Şimdi Ara

Dünden Bugüne TÜRKİYE ve Çözüm Süreci (2009-2015) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
4
Favori
1.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
14 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Keras

geçen Hürriyet'i basıp, tehdit edip taşlayanların lideri

Öcalan'ı övüp Atatürk'ü yeren, Abdurrahim Boynukalın
    Bugün yapılan AKP kongresinde Divan üyeliğine terfi ettirildi.

12 Eylül 2015

www.mynet.com/haber/politika/abdurrahim-boynukalin-divan-uyesi-secildi-2052215-1

Dünden Bugüne TÜRKİYE ve Çözüm Süreci (2009-2015)

Bu zihniyet emin olun pkk dan daha tehlikeli. Bunlar rejime takıntılı tiplerdir, pkk nın yeri bellidir kalleştir, bunlar daha beterdir i içeri sızıp işi bitirmeye çalışırlar. Bunlar erbakan'ın sonunu getiren davet ettiği tarikatların uzantısıdır ve devamıdır hatta onlardan daha beterdir, bunlar kravatlı modern görünümlü dingolardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8E8240D3D -- 12 Eylül 2015; 18:27:36 >

• Ana sayfanın yazılan Son tarihinden sonra toplamda 400 şehit verdik. Konunuzu güncellemeniz için üste taşıyorum. Ülke gündeminin en faydalı konusu olduğunu düşünüyorum.

Son zamanda gelen tüm şehitlerimizin nasıl geldiğini niye geldiğini herkes görmeli.. konuyu ben açıcaktım ancak hali hazırda bir adet en detaylısından bulunduğu için güncelliyorum.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Dünden Bugüne TÜRKİYE ve Çözüm Süreci (2009-2015) Dünden Bugüne TÜRKİYE ve Çözüm Süreci (2009-2015)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Siz kandırıldınız diye hergün 5-6 şehit haberi geliyor 3 milyon yamyamı doldurdunuz ülkeye 500k radikal islamcı terörist adayı yoksa içlerinde ben bişeyden anlamıyorum demek ve içten içe sizde biliyorsunuz uçuruma sürükleniyoruz ama çıkarınızı düşünüyorsunuz şimdi üç kuruş için görmemezlikten geliyorsunuz ya başarısızlığı yarın öbürgün yiycek ekmek bulamıycaksınız

Orijinalden alıntı: gangsta5959

Siz kandırıldınız diye hergün 5-6 şehit haberi geliyor 3 milyon yamyamı doldurdunuz ülkeye 500k radikal islamcı terörist adayı yoksa içlerinde ben bişeyden anlamıyorum demek ve içten içe sizde biliyorsunuz uçuruma sürükleniyoruz ama çıkarınızı düşünüyorsunuz şimdi üç kuruş için görmemezlikten geliyorsunuz ya başarısızlığı yarın öbürgün yiycek ekmek bulamıycaksınız

Kime diyosun kardeş ;) konu çözüm süreci olunca malum partililer ile onların dostu terör partilerinin mensupları adını ağzına almaz sürecin.. aynı zamanda konulara gelip konuşmazlar pek süreci okursan zaten sürecin tamamının nasıl bir vatan hainliği olduğunu görmek zor değil. Seninde dediğin gibi millet 3 kuruş için görmezlikten geliyor. Bu görmezlikten gelenlere yarın başka bir parti 5 kuruş versin o partiye gider oy atarlar. Çokta şey etmemek lazım. Memlekette 5 paralık insan çok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotorlaDünya -- 3 Nisan 2016; 3:13:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuyu yeni gördüm çok güzel olmuş, anlayana tabi.
    Hala gelip konu açıyorlar neden akp ye karşısınız diye, bunları okuyorlar mı?
    +n
  • Hepsini okudum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Merkur

Konuyu yeni gördüm çok güzel olmuş, anlayana tabi.
    Hala gelip konu açıyorlar neden akp ye karşısınız diye, bunları okuyorlar mı?
    +n

İnsanlar görsün diye üste taşıdım son zamanlarda akpli arkadaşlar sütten çıkmış ak kaşık triplerine girdiler yine. En azından tarih asla yalan söylemiyor burada onlarda gizli okuyucu. Okudukça kendi yüzlerine tükürüyorlar.

• Konuyu üste taşıyalım hergün güncel şekilde üstte yer alsın. Bugünün sorumlularını daha iyi idrak etsin herkes.

