Şimdi Ara

Dungeons & Dragons Online (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
480
Cevap
0
Favori
36.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: baba_trol

@lamerstyle33
    Savaş hocam valla onlar yalan söylüyor bende daha demin sana hesap aldım,Baktılar biri hesap açmış Yalanı geçirelim demişlerdir.

@floo

Savage of the wild yolunu seç,Dwarf ol,Great Axe kullan.Çok iyi DPS yapıyor.

Ben Customize açıyorum charı mesela senin dediğin

Savage of the wild 18str 14dex 14con 8int 8wis 8cha

Customize 18str 14dex 16con 8int 8wis 6cha

bu benim düşündüğüm statlar dex 14 den az olmasın diyen yabancılar var yoksa 18str 18con açmayı düşünüyordum ya da 16str 20con gibi

Savage of the wild skilleri Tumble Jump Balance İntimidate

Custome düşüncem Jump Swim Tumble İntimidate Cha istediği için işlevi az olacak str ve con isteyen skillere veriyorum Tumble Barbar skilli değil kendi skillerim 1 pointte 1 artarken Tumble 1 pointte 0,5 artıyor kasmanız zor olur diyor fakat seçilebilecek başka güzel skill yok Tumble ı koydum (12 POİNTİ 4 SKİLLE SEĞİL 3 SKİLLE ABANMIŞ OLUYORUM.)

Savage of the wild Featlar Two h. weapon

custom Two h. weapon

ANCAK KAFA KARIŞTIRAN BÖLÜM BURADA BU YAZDIKLARIM DWARFLAR İÇİNDİ.
    EĞER HUMAN AÇARSAM 2 STAT POİNT CON A AZ VERİYORUM
    AMA BİR EKSTRA SKİLLE 4 POİNT DAHA VERME İMKANIM OLUYOR. (16 POİNT GELİYOR)
    DAHA DA ÖNEMLİSİ HUMANLARDA BONUS OLARAK BİR TANE DAHA FEAT SEÇEBİLİYORSUNUZ.
    BUNU DA ÇOK CAN İSTEYEN 2 TOUGHNESS ALARAK YA DA 1 IMPROVED HEAVY ARMOR ALARAK (HEAVY ARMOR EHLİYETİ GİYİNCE PENALTI DÜŞMÜYOR)
    1 DE TWO H. WEAPON YA DA TOUGHNESS ALARAK KULLANABİLİYORUZ.

ŞİMDİ benim bilmediğim dwarfın daha güzel bir özelliği var mı ki dwarf açmalıyım ben :S

• valla ben en yüksek kalitedekini indirdim herşey full dx10'da oynuyom güzel grafikler..

yaw şu grup olayını ne yapcaz bi yardımcı olun bi gruba sokun beni..grup isitom ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wosswoss -- 11 Eylül 2009; 15:48:55 >
  • Evet Bende DX 10 ile oynuyorum en yüksek kalitede,Ve Görüntü kaltesi çok güzel özellikle zindanlar Çok ayrıntılı Görünüyor.
    Grafiklerde iş yok diyen arkadaşlara duyrulur,Siz Önce Bilgisayarları Geliştirin biraz bence Age Of Conan oynasanız demekki Süper mario gibi göreceksiniz.
  • lamerstyle nerdesin sen oyuu beraber oynayak istersen :D
  • Dostum Grup MSN adresini ekleyip Oradaki Oynayan arkadaşlarla irtibata geçebilirsin.Akşamda beraber oynayabiliriz Cannith Server' ında
    group220010@groupsim.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroTürk -- 11 Eylül 2009; 16:27:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: floo

quote:

Orijinalden alıntı: baba_trol

@lamerstyle33
    Savaş hocam valla onlar yalan söylüyor bende daha demin sana hesap aldım,Baktılar biri hesap açmış Yalanı geçirelim demişlerdir.

@floo

Savage of the wild yolunu seç,Dwarf ol,Great Axe kullan.Çok iyi DPS yapıyor.

