Şimdi Ara

Dungeons & Dragons Online (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
480
Cevap
0
Favori
36.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • your ability score is to low diyor skill kullanamaya çalışıtıgm zaman sanırım hem wizard hemde sorc skilleri açıldı bunları nasıl düzeltcem skill nasıl alcam yardımcı olabilecek varmı ?
  • level 4 oldum stormreach'e gitmek için birilerini bekliom :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sociopath

Ya bende başliicamda ekran kartım dx10 kaldırıyor fakat windows xp :( high versionu indirsem oynayabilirmiyiM??
  • Yardım etmediğiniz için teşekkürler oyunu indiriyorum...
  • BEYLER ANLATMIYORUM HERALDE ÇOK DÜŞÜK BİR PC DE KALDIRI AYNI BENİMKİ GİBİ

64mb ram
    1.6 ghz
    960mb ram

Kolay gelsin
  • Ben de yeni char açacağım beyler birlikte kasarız :P şu build işlerini halledebilirsem....

http://www.xfire.com/communities/ddoturkey/

Xfiresi olan herkes girsin :) (join)
  • Bu Oyunda biraz fazla Zeka Kullanmak Gerekli Arkadaşlar,
    Başkasının Sözlerine Aldanıp Hiç Yüklememek Gibi bir hataya Düşmeyin,Kapasite Meselesi yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroTürk -- 12 Eylül 2009; 11:17:30 >
  • Evet ya kolay giriliyormuş yanlış yönlendirmeyeyim oynayacak olanları.
  • Oyunda bildiğim DH den arkadaşların nicklerini yazdım burada olmayanlarda nicklerini yazarlarsa aynı görevlerde birbirimize yardımcı olabiliriz.

Alfa
    Kiow
    Elysion
    Dhaka
    Wardon
    Zibidi
    Elendithas
    Deniz
    Daraba
    Sylarei
    Ronleth ; Rogue/Mechanic Ustası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flooo -- 12 Eylül 2009; 13:45:23 >
  • Ronleth ; Rogue/Mechanic Ustası
    Benim Olduğum yerde kapalı Kapı,Sandık,Tuzak vs olamaz
  • Beni de yaz . nick : Proxima
  • üye olmaya çalıştıgımda bu hatayı alıyorum yardım edebilecek olan warmı??????
    "Your submission contained an error. Please try again. Code: #FTx68H04TZY"
  • evet kesemedik ama en azından yakından gördük xD
     Dungeons & Dragons Online

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eayn -- 12 Eylül 2009; 12:27:13 >
  • Arkadaşlar 4-5 yıldır DnD Masaüstü rplerinde DM yim, eğer DnD nin sistemi aynıysa size yardım edebilirim...

DnD oyunlarında üst sınır level 20 dir daha ötesi Epic karakter denilen üst seviye karakterlere girer ki onun da en fazla 10 level atlatılabildiğini duydum. Level atlamak zordur DnD oyunlarında hele hele düşük level bir Mage ( Level 1 ) çok zorlanan bir karakterdir. Eğer sorularınız varsa FRP bazından cevaplayayım...

Bir arkadaş Ability Score is low tipi birşey almış. DnD sisteminde Wizard ile Sorcerer in farkları çok büyüktür. Wizard büyü kitabı taşır, büyülerini oraya yazıp birkaç saat veya gün öncesinden hazırlayıp maceralarına çıkar ve sadece o büyüleri yapabilir. Başka büyülere hazırlanmadan yapamaz. Sorcerer ise her level büyü öğrenir, kitaptan okumaz aklından yapar büyüleri. Büyü yelpazesi daha az dır diğer classlara göre... Bu arkadaşın sorunu ise şudur. Wizard büyü yapmak için Intelligence ağırlıklıdır. Sorcerer ise Charisma ile büyü yapar. =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draglino -- 12 Eylül 2009; 12:31:31 >

• Dostum bende 3 Yıllık D&D Professionel FRP oyuncusuyum Hakikatten D&D kurallarına göre yapılmış bir oyun Denemediyseniz Denemenizi Tavsiye ederim Oyun içinde Bize yardımcı olursan Daha çok seviniriz.
    Mesela Bir Monster'a Vururken bile Sağ tarafta Küçük bir 20' lik zar atılıyor Çok hoş.

quote:

Orijinalden alıntı: AlperXp

Arkadaşlar 4-5 yıldır DnD Masaüstü rplerinde DM yim, eğer DnD nin sistemi aynıysa size yardım edebilirim...
  • Üyelik sorunu biraz sıkmaya başladı hala deniyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: floo

Oyunda bildiğim DH den arkadaşların nicklerini yazdım burada olmayanlarda nicklerini yazarlarsa aynı görevlerde birbirimize yardımcı olabiliriz.

Alfa
    Kiow
    Elysion
    Dhaka
    Wardon
    Zibidi
    Elendithas
    Deniz
    Daraba

benide yaz cannith serverinda Sylarei ;) elf sorcerer
  • ...SS'Ler Düşük kalitededir....

http://www.xfire.com/communities/ddoturkey/

Xfiresi olan herkes girsin :) (join)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byalfa -- 12 Eylül 2009; 13:38:18 >

• Iyi günler oyunu kurdum an itibariyle hangi serverdasiniz bende geleyim:=) Bi de 20lvl 'a kadar mı oynayacağız?
  • maxlv 20 zaten. msn grubunu eklersen ordan anlaşıp oyunda party yapıoruz...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.