Şimdi Ara

Dünya Mansız'ı izledi, Mansızdan Japonlara 2 GOL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: OkanBJK1903

Derin bir aahh ulan ahhh cekmekten baska bisey kalmadi icimde. Cok özlüyorum Ilhan'li Besiktasimi.

ahh ki ne ah.bugun şu yüz ifadesinin hırsın 10 da 1 i olsa bu maç böyle olmazdı.Uçlarda yaşoyordu ama sonuna kadar yaşıyordu.Bravo ilhan a
  • 2002 e,deki enfes kahramınızdı milli takımda
  • Hani bilirsiniz ya, Ilhan kaybetmekten nefret eden, maglubiyete tahammül edemeyen bir insan... Belki bakarsiniz, futbol hayatinin bu kadar erken bitmesine tahammül edemeyip, cidden yeniden döner sahalara. Yeterki Besiktasimiz ona kucak acsin.

Bugünki yönetim Gordon Milne'ye nasil hic karsilik almadan milyon dolarlar saydiysa, Schildenfeld gibi, Diatta gibi, Ailton gibi, ve daha nicelerine harcadigi paralari nasil hice saydiysa, biraz olsun elini vicdanina koyup Ilhan'i yeniden renklerine baglamali. Herseyden önce onu antrenmanlara alip, kendine gelmesini saglamali. Bir mac oynar, 10 may oynayamaz belki, ama sonucta o bizden biri. Onun bize yaptigi fedakarliklari artik biz de ona göstermemiz gerek. Yabancilara gösterdigimiz tahammülü kendi öz cocugumuza göstermemiz gerek.

Icim yaniyor ulan, icim yaniyor bunlari düsündükce... Senin hic mi aklina gelmedi bugüne kadar Tüpcü??

• quote:

Orjinalden alıntı: Electra

Ölüsü yeter. Hırs demişken yüz ifadesine bakın;

Ölüsü yeter,gerçek Beşiktaşlı
  • kaybetmeyi dayanamayan ve bunu karakter haline getirmiş oyunculara ihtiyacmızı var
    2 - 0 mağlupsun adamların yüzünde hiç bir hırs hiç bir hedef belirtisi yok
    pes 2008 oynarken bile mağlup olmak istemiyor insan
  • quote:

Orjinalden alıntı: telsim81

kaybetmeyi dayanamayan ve bunu karakter haline getirmiş oyunculara ihtiyacmızı var
    2 - 0 mağlupsun adamların yüzünde hiç bir hırs hiç bir hedef belirtisi yok
    pes 2008 oynarken bile mağlup olmak istemiyor insan

Ayyyynen yaa...
  •  Dünya Mansız'ı izledi, Mansızdan Japonlara 2 GOL
  • Hakikaten ölüsü Yeter .. Nerde Zago lar Nouma lar İlhan lar ...

Nobre , Rico gibilere kaldı takım .. (gerci rico gitti)
  • ilhan mansiz YÖNETİM İMANSİZ

gönderenler utansın
  • Adam japonlara çok benzemiş
    Bi Gs'li olarak bu adamı çok severdim,yazık oldu Beşiktaş'a.
  • İlhan 2002 dünya kupasında gurur kaynağımızdı bi de şimdiki milli takıma bakıyoruz Nihat hariç 1 tane bile gurur duyacağımız bi beşiktaşlı yok..Hoş Nihat gitmeseydi sonu nasıl olurdu kim bilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: TOMEKK

ilhan mansiz YÖNETİM İMANSİZ

gönderenler utansın

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.