Ben Customize açıyorum charı mesela senin dediğin

Savage of the wild 18str 14dex 14con 8int 8wis 8cha

Customize 18str 14dex 16con 8int 8wis 6cha

bu benim düşündüğüm statlar dex 14 den az olmasın diyen yabancılar var yoksa 18str 18con açmayı düşünüyordum ya da 16str 20con gibi

Savage of the wild skilleri Tumble Jump Balance İntimidate

Custome düşüncem Jump Swim Tumble İntimidate Cha istediği için işlevi az olacak str ve con isteyen skillere veriyorum Tumble Barbar skilli değil kendi skillerim 1 pointte 1 artarken Tumble 1 pointte 0,5 artıyor kasmanız zor olur diyor fakat seçilebilecek başka güzel skill yok Tumble ı koydum (12 POİNTİ 4 SKİLLE SEĞİL 3 SKİLLE ABANMIŞ OLUYORUM.)

Savage of the wild Featlar Two h. weapon

custom Two h. weapon

ANCAK KAFA KARIŞTIRAN BÖLÜM BURADA BU YAZDIKLARIM DWARFLAR İÇİNDİ.
    EĞER HUMAN AÇARSAM 2 STAT POİNT CON A AZ VERİYORUM
    AMA BİR EKSTRA SKİLLE 4 POİNT DAHA VERME İMKANIM OLUYOR. (16 POİNT GELİYOR)
    DAHA DA ÖNEMLİSİ HUMANLARDA BONUS OLARAK BİR TANE DAHA FEAT SEÇEBİLİYORSUNUZ.
    BUNU DA ÇOK CAN İSTEYEN 2 TOUGHNESS ALARAK YA DA 1 IMPROVED HEAVY ARMOR ALARAK (HEAVY ARMOR EHLİYETİ GİYİNCE PENALTI DÜŞMÜYOR)
    1 DE TWO H. WEAPON YA DA TOUGHNESS ALARAK KULLANABİLİYORUZ.

ŞİMDİ benim bilmediğim dwarfın daha güzel bir özelliği var mı ki dwarf açmalıyım ben :S

Karşılaştırmayı yapmak için human ve dwarf skillerini de ele almak gerekecek bunları da göz önünde bulundurursak Human da str bonus Dwarf ta axe damage skilleri var her levelde gelen iki ırkında bonusları da varmış bunları araştırıyorum ama kafam kazan gibi oldu nasıl bi oyun bu ya

Dwarven Armor Mastery I ALL(4)
    Dwarven Armor Mastery II ALL(8) Passive
    Dwarven Armor Mastery III ALL(12) Passive
    Dwarven Armored Agility I ALL(1) Passive
    Dwarven Axe Damage I ALL(1) Passive
    Dwarven Constitution I ALL(1) Passive
    Dwarven Constitution II ALL(3) Passive
    Dwarven Constitution III ALL(5) Passive
    Dwarven Faith I ALL(2) Passive
    Dwarven Faith II ALL(5) Passive
    Dwarven Faith III ALL(8) Passive
    Dwarven Faith IV ALL(11) Passive
    Dwarven Poison Resistance I ALL(1) Passive
    Dwarven Poison Resistance II ALL(3) Passive
    Dwarven Poison Resistance III ALL(5) Passive
    Dwarven Poison Resistance IV ALL(8) Passive
    Dwarven Poison Resistance V ALL(11) Passive
    Dwarven Search I ALL(1) Passive
    Dwarven Search II ALL(3) Passive
    Dwarven Search III ALL(5) Passive
    Dwarven Search IV ALL(7) Passive
    Dwarven Search V ALL(9) Passive
    Dwarven Search VI ALL(11) Passive
    Dwarven Shield Mastery I ALL(2) Passive
    Dwarven Shield Mastery II ALL(6) Passive
    Dwarven Shield Mastery III ALL(10) Passive
    Dwarven Spell Resistance I ALL(1) Passive
    Dwarven Spell Resistance II ALL(5) Passive
    Dwarven Spell Resistance III ALL(10) Passive
    Dwarven Stability ALL(1) Passive
    Dwarven Stonecunning ALL(1) Passive
    Dwarven Tactics I ALL(1)
    Dwarven Tactics II ALL(4)
    Dwarven Tactics III ALL(8)
    Dwarven Tactics IV ALL(10)

