Şimdi Ara

DUNLOP LASTİK ALACAM YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
17.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARACIM İÇİN BU YAZ LASTİĞİ ALACAM bu dunlop sp sport 300 ebat 195 60 15 alacam kullanan varmı nasıl performansı sesi...kullananlar yardımcı olursa sevinirim.

• 3 aya yakın süredir lm703 modelını kullanıyorum. 195/65/15 ölçüleri. Daha önce araç üzerinde fabrikanın tamış olduğu bridgestone lastıkler vardı. Şu anki lastikler ile arasında yol tutuş farkı olarak dunlop 1 gömlek önde. Ses konusunda dişli asfaltta yuvarlanma gürültüsü mevcut fakat öyle kafa şişirecek seviyede değil. Islak zeminde yol tutuş bana brid. e göre daha iyi geldi. Ancak ıslak zeminde ani frenlemede sanki önceki lastikler biraz daha iyiydi. Ki değiştirdiğimizde 90bin km yol yapmışlardı. Ama sıcak asfalt ve kuru havada yol tutuşundan memnunum. Fiyat olarak ne kadara buldunuz bileöiyorum ama ben aldığımda 150tl ye almıştım tanesini o zaman ve o fiyata alınabılecekler ıcınde er300 ve bu lastıgı onermıslerdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RONNIE

3 aya yakın süredir lm703 modelını kullanıyorum. 195/65/15 ölçüleri. Daha önce araç üzerinde fabrikanın tamış olduğu bridgestone lastıkler vardı. Şu anki lastikler ile arasında yol tutuş farkı olarak dunlop 1 gömlek önde. Ses konusunda dişli asfaltta yuvarlanma gürültüsü mevcut fakat öyle kafa şişirecek seviyede değil. Islak zeminde yol tutuş bana brid. e göre daha iyi geldi. Ancak ıslak zeminde ani frenlemede sanki önceki lastikler biraz daha iyiydi. Ki değiştirdiğimizde 90bin km yol yapmışlardı. Ama sıcak asfalt ve kuru havada yol tutuşundan memnunum. Fiyat olarak ne kadara buldunuz bileöiyorum ama ben aldığımda 150tl ye almıştım tanesini o zaman ve o fiyata alınabılecekler ıcınde er300 ve bu lastıgı onermıslerdı.
    Şuan 185/60/15 olanını yaklaşık 2 senedir kullanıyorum 30 bin km oldu. Yüksek hızda ses yapıyo konfor açısından iyi ancak 60 yanak olduğu için ani manevralarda araç yatıyo. Genel itibariyle alınacak bir lastik. Islak zeminde fren mesafesi biraz uzun.

• quote:

3 aya yakın süredir lm703 modelını kullanıyorum. 195/65/15 ölçüleri. Daha önce araç üzerinde fabrikanın tamış olduğu bridgestone lastıkler vardı. Şu anki lastikler ile arasında yol tutuş farkı olarak dunlop 1 gömlek önde. Ses konusunda dişli asfaltta yuvarlanma gürültüsü mevcut fakat öyle kafa şişirecek seviyede değil. Islak zeminde yol tutuş bana brid. e göre daha iyi geldi. Ancak ıslak zeminde ani frenlemede sanki önceki lastikler biraz daha iyiydi. Ki değiştirdiğimizde 90bin km yol yapmışlardı. Ama sıcak asfalt ve kuru havada yol tutuşundan memnunum. Fiyat olarak ne kadara buldunuz bileöiyorum ama ben aldığımda 150tl ye almıştım tanesini o zaman ve o fiyata alınabılecekler ıcınde er300 ve bu lastıgı onermıslerdı.

teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: veilben

quote:

teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    lm 703 serisini kullanmıştım. yanlış hatırlamıyorsam taiwan üretimi, fiyatına göre çok iyi lastik.

• quote:

Orijinalden alıntı: kamyonlarkavuntaşır

lm 703 serisini kullanmıştım. yanlış hatırlamıyorsam taiwan üretimi, fiyatına göre çok iyi lastik.

Alıntıları Göster
    orta sınıf bir lastik, her özelliği bakımından. continental, bridgeston, good year veya nokian vs bakıcaksın iyi lastik istiyorsan. dunlop ta sıkıntı yaratmaz 5 sene kullanmıştım..seslidir yumuşak hamurlu değil türkiye yol şartlarına uyumludur
  • Sp sport 185-65-15 kullanıyorum.Fiyat performans olarak çok memnunum, yol tutuş ve sağlamlığı güzel.yüksek hızlarda yukarı aşağı yaylanma yapmıyor (good year yapıyor bunu).ses konusunda michelin'den kötü, orta derecede sesli bir lastik.sert hamuruyla uzun zaman kullanacağım gibi geliyor bana bu lastik..hepsiburada com'da fiyatı uygundu, bir bakın oraya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    petlas lastik alınır mı?
    6 yıl önce açıldı
    Arkadaşlar Lastik Alacağım
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

Sp sport 185-65-15 kullanıyorum.Fiyat performans olarak çok memnunum, yol tutuş ve sağlamlığı güzel.yüksek hızlarda yukarı aşağı yaylanma yapmıyor (good year yapıyor bunu).ses konusunda michelin'den kötü, orta derecede sesli bir lastik.sert hamuruyla uzun zaman kullanacağım gibi geliyor bana bu lastik..hepsiburada com'da fiyatı uygundu, bir bakın oraya

saolun evet genel itibariyle öyle deniliyor kimileride biristone dan iyiy diyolar bende lastikburda dan alacam yarın sipariş etcem tanesi 125 lira.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dietherbohlen

michlen kullanıyordum 2006 üretim artık eskidi dişleri iyi ama senesi doldu

not:yazım hatası yaptım.
  • quote:

lm703 ü lastikci tavsiye etmedi yönlü lastik arabanı mahveder dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: veilben

quote:

lm703 ü lastikci tavsiye etmedi yönlü lastik arabanı mahveder dedi.

