< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tastarakay -- 10 Eylül 2015; 14:18:17 > < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tastarakay -- 10 Eylül 2015; 14:18:17 > < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > |
|
|
|
geçen Hürriyet'i basıp, tehdit edip taşlayanların lideri
Öcalan'ı övüp Atatürk'ü yeren, Abdurrahim Boynukalın Bugün yapılan AKP kongresinde Divan üyeliğine terfi ettirildi. 12 Eylül 2015 www.mynet.com/haber/politika/abdurrahim-boynukalin-divan-uyesi-secildi-2052215-1 ![]() ![]() |
|
Benim aklım hala almıyor akp her işlediği suçu cemaate atıyor ancak farkındaysanız kimse cezalandırılmıyor :) yani bence feto ordan sahte beddualar gönderiyor bunlarda birlikte ülkeyi soymaya devam ediyor. Bu günlere kol kola geldiler hepsi aynı kaba pisleyen insanlar bunlar. Yani hayatlarındaki amaç ve gayeler senelerce aynı kaldı hepsinin erbakan zamanlarından beri birlikteydiler ben inanmıyorum şu an küs olduklarına falan :) bundan 10 yıl sonra çıkıp yine birlikte poz verirlerse şaşırmayacağım tabi sağ olurlarsa.. seçmen kitlesininde yüzde 70i fetocu bunların aslında ama onlara gösterilen düzende tayyip para ve güç yönünden ağır basınca hepsi tayyipçi oldu yoksa hala açıp nur kitapları okuduklarını bizzat şahit oldum. Şu an yapılan şey tam olarak halkı uyutmak.. lakin dünyada bizimki kadar iyi uyuyabilen bir insan topluluğunu hiçbiryerde bulamazsınız. :) Özellikle alıntıladığınız kesime gelirsek sadece bekirin değil eşelenirse tüm akp m.vekillerinin nur cemaatiyle geçmişte münasebeti olduğunu görebilirsiniz ;) akpde m.vekilliği şartlarından birisiydi vakti zamanında bu cemaat üyeliği yada geçmişliği.. uluslararası ilişkiler mezunuyum.. bunun yanında siyaseti iyi bilirim sadece bu ülke siyaset tarihinide değil.. çok araştırma yaptım derslerimde çok profesörden ülkelerin tarihsel sürecini dinledim.. Demem o ki benim gördüğüm Bu hükümet malesef türkiyenin tam olarak kanseri ancak halk çok bilinçsiz bilinçsizliğide eğitimsizlikten geliyor... Bu yönetim biçiminde bu zihniyet ile avrupadan herhangibir ülke yönetilmek istenseydi avrupa birliğinde idam geri gelir tüm yetkililer halk baskısıyla idam edilirdi. Ancak dediğim gibi bizde durum çok farklı.. hem ellerinde din gibi bir afyon var hemde eğitimsiz bir halk.. sorgusuz sualsiz 20 yıllık karısını gözünü kırpmadan taptıkları adama sunabilecek kadar midesiz insanlar var malesef bu ülkede.. Dip Not : İçimi sana alıntı yaparak döktüm hakkını helal et :) sana yazmadığımı biliyorsun. |
|
O olayda resmen utandım,tamam milletimiz kitap okumaz,farklı kaynaklar araştırmaz okumaz bunu biliyoruz zaten,ama bu kadar da olmaz ki,karşımdakini adam yerine koyup tartışayım düşüncesi iyiden iyiye çöktü,bırakıyorum artık kendi hallerine,çünkü bu kişilerin fikirleri sabittir artık,ne söylersen söyle,ne gösterirsen göster,zihinlerinde oluşturdukları o çerçevenin dışını göremezler.
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk) |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keras -- 12 Eylül 2015; 15:35:22 > |
|
|
|
|