Rüşvetçi sadrazamlar,bakan olmuş,
    Korkak sadrazamlar,Başbakan...
    Dün sultanlara taptığı zannolunan bu millet, milli mevcudiyetini tehlikede görünce bir kumandanın emri altına girmiş, hayatını ortaya atarak istiklalini ve istikbalini kazanmıştır.''İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.''
  • Okudukça bir tuhaf oluyorum, meğer nasılda kandırmışlar milleti, birde eski koalisyon hükümetlerine laf atarlar.
  • VAYBE NE CEMAATMİŞ BE, NE EKMEĞİNİ YEDİNİZ AMA!
    quote:

O tweet'ler ortaya çıkınca Bekir Bozdağ zor anlar yaşadı
    Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Twitter'da Fethullah Gülen ile ilgili yazdığı eski tweet'lerin dolaşıma sokulması üzerine "iftira" diye tepki gösterdi. Ancak tweet'ler arşivde durmaya devam ediyordu.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Twitter'da Fethullah Gülen ile ilgili yazdığı eski tweet'lerin dolaşıma sokulması üzerine "Atmadığım Tweeti, attığım tweetmiş gibi beğenen veya retweet edenler,ahlaksızlık ve iftiranın zirvesindeler" diye tepki gösterdi. Ancak Bozdağ'ın "Atmadığım tweet"ler dediği birçok tweet'inin henüz silinmediği, arşivde durduğu görüldü.

Bozdağ'a tweet'lerin yerinde durduğunun hatırlatılması üzerine ise, tweet'lerin tek tek silinmeye başladığı görüldü.

Bozdağ'ın 2012- 2013 yıllarında attığı bazı tweetler şöyle:

"Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendiye Antalya'dan selamlarımı iletiyorum", "Stadyumlar olimpiyatlara dar gelecek diyen muhterem Fethullah Gülen Hocaefendidir", "Cemaatle AK Parti arasında bir fitne ateşi yakmayı başaramayacaklardır.", "Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendiye teşekkür ediyorum"

http://odatv.com/o-tweetler-ortaya-cikinca-bekir-bozdag-zor-anlar-yasadi-0304161200.html

quote:

Bu tweetlerin paylaşılması üzerine kendisine iftira atıldığını iddia eden Bozdağ şunları yazdı:

"Atmadığım Tweet'i, atttığım tweet'miş gibi beğenen veya retweet edenler,ahlaksızlık ve iftiranın zirvesindeler. Bugünkü Paralel iftira bu mu? Her gün yeni yalan, yeni iftira ve yeni suç uydurma ile yeni bir algı operasyonu yapmayı; Kur'an,sünnet, ahlak ve hukuk himaye etmez. Çünkü hem Kur'an, hem sünnet, hem ahlak ve hem de hukuk; suç uydurmayı, yalanı ve iftirayı yasaklar. Hedefe ulaşmak için yalanı, iftirayı ve suç uydurmayı mübah görmek; Kur'an'ı,sünneti, ahlakı ve hukuku yok saymaktır."

• quote:

Orijinalden alıntı: Merkur

VAYBE NE CEMAATMİŞ BE, NE EKMEĞİNİ YEDİNİZ AMA!
    quote:

O tweet'ler ortaya çıkınca Bekir Bozdağ zor anlar yaşadı
    Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Twitter'da Fethullah Gülen ile ilgili yazdığı eski tweet'lerin dolaşıma sokulması üzerine "iftira" diye tepki gösterdi. Ancak tweet'ler arşivde durmaya devam ediyordu.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Twitter'da Fethullah Gülen ile ilgili yazdığı eski tweet'lerin dolaşıma sokulması üzerine "Atmadığım Tweeti, attığım tweetmiş gibi beğenen veya retweet edenler,ahlaksızlık ve iftiranın zirvesindeler" diye tepki gösterdi. Ancak Bozdağ'ın "Atmadığım tweet"ler dediği birçok tweet'inin henüz silinmediği, arşivde durduğu görüldü.

Bozdağ'a tweet'lerin yerinde durduğunun hatırlatılması üzerine ise, tweet'lerin tek tek silinmeye başladığı görüldü.

Bozdağ'ın 2012- 2013 yıllarında attığı bazı tweetler şöyle:

"Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendiye Antalya'dan selamlarımı iletiyorum", "Stadyumlar olimpiyatlara dar gelecek diyen muhterem Fethullah Gülen Hocaefendidir", "Cemaatle AK Parti arasında bir fitne ateşi yakmayı başaramayacaklardır.", "Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendiye teşekkür ediyorum"

http://odatv.com/o-tweetler-ortaya-cikinca-bekir-bozdag-zor-anlar-yasadi-0304161200.html

quote:

Bu tweetlerin paylaşılması üzerine kendisine iftira atıldığını iddia eden Bozdağ şunları yazdı:

"Atmadığım Tweet'i, atttığım tweet'miş gibi beğenen veya retweet edenler,ahlaksızlık ve iftiranın zirvesindeler. Bugünkü Paralel iftira bu mu? Her gün yeni yalan, yeni iftira ve yeni suç uydurma ile yeni bir algı operasyonu yapmayı; Kur'an,sünnet, ahlak ve hukuk himaye etmez. Çünkü hem Kur'an, hem sünnet, hem ahlak ve hem de hukuk; suç uydurmayı, yalanı ve iftirayı yasaklar. Hedefe ulaşmak için yalanı, iftirayı ve suç uydurmayı mübah görmek; Kur'an'ı,sünneti, ahlakı ve hukuku yok saymaktır."

