2 gölünü atarak biraz da olsa Japonları üzdü. Japon yıldızları ve Dünya yıldızlarının karşı karşıya geldiği dostluk maçı 2-2 sona erdi.
Dünya yıldızlarının teknik direktörlüğünü İnter Milan teknik patronluğuna yeni getirilen Portekizli Jose Mourinho yaptı. Mansız maçın taktiğini ünlü teknik direktör Mourinho'dan aldı ve 2 gol atarak takımını yenilmekten kurtardı.
kadroda kimler varmış acaba link verebilir misin
Fotoshop
quote:
Orjinalden alıntı: lincoln10ever
Suratındaki Hırs çok şey ifade eder bizim için.
Morinhonun öğrencisi olmak her futbolcuya nasip olmaz. Çok şanslı görüyorum Mansızı.
2 gol atmasına şaşırmadım.her zaman en iyi yaptığı işti zaten.
Fenerde olmasını isterdim tüm şımarıklığıyla havasıyla felan her şey kabulüm isterse her maç 10 kişi bıraksın ama o hırsı sahadaki oyunculara aşılasın
Yazık oldu
şimdi bizim boboya,nobreye bakıyomda pehhh oyuncumu la bunlar.
Bobo'ya laf yokta nobrenin oyuncu olmadığı kesin.
dunya mansizi izledi,dun aksam 6.5 milyar insan bu maca kitlendi ve ilhan mansizin sovunu izledi,bu mactan sonra mansiza liverpool ve realmadridden teklifler yagdi
quote:
Orjinalden alıntı: gael
dunya mansizi izledi,dun aksam 6.5 milyar insan bu maca kitlendi ve ilhan mansizin sovunu izledi,bu mactan sonra mansiza liverpool ve realmadridden teklifler yagdi
quote:
Orjinalden alıntı: oBLoOd
quote:
Orjinalden alıntı: gael
amacın nedir anlamadım hiç birimiz öyle bişey kastettik mi şimdi?bilmiyosan hatırlatiym adam futbolu bıraktı ve evt bütün dünya maçı izlemiştir muhtemelen çünkü bu bir yıldızlar karması maçı.
quote:
Orjinalden alıntı: oktayd
kadroda kimler varmış acaba link verebilir misin
davids ve seedorfu seçebildim bide 7 nuamara bi adam var tanıdık ama cıkaramadım
nerdesin ilhan yerin hazır beşiktaşta
vay be ilhan'a bak sen.
Ölüsü yeter. Hırs demişken yüz ifadesine bakın;
lanet olsun seni sevdiim güne takımım. şu adamı almıyosun ya sergeni almıyosun gidip rüştüyü alıosun abilik yapsın diye ya allahından bul
Derin bir aahh ulan ahhh cekmekten baska bisey kalmadi icimde. Cok özlüyorum Ilhan'li Besiktasimi.