Alıntıları Göster
    yarın dunlop marka lastık alıcam bende. aracım clıo grandtour. 185 60 15 ebatında 4 adet lastigi 540 tl ye bıraktılar.. aynı lastıklerı bursada ıkı ayrı fırmayı arayarak sordum 700 tl fıyat cektıler. bu fıyata buldugumu soyleyınce de o lastıkler japonyada uretılmıstır dıye camur attılar. varmı boyle bır durum. yoksa da fıyatı nasıldır acaba..

• quote:

Orijinalden alıntı: customs

yarın dunlop marka lastık alıcam bende. aracım clıo grandtour. 185 60 15 ebatında 4 adet lastigi 540 tl ye bıraktılar.. aynı lastıklerı bursada ıkı ayrı fırmayı arayarak sordum 700 tl fıyat cektıler. bu fıyata buldugumu soyleyınce de o lastıkler japonyada uretılmıstır dıye camur attılar. varmı boyle bır durum. yoksa da fıyatı nasıldır acaba..

lastiklere zam gelmiş anlaşılan.. kış lastiklerinde durum nasıl acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haven

quote:

lastiklere zam gelmiş anlaşılan.. kış lastiklerinde durum nasıl acaba?

Alıntıları Göster
    sport 01 alma, fast response veya bulabilirsen yeni çıkan blue response modelinden al. sport 01 modeli kullanıyorum, yanal tutunma,konfor ve ses olarak iyi ancak çok patinaja kalıyor ve yağmurda çok kayıyor. yazın sıcakken iyi sadece. bir dahaki sefere blue response alırım ama dunlop ta potansiyel var

• quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

sport 01 alma, fast response veya bulabilirsen yeni çıkan blue response modelinden al. sport 01 modeli kullanıyorum, yanal tutunma,konfor ve ses olarak iyi ancak çok patinaja kalıyor ve yağmurda çok kayıyor. yazın sıcakken iyi sadece. bir dahaki sefere blue response alırım ama dunlop ta potansiyel var

Alıntıları Göster
    hocam suan tanesı 135 e gelıyor ama sıboplarıda degıstırecek bırde. pıyasayı cok bılmem ama 2 fırma bu lastıklerın tanesıne 175 dıyorsa 135 cok ıyı fıyattır bana gore. ve 2013 model lastıkler.

• quote:

hocam suan tanesı 135 e gelıyor ama sıboplarıda degıstırecek bırde. pıyasayı cok bılmem ama 2 fırma bu lastıklerın tanesıne 175 dıyorsa 135 cok ıyı fıyattır bana gore. ve 2013 model lastıkler.

Alırken üretim tarihine dikkat! Fiyatı uygunsa 6 aya kadar sorun yok, benim şahsi kriterim 3 ay...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biturbo

quote:

Alırken üretim tarihine dikkat! Fiyatı uygunsa 6 aya kadar sorun yok, benim şahsi kriterim 3 ay...

Alıntıları Göster
    adam telefonda lastıge bakıp 2013 dedı. alacagım bayı de ana bayı zaten. tabı lastıklerı alırkende bakacagım. suan arabadakı lastıkler 2008 den kalma. cok acılıyetım var. yarın ıns alıcam.cok tesekkurler yorumun ıcın

• quote:

adam telefonda lastıge bakıp 2013 dedı. alacagım bayı de ana bayı zaten. tabı lastıklerı alırkende bakacagım. suan arabadakı lastıkler 2008 den kalma. cok acılıyetım var. yarın ıns alıcam.cok tesekkurler yorumun ıcın

dunlop nasıl arkadaşlar 2005 focs ghia için tanesi 99 kampanya var

Dunlop 195/65 R15 91H SP SPORT 300 Oto Lastik

http://www.n11.com/dunlop-19565-r15-91h-sp-sport-300-oto-lastik-P11415937

• quote:

Orijinalden alıntı: poet3333

quote:

ben 4 mevsim sport 01 lastikleri tanesi 135 ten aldım, gayette memnunum. 4 mevsim almanı öneririm.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: poet3333

quote:

ben 4 mevsim sport 01 lastikleri tanesi 135 ten aldım, gayette memnunum. 4 mevsim almanı öneririm.

Alıntıları Göster
    4 mevsim lastik dediğiniz ılıman iklimlerde kullanılır.Bizim gibi erzurumdaysan 4 mevsim olayı yalandan ibarettir..Bu arada aracımın nlerde ku31 kumho var.Frenlemede arkadaki velox petlaslardan daha başarılı.Ama bundan daha başarılı bir lastik istiyorum değişim için.Turanza er300 önerirmisiniz?Örneğin snowways era2 var kışın bunlar takılıyken kuru asfaltta adamı öne yapıştırıyor çok iyi fren mesafesi var.Yaz lastiklerinden hangisi bu performansı verebilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

4 mevsim lastik dediğiniz ılıman iklimlerde kullanılır.Bizim gibi erzurumdaysan 4 mevsim olayı yalandan ibarettir..Bu arada aracımın nlerde ku31 kumho var.Frenlemede arkadaki velox petlaslardan daha başarılı.Ama bundan daha başarılı bir lastik istiyorum değişim için.Turanza er300 önerirmisiniz?Örneğin snowways era2 var kışın bunlar takılıyken kuru asfaltta adamı öne yapıştırıyor çok iyi fren mesafesi var.Yaz lastiklerinden hangisi bu performansı verebilir?

bristone almayın acayip ses yapıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.