Human Charisma I ALL(4) Passive
    Human Charisma II ALL(8) Passive
    Human Constitution I ALL(4) Passive
    Human Constitution II ALL(8) Passive
    Human Intelligence I ALL(4) Passive
    Human Intelligence II ALL(8) Passive
    Human Strength I ALL(5) Passive
    Human Versatility I ALL(1) Passive
    Human Versatility II ALL(3) Passive
    Human Versatility III ALL(5) Passive
    Human Versatility IV ALL(7) Passive
    Human Versatility V ALL(9) Passive
    Human Versatility VI ALL(11) Passive

• Oyun çok eğlenceli geçior çok acayip bir oyun yaa herkezin görevi oluo özellikle bütün yük benim altımda ve dier cleric arkdaşın çünkü dungeonlara normal-hard-elite giridğimiz için çok vuruyorlar bizimde bir mp sınırı var mp potuda anca düşebildiği için snırılı sayıda kullanabilyirouz heali 2 lvlde 21 kez heal yapabiliyoruz 1 heal=10mp 2 lvlde 214 mp oluyor dungeonlardada hp mp dolmuyor anca dungeon için bir taş var meryemanaya benzio :D ona tıklayıp hp mp dolduruyoruz bazı dungeonlarda 1 bazılarında 2-3 tane oluyor ondan saysıı dungeonun uzunluuğuna göre değişiyor herkes 1 kez can doluduraibliyor 1 tanesinden
  • DDO' ı Farklı kılan şeyde Bu değilmi zaten Zorluklar ve karşılığında Aldığımız hediyeler harika.
    quote:

Orijinalden alıntı: KiowagEE

Oyun çok eğlenceli geçior çok acayip bir oyun yaa herkezin görevi oluo özellikle bütün yük benim altımda ve dier cleric arkdaşın çünkü dungeonlara normal-hard-elite giridğimiz için çok vuruyorlar bizimde bir mp sınırı var mp potuda anca düşebildiği için snırılı sayıda kullanabilyirouz heali 2 lvlde 21 kez heal yapabiliyoruz 1 heal=10mp 2 lvlde 214 mp oluyor dungeonlardada hp mp dolmuyor anca dungeon için bir taş var meryemanaya benzio :D ona tıklayıp hp mp dolduruyoruz bazı dungeonlarda 1 bazılarında 2-3 tane oluyor ondan saysıı dungeonun uzunluuğuna göre değişiyor herkes 1 kez can doluduraibliyor 1 tanesinden

• yaw o msni ekledim ama kimseyle konuşamıom ne iş..nası oyun oynıcam :D
  • Patch bitti hangi serverdaydınız?
  • teşekkürler öncelikle oyunu indiriyorum .ama valid edilmedi diyor ne yapacam.Siteye giriş yapamıyorum üyeliğimle???
  • Oyuna girince hiçbirşeye tıklayamıyorum yardımcı olacak varmı? Char bile açamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

Oyuna girince hiçbirşeye tıklayamıyorum yardımcı olacak varmı? Char bile açamadım

sxe yada xfire ı kapat :) aynı sorun bendede vardı
  • 3.0 ghz işlemci
    512 mb ram
    radeon 9550 256 mb ekran kartı

high resolution kaldırırmı..??
  • indirdim,kurdum,girdim,gördüm,sildim, oynayanlara başarılar dilerim.
  • Ya bende başliicamda ekran kartım dx10 kaldırıyor fakat windows xp :( high versionu indirsem oynayabilirmiyiM??
  • Üye oldum. Şu anda yüklüyorum. 20:30 gibi oyunda olurum. Bu arada karakterleri tanıtabilcek varmı ?
  • Cannith full akşamları girilmiyor artık :(((( büyük rezillik yeni farkettim otomatik bekleyince 1 dakika içerisinde alıyormuş oyuna :S oyundayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flooo -- 11 Eylül 2009; 20:42:45 >
  • en fazla 5-6 denemede girersin sro gibi deil ki zaten kendi kendine deniyor :) 1-2 aya azalır zaten
  • quote:

indirdim,kurdum,girdim,gördüm,sildim, oynayanlara başarılar dilerim.

+1
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.