Şimdi Ara

Dünya Barış Günü'nde Diyarbakır'da 1 milyon kişilik miting düzenlenecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

DTP, 1 Eylül Dünya Barış Günü'nde Diyarbakır'da 1 milyon kişinin hedeflendiği büyük bir miting yapmaya hazırlanıyor.DTP Genel Merkezi'nden yapılan açıklamada, "Bu mitingle Kürt halkının barış ve özgürlük konusundaki ısrarı bir kez daha kamuoyunun gündemine getirilecektir" denildi. Açıklamada, Kürt sorununun çözümüne ilişkin çabalara da değinildi, şu değerlendirme yapıldı: "Uluslararası gelişmeler ve bölgesel enerji politikaları, Türkiye'nin hem dış hem de iç politikasını önemli ölçüde etkilemektedir. Son günlerde yeniden kamuoyu gündeminin ilk sıralarına yükselen Kürt sorununa ilişkin gelişmeler de bundan bağımsız olarak ele alınamaz. Ayrıca Kürt halkının ve tüm demokrasi güçlerinin vermiş olduğu mücadele, demokratik dönüşümün itici gücü olarak, Türkiye'yi bir değişim sürecine sokmuştur. Uzun vadede geri dönüşü olmayan, giderek demokratikleşmeye çevrilen bir süreç başlamış olmakla beraber; hala değişime, demokratikleşmeye direnen güçler bulunmaktadır. Bu bağlamda Kürt sorununda barışçıl demokratik çözümün olanakları bulunduğu kadar; ciddi riskler de bulunmaktadır"

• okumadım haberi bile tepkim başlığa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O sırada birisi hava kuvvetleri komutanlığına online saldırı yapıp bombaları fırlatabilir mi?

Rüzgar ve Güneş başta olmak üzere yenilenebilir enerji sorularınızı sorabilirsiniz.

Kardeş kardeşi öldürmedikçe savaş yoktur.
  • .........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1FC651D -- 22 Ekim 2021; 23:40:2 >

Orijinalden alıntı: Far-Cry

O sırada birisi hava kuvvetleri komutanlığına online saldırı yapıp bombaları fırlatabilir mi?

Evt evet istiyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: AppendiX

Gaziantep için savaşmaya canımı vermeye hazırım gelsin alsınlar

Victoria II - Crusader Kings II - Hearts of Iron III
  • Miting yapılır, kalabalık da toplanır. Bu ''barış'' mitingi, apo piçine destek mitingine dönüşür, sloganlar atılır, Türkiye Cumhuriyeti'ne her türlü hakaret edilir.

Bunlar olması yüksek ihtimaldeki olaylar. Benim asıl merak ettiğim;

Akbil zammını protesto edenlere, işçilere, su zammını protesto edenlere, işten çıkarıldığı için belediyeyi protesto eden temizlik işçilerine yapılan muamelenin kaçta kaçı bu köpeklere yapılacak?
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

Miting yapılır, kalabalık da toplanır. Bu ''barış'' mitingi, apo piçine destek mitingine dönüşür, sloganlar atılır, Türkiye Cumhuriyeti'ne her türlü hakaret edilir.

Bunlar olması yüksek ihtimaldeki olaylar. Benim asıl merak ettiğim;

Akbil zammını protesto edenlere, işçilere, su zammını protesto edenlere, işten çıkarıldığı için belediyeyi protesto eden temizlik işçilerine yapılan muamelenin kaçta kaçı bu köpeklere yapılacak?

+1923
    Bodybuilding - Fotoğraf - Dil
  •  Dünya Barış Günü'nde Diyarbakır'da 1 milyon kişilik miting düzenlenecek

Alayını yakacaksın!
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.