Şimdi Ara

Dungeons & Dragons Online (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
480
Cevap
0
Favori
36.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üye olunmuyor arkadaşım başlama Downloada boşuna boşuna ya... Gaza geldim çat diye kaldım üyelik yok...
  • yaw herkes yattımı, oyunu şu anda oynayan kimse yokmu hade beyler elite dungeon'lar ve daha fazla xp bizi bekliyor
  • Ya arkadaşım onun yerine bir iki kişiye üyelik açsan daha düzgün olur şu anda... Veya yardım etmeye çalışsan ?? Diyorum işte şifreyi pmle yollayın kullanıcı adı Leglace e mail ise alperdegre@windowslive.com olsun...
  • üyelik alabilicek miyiz acaba..deniyorum sürekli ama olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Orijinalden alıntı: KiowagEE

quote:

Orijinalden alıntı: Vito Scaletta

Güzel dediğiniz oyuna üyelik alınmıyor pes.

Oyun o kadar güzel ki beklenenden daha fazla rağbet olunca üyelik alımı kapatıldı arası sıra açıyorlar alınıyor =)

P2P den F2P a geçmiş bi zahmet rağbet olsun ? Merak etme 1 aya pek fazla kişi kalmaz. ArchLord'a benzer.

zevkle bekleyecegim archlord a benzemesini ama bu imkansızın ötesinde birşey

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanlubu

quote:

quote:

quote:

Oyun o kadar güzel ki beklenenden daha fazla rağbet olunca üyelik alımı kapatıldı arası sıra açıyorlar alınıyor =)

P2P den F2P a geçmiş bi zahmet rağbet olsun ? Merak etme 1 aya pek fazla kişi kalmaz. ArchLord'a benzer.

beklemen gereken en fazla 5 ay.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: osmanlubu

quote:

quote:

quote:

beklemen gereken en fazla 5 ay.

daha karar veremiorsun yakında bu 1 yıla dahi çıkar herneyse göreceğiz sonunda ne olacağını

quote:

Orijinalden alıntı: AlperXp

Ya arkadaşım onun yerine bir iki kişiye üyelik açsan daha düzgün olur şu anda... Veya yardım etmeye çalışsan ?? Diyorum işte şifreyi pmle yollayın kullanıcı adı Leglace e mail ise alperdegre@windowslive.com olsun...

arkadaşım gerçekten çok üzgünüm deniyorum yinede o hata yı alıorum acc yi aldıgım ilk dakika sana yolluyacagım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eayn -- 13 Eylül 2009; 6:09:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: byalfa

http://www.xfire.com/communities/ddoturkey/

Xfiresi olan herkes girsin :) (join)

İçerdeyim

Arkadaşlar üyeliği 15 kişiye yakın ben aldım ama şu an ben de alamıyorum ama her gün deniyorum aldığımda buradan yazarım.

Ayrıca bu oyunu kötüleyen arkadaşlar PARA MI ALIYORLAR? Oyun kötüyse girme ozaman forumuna (Garip bi olay ya)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flooo -- 13 Eylül 2009; 8:33:43 >

• quote:

quote:

quote:

Rica ederim bu oyunu kötüleyecek arkdaşlar bu konuya girmesin en azından mesaj yazmasın kötüleyici yeter! c9 dada böyle oldu son ona kadar millet direndi kötü ruhlu arkdaşlar paralı paralı paralı diye

• Arkadaşlar birinde fazladan account varmı 9 defa denedim ama acc alamıyorum

Aynı hata hep:Your submission contained an error. Please try again. Code: #FTxZBB8X74O Ne hata koduymuş yaw microsoftu geçti.
  • Oyunu oynamadan yorum yapmayalım . Oynadıysanız bile 10 dk oynayıp çıktıktan sonra gelip buraya yorum yazmayın . Önce bi oyunu çözün sonra kötüleyebiliyosanız kötüleyin .
  • Oyun iyi hoşta arkadaşlar.Acc konusunda bir çözüm bulacakmı bu firma yoksa Türkiye'ye bir garezlerimi var.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Rica ederim bu oyunu kötüleyecek arkdaşlar bu konuya girmesin en azından mesaj yazmasın kötüleyici yeter! c9 dada böyle oldu son ona kadar millet direndi kötü ruhlu arkdaşlar paralı paralı paralı diye

