Derin bir aahh ulan ahhh cekmekten baska bisey kalmadi icimde. Cok özlüyorum Ilhan'li Besiktasimi.
ahh ki ne ah.bugun şu yüz ifadesinin hırsın 10 da 1 i olsa bu maç böyle olmazdı.Uçlarda yaşoyordu ama sonuna kadar yaşıyordu.Bravo ilhan a
2002 e,deki enfes kahramınızdı milli takımda
Hani bilirsiniz ya, Ilhan kaybetmekten nefret eden, maglubiyete tahammül edemeyen bir insan... Belki bakarsiniz, futbol hayatinin bu kadar erken bitmesine tahammül edemeyip, cidden yeniden döner sahalara. Yeterki Besiktasimiz ona kucak acsin.
Bugünki yönetim Gordon Milne'ye nasil hic karsilik almadan milyon dolarlar saydiysa, Schildenfeld gibi, Diatta gibi, Ailton gibi, ve daha nicelerine harcadigi paralari nasil hice saydiysa, biraz olsun elini vicdanina koyup Ilhan'i yeniden renklerine baglamali. Herseyden önce onu antrenmanlara alip, kendine gelmesini saglamali. Bir mac oynar, 10 may oynayamaz belki, ama sonucta o bizden biri. Onun bize yaptigi fedakarliklari artik biz de ona göstermemiz gerek. Yabancilara gösterdigimiz tahammülü kendi öz cocugumuza göstermemiz gerek.
Icim yaniyor ulan, icim yaniyor bunlari düsündükce... Senin hic mi aklina gelmedi bugüne kadar Tüpcü??
quote:
Orjinalden alıntı: Electra
Ölüsü yeter. Hırs demişken yüz ifadesine bakın;
Ölüsü yeter,gerçek Beşiktaşlı
kaybetmeyi dayanamayan ve bunu karakter haline getirmiş oyunculara ihtiyacmızı var 2 - 0 mağlupsun adamların yüzünde hiç bir hırs hiç bir hedef belirtisi yok pes 2008 oynarken bile mağlup olmak istemiyor insan
quote:
Orjinalden alıntı: telsim81
kaybetmeyi dayanamayan ve bunu karakter haline getirmiş oyunculara ihtiyacmızı var 2 - 0 mağlupsun adamların yüzünde hiç bir hırs hiç bir hedef belirtisi yok pes 2008 oynarken bile mağlup olmak istemiyor insan
Ayyyynen yaa...
Hakikaten ölüsü Yeter .. Nerde Zago lar Nouma lar İlhan lar ...
Nobre , Rico gibilere kaldı takım .. (gerci rico gitti)
ilhan mansiz YÖNETİM İMANSİZ
gönderenler utansın
Adam japonlara çok benzemiş Bi Gs'li olarak bu adamı çok severdim,yazık oldu Beşiktaş'a.
İlhan 2002 dünya kupasında gurur kaynağımızdı bi de şimdiki milli takıma bakıyoruz Nihat hariç 1 tane bile gurur duyacağımız bi beşiktaşlı yok..Hoş Nihat gitmeseydi sonu nasıl olurdu kim bilir
quote:
Orjinalden alıntı: TOMEKK
ilhan mansiz YÖNETİM İMANSİZ
gönderenler utansın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme