Şimdi Ara

Dungeons & Dragons Online (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
480
Cevap
0
Favori
36.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hurry_up

Iyi günler oyunu kurdum an itibariyle hangi serverdasiniz bende geleyim:=) Bi de 20lvl 'a kadar mı oynayacağız?

Bildiğiize görer oyunda max 20 ama oyunun açılaı 2 gün olmasına rağmen ben yeni 3 lvl oldum çoğu arkdaş 1-2 lvl
  • bazıları da 2. charlarını kasıyor ondan 2lv :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byalfa -- 12 Eylül 2009; 14:16:25 >
  • Herzaman level kasma olayı zordur FRP de arkadaşlar... Level 20 ye kadar mı oynayacağız lafı biraz saçma çünkü Level 20 bir karakter zaten olabildiğince güçlüdür.

Artıdan oyun çok yavaş iniyor yani uzun sürecek bu downloader kapanınca tekrar baştan mı başlıyor ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: byalfa

...SS'Ler Düşük kalitededir....

http://www.xfire.com/communities/ddoturkey/

Xfiresi olan herkes girsin :) (join)

Dungeons & Dragons Online

her resimdede ben varım ne guzel

• devam ediyor kendisi sadece biraz check yapıyor, menejerden indiriosan 260 mblık birşey indirir sonra oyuna gireiblirsin o inerken sen oynarsın.....
  • resimler gzl olmuş özellikle ilk resim
  • Biri bana account açabilir mi ? Bıktım beklemekten...

Kullanıcı adı Legalce, şifreyi siz uydurun ben değiştiririm sonradan. E mailımı ise herkes biliyor zaten :D

alperdegre@windowslive.com
  • kardesim sakamı yapıyorsunuz account alınmıyorkı bı tane hata verıyor olmuyor
  • Şuan için idare edebileceğiniz bir rehber eklenmiştir.İlerde rehberi yenileyeceğim.

Üyelik Alımı zaman zaman açılmaktadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vethakan

kardesim sakamı yapıyorsunuz account alınmıyorkı bı tane hata verıyor olmuyor

Dalga mı geçiyorsun accaunt da bizim yapabilecğimiz bişi yok bizde alamadık zaten bizdede burdan floo aldı ama sanırım ondada hata verio biraz çabalayın muhakkak alırsın =))
  • Çabalamaktan kastınız ne ?? Ben ardarda deneyeyim mi ??
  • Bende oynayacağım fakat suan üyeliğe kapalı.Sizce elf paladin kombinasyonu iyimi?
  • Turbine benden iyi bir küfür yedi üyelik yüzünden...
  • iyi yapmışsın LOL
  • Güzel dediğiniz oyuna üyelik alınmıyor pes.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vito Scaletta

Güzel dediğiniz oyuna üyelik alınmıyor pes.

Oyun o kadar güzel ki beklenenden daha fazla rağbet olunca üyelik alımı kapatıldı arası sıra açıyorlar alınıyor =)
  • Yaptıkları cok ayıp ama fazla üye bulunca şımarmışlar :)
  • Oyunu öven kişiler PM yoluyla bize de üyelik açmaya çalışsa belki doğru düzgün birşey yapmış oluruz. Denemediğim şey kalmadı sabahtan beri buraya da mesaj atıyorum üye olmuş kimse birşey demiyor...

Forumlarda da yok belirli zamanlarda kapatıyoruz demiyorlar. Olduğunuz yere göre böyle birşey olması imkansız Firefox veya Int.Explorler 7 den deneyin diyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiowagEE

quote:

Orijinalden alıntı: Vito Scaletta

Güzel dediğiniz oyuna üyelik alınmıyor pes.

Oyun o kadar güzel ki beklenenden daha fazla rağbet olunca üyelik alımı kapatıldı arası sıra açıyorlar alınıyor =)

P2P den F2P a geçmiş bi zahmet rağbet olsun ? Merak etme 1 aya pek fazla kişi kalmaz. ArchLord'a benzer.
  • bende gelicem yarın sabah başlıyorum downloadına.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.