Nasıl bir bakış türü bu? İnsanın ne yorum yapacağına sen mi karar vereceksin? İnsan sever sevmez buna göre de yorumunu yapar.

Bu adamların yaptığı normal mi? 4 gb indirdik 7 saatimizi harcayarak. Gördük ki üyelik alınmıyor, gelde sinirlenme şimdi.

LOTRO'da da aynı şey olmuştu. Bu Turbine harbi mal.

ozaman indirmeden önce kayıt etmeyi akıl etmelisin..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lubuoguz

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dogii

Oyunu oynamadan yorum yapmayalım . Oynadıysanız bile 10 dk oynayıp çıktıktan sonra gelip buraya yorum yazmayın . Önce bi oyunu çözün sonra kötüleyebiliyosanız kötüleyin .

Lafım oyuna değil zaten. Nasıl bir aptallık bu üyelik alımının kapatılması, aklım almıyor.

quote:

ozaman indirmeden önce kayıt etmeyi akıl etmelisin..

Sadece gülüyorum bu posta.

Firmanın kendine göre prensipleri olabilir bence.Bende kaç gündür deniyorum ama alamadım acc.Özellikle boş vakti az veya sınırlı olan insanların bu acc alımı ile bu kadar zamanını kaybetmesi çok üzücü.

Hangi F2P oyunda gördün sen üyelik alınmadığını? Ben tüm Turbine oyunlarında gördüm.

Bazı arkadaşlar alt forum açsınlar demişti. Varmı hala öyle diyenler merak ediyorum.

İnşallah oyun güzeldirde bu kadar sinirlendiğimize değer.

evet hala var öyle diyenler
    p2p den f2p e geçenlerde üyelik alınmadıgını gördüm evet..
    dedigim gibi sitenin altyapısı falan yok sanırsam direk çöküor açıldıgı gün ztn site bile açılmıyordu..

• kortos island da 3 rare encount.. bilmem ne bulma görevinde takıldım 2 sini buldum 1 ini bulamadım nerde olduğunu söyleyecek varmı???? bulduklarım 1. sıradakiyle 3.sıradaki 2. hala unknown bakmadığım delik kalmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0MeR

kortos island da 3 rare encount.. bilmem ne bulma görevinde takıldım 2 sini buldum 1 ini bulamadım nerde olduğunu söyleyecek varmı???? bulduklarım 1. sıradakiyle 3.sıradaki 2. hala unknown bakmadığım delik kalmadı

Kırmızı yazılar bahsettiğin görev yaratıkları her zaman çıkmazlar ben de onları bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flooo -- 13 Eylül 2009; 12:07:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: floo

quote:

Orijinalden alıntı: 0MeR

kortos island da 3 rare encount.. bilmem ne bulma görevinde takıldım 2 sini buldum 1 ini bulamadım nerde olduğunu söyleyecek varmı???? bulduklarım 1. sıradakiyle 3.sıradaki 2. hala unknown bakmadığım delik kalmadı

Kırmızı yazılar bahsettiğin görev yaratıkları her zaman çıkmazlar ben de onları bekliyorum.

Bu map iyi oldu bende arıyodum dünden beridir çok saol

• Eyvallah sen de sağol diğer mapları da arıyorum ama bu şekilde ayrıntılı yok buldukça bir başlık altında toplarsak iyi olur.
  • Bekleyip arada denemekten başka umudum kalmadı...
  • teşekkürler floo
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.