Şimdi Ara

Dungeons & Dragons Online (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
480
Cevap
0
Favori
36.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AlperXp

Bekleyip arada denemekten başka umudum kalmadı...

yurt dışından uyelık alımı daha kolay bunu belırtelım bır tanıdıgınız veya arkadısınız varsa kolayca alabılıyorlar solıyım
  • İsteyenler özel mesaj atsın şuan alabiliyorum.Sizlerede alayım.

Tekrar kapandı site arkadaşlar 1tane alabildim..2-3 dakikalığına açıp kapıyorlar herhal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orafike -- 13 Eylül 2009; 13:23:39 >
  • D&D Online Map lerini buradan çekebilirsiniz.Kendim düzenledim forumundan alıp.Tarama yapılmıştır ama genede siz tarama yapın dosyayı açmadan önce isterseniz.

rap.......com/files/279432278/D_D_Online_Maps.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joemeat -- 13 Eylül 2009; 13:35:23 >
  • Bakım mı yapıyorlar ?? Üye olurken mysql veya php verilerinde olan hatalar göründü...

Notice: Undefined index: timerequest in /www/_packages/billing/trialaccount/1.1/trialaccount.pkg.php on line 426

Notice: Undefined index: timeresponse in /www/_packages/billing/trialaccount/1.1/trialaccount.pkg.php on line 427

Notice: Undefined index: username in /www/_packages/billing/trialaccount/1.1/trialaccount.pkg.php on line 428

Notice: Undefined index: csid in /www/_packages/billing/trialaccount/1.1/trialaccount.pkg.php on line 430

Notice: Undefined index: product_code in /www/_packages/billing/trialaccount/1.1/trialaccount.pkg.php on line 432

Notice: Undefined index: email in /www/_packages/billing/trialaccount/1.1/trialaccount.pkg.php on line 433
  • Ya bende alamıyorum üyelik hala kim alabilir benim için deli olucam bıktım wow oynamaktan başka oyuna sarim dedim ondada üyelik alamıyorum lütfen yardımm
  • Hangi serverda oynuyorsunuz ?Bende gruba katılayım hani:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hurry_up

Hangi serverda oynuyorsunuz ?Bende gruba katılayım hani:)

Cannith
  • Demin bi arkadaşımın üyeliği ile 15 dk felan oynadım. Oyun hakkında pek fazla yorum yapmak istemiyorum ama güzel gibi. Dungeonlar çok zaman harcanarak yapılmış ayrıca.
  • x-fire dan pek çakmıyorm bn ya
  • Notice: Undefined index: timerequest in /www/_packages/billing/trialaccount/1.1/trialaccount.pkg.php on line 426

Notice: Undefined index: timeresponse in /www/_packages/billing/trialaccount/1.1/trialaccount.pkg.php on line 427

Notice: Undefined index: username in /www/_packages/billing/trialaccount/1.1/trialaccount.pkg.php on line 428

Notice: Undefined index: csid in /www/_packages/billing/trialaccount/1.1/trialaccount.pkg.php on line 430

Notice: Undefined index: product_code in /www/_packages/billing/trialaccount/1.1/trialaccount.pkg.php on line 432

Notice: Undefined index: email in /www/_packages/billing/trialaccount/1.1/trialaccount.pkg.php on line 433

Your submission contained an error. Please try again. Code: #FTx2MNCQBYN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLuBu -- 13 Eylül 2009; 19:39:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lubuoguz

Notice: Undefined index: timerequest in /www/_packages/billing/trialaccount/1.1/trialaccount.pkg.php on line 426

Your submission contained an error. Please try again. Code: #FTx2MNCQBYN

• Karakterden bir ss büyük boyut. Oynamayan arkadaşların grafiği incelemeleri için yakından çektim.

Dungeons & Dragons Online
  • Bana üyelik lazım yokmu alabilen bi uraş yokmu ya
  • Oynayamayan arkadaşlar napacak :(:(
  • Resim için sağol.Arkadaki arkadaşın kılıcı güzelmiş.Bu arada ddo nun websitesi hala sorunlu acc alınmıyor.Php hatası veriyor.
  • Oyun war oynayamıyorum.Fazla üyeligi fln olan yokmu.weya alabilicek denermisiniz almayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: floo

Karakterden bir ss büyük boyut. Oynamayan arkadaşların grafiği incelemeleri için yakından çektim.

Dungeons & Dragons Online

Neden rank 9 olduğu halde gidip lwl 2 olmadın ?
  • Bikaç kişi daha rastgele birer üyelik alsa da sorun değil ya, ben şifreyi değiştirip hallederdim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0MeR

kortos island da 3 rare encount.. bilmem ne bulma görevinde takıldım 2 sini buldum 1 ini bulamadım nerde olduğunu söyleyecek varmı???? bulduklarım 1. sıradakiyle 3.sıradaki 2. hala unknown bakmadığım delik kalmadı

galiba buz örümceğini kesmedin adı cicic
    adanın en uç kısmında mistery's peak dungeonuna gelmeden önce solda denize doğru giden yol var o kıyıyı iyi gez buzlar filan var buzların arasında cicic olucak
    750 yaratık 3 boss ve 12 keşfedilecek yer görevi yapmam saatlerimi aldı 4 level olmama 2k exp kaldı çıktım az önce güneşli bölgeye geçiverdim

• üyelik alımı ne zaman açılır acep?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.