Şimdi Ara

Dungeons & Dragons Online (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
480
Cevap
0
Favori
36.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan açık ve problem olmadan giriliyor.
  • Hala aynı hatayı alıyorum. Yardım edebilcek varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wosswoss

yaw bende d&d stormreach dvd'si var zmnında almıştım ve paralı oynamıştım..şmdi üyeliğimde aktif ama oynamak için para istiyor??o oyun ayrı bu oyun ayrımı yahu?

codemaster ın eu serverı ise o farklı turbine account u ise aynısı
  • bu arada artık bende de hata veriyor üyelik alımı :S

Cannith ve Khyber serverları dolu sinyali vermeye başladı girilmiyor :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flooo -- 10 Eylül 2009; 23:30:39 >
  • Your submission contained an error. Please try again. Code: #FTxGZ1NI9O7

hatasını verip duruyor üyelik alamıyorum :(
  • quote:

yaw bende d&d stormreach dvd'si var zmnında almıştım ve paralı oynamıştım..şmdi üyeliğimde aktif ama oynamak için para istiyor??o oyun ayrı bu oyun ayrımı yahu?

www.ddo.com ' dan indir oyunu,sendeki ddo-europe olailbir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknbrz

quote:

www.ddo.com ' dan indir oyunu,sendeki ddo-europe olailbir?

abimin hesabından yazmışım :P Bu arada denizden başka sorunsuz alabilen varsa diğer arkadaşlara yardım etsin ByAlfA' ben abimnki açık kalıo anlamadım Dh kafayı mı yedi ne xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknbrz -- 11 Eylül 2009; 9:23:38 >

• Zaman Zaman Açılıyor üyelik alımı arkadaşlar,yani Account alabilen arkadaşlar O Açılan zamana denk gelmişler.
    Resmi Forumda Açıklama yapılmış bu konuda,Şimdilik Ara ara açabiliyorlarmış ve Bu kadar Talep olacağını düşünmemişler.
  • ben account alabildim bu sbh..oyunuda yükeldim..sorcerer lazımsa guruba gelerim :D
  • bukadar piskopat olucağını tahmin etmezdim oyun dehşet
  • Arkadaşlar Xfire'de grup kurdum sesli chat için oyundaki sesli char cızırtılı oluyor diye....

http://www.xfire.com/communities/ddoturkey/
  • Custom barbarian açmayı düşünüyorum fakat human dwarf arasında kaldım var mı build önerisi olan?
  • @lamerstyle33
    Savaş hocam valla onlar yalan söylüyor bende daha demin sana hesap aldım,Baktılar biri hesap açmış Yalanı geçirelim demişlerdir.

@floo

Savage of the wild yolunu seç,Dwarf ol,Great Axe kullan.Çok iyi DPS yapıyor.
  • Evet Başarım 2 adet Account olmuş Saolasın,Akşam Rogue/Mechanic Geliyor Açılmayan Sandık kalmayacak
  • baba_trol dün ben akşam bir grup yabancıyla beraber oynadım 10'a kadar önce kasabadaki tüm dungeonları elite olarak bitirdik bir island görevine gittik ama çok uzun bir görevdi 12 tane dungeon filan bitirmemiz gerekiyordu herneyse işte oyundan çıkmadan önce bir baktım sağ üstte şey yazıyor you are ready to level up gibisinden birşey nereye gitmem gerekiyor ?
    level 1 rank 11 miydi neydi
    bu arada Human Paladin'im oyundaki adım Kankurou
    arkadaşlar göreviniz varsa göreve girmek için birilerini arıyorsanız O'ya basın ayrıca bir adamdan yardımcı guard kiralayabiliyorsunuz
    oyun gerçekten zevkli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-66C1F2AA0 -- 11 Eylül 2009; 13:27:40 >
  • arkadaşlar grup kuralım öyle oynayalım yaw..ben elf sorcerer'ım yeni başladım
  • Elf rogue dark bilmem ne oldum bnde bide oyun da haraketlerini ii ayarlarsan hiç çizilmeden mob kesebiliyosun nedense oyunun ortamıda çok sıcak mekanlar çok hoşuma gitti

• bu da oyundan bir resim :D
  • herkese iyi günler bi kaç sorum olacaktı.yeni account aldım sağ tarafta download seçeneklerinden hangisi seçicem?Biz free mi oynuyoruz(oynuycam)?
  • Dostum Bilgisayarın İyiyse High Olanını seçip indir ama Bilgisayarın Orta Düzeydeyse Biraz düşük kalitede olanını indirebilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.