Benim aklım hala almıyor akp her işlediği suçu cemaate atıyor ancak farkındaysanız kimse cezalandırılmıyor :) yani bence feto ordan sahte beddualar gönderiyor bunlarda birlikte ülkeyi soymaya devam ediyor. Bu günlere kol kola geldiler hepsi aynı kaba pisleyen insanlar bunlar. Yani hayatlarındaki amaç ve gayeler senelerce aynı kaldı hepsinin erbakan zamanlarından beri birlikteydiler ben inanmıyorum şu an küs olduklarına falan :) bundan 10 yıl sonra çıkıp yine birlikte poz verirlerse şaşırmayacağım tabi sağ olurlarsa.. seçmen kitlesininde yüzde 70i fetocu bunların aslında ama onlara gösterilen düzende tayyip para ve güç yönünden ağır basınca hepsi tayyipçi oldu yoksa hala açıp nur kitapları okuduklarını bizzat şahit oldum.

Şu an yapılan şey tam olarak halkı uyutmak.. lakin dünyada bizimki kadar iyi uyuyabilen bir insan topluluğunu hiçbiryerde bulamazsınız. :)

Özellikle alıntıladığınız kesime gelirsek sadece bekirin değil eşelenirse tüm akp m.vekillerinin nur cemaatiyle geçmişte münasebeti olduğunu görebilirsiniz ;) akpde m.vekilliği şartlarından birisiydi vakti zamanında bu cemaat üyeliği yada geçmişliği.. uluslararası ilişkiler mezunuyum.. bunun yanında siyaseti iyi bilirim sadece bu ülke siyaset tarihinide değil.. çok araştırma yaptım derslerimde çok profesörden ülkelerin tarihsel sürecini dinledim.. Demem o ki benim gördüğüm Bu hükümet malesef türkiyenin tam olarak kanseri ancak halk çok bilinçsiz bilinçsizliğide eğitimsizlikten geliyor...
    Bu yönetim biçiminde bu zihniyet ile avrupadan herhangibir ülke yönetilmek istenseydi avrupa birliğinde idam geri gelir tüm yetkililer halk baskısıyla idam edilirdi. Ancak dediğim gibi bizde durum çok farklı.. hem ellerinde din gibi bir afyon var hemde eğitimsiz bir halk.. sorgusuz sualsiz 20 yıllık karısını gözünü kırpmadan taptıkları adama sunabilecek kadar midesiz insanlar var malesef bu ülkede..

Dip Not :

İçimi sana alıntı yaparak döktüm hakkını helal et :) sana yazmadığımı biliyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: 35_izmirli_35

ben bu insanlardan iyice nefret ettim kardeşim kimse kusura bakmasın

Ben sokakta suriyeli görsem gider döverim akpliler yaklaşamaz çoğunla husumetim var. Benim kadar nefret eden kesimde çokturda.. yaşadığım şehirde biraz sivri bir insanım tanıdıkları için yolunu değiştirirler.. sen izmirlisin ben çanakkaleliyim bizim kültürümüz biraz benziyor lakin ben chpyide sevmiyorum ben artık bu ülkenin tek kurtuluşunu darbe olarak görmeye başladım. Askeri yönetim gelip tüm siyasetçileri yargılamadan bu halk bu kara düzeni yargılamayacak gibi duruyor. Bunun sonu yok.. bu ülkenin gittiği yön uçurumdu isteseydiler frene basabilirlerdi ancak basmadılar ve uçurumdan uçmak üzereyiz. Yakın zamamda ekonomi daha ağır darbeler alıcak çünkü tl , dolar arasındaki bu fark ile bu ülke yürümez. İhracat zaten yok, olmayan parayla ithalatta yapamaz hale geldik. Merak etmeyin ben eğer bunca yıl dirsek çürütüp birşeyler öğrenebildiysem 2023 hedeflerine ulaşamadan koltuklarından olucağınıda öğrendim. Ancak bizi hiç iyi günler beklemiyor.

Bu arada unutmadan bergamada zeytindağda çok kaldım hala yazları çandarlıya gelir buz gibi denizine girer dikiliden eve doğru her plaja uğrarım.. sinirlenmekte seni çok iyi anlıyorum nitekim dikiliye suriyelileri dolduracaklar en basitinden..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotorlaDünya -- 4 Nisan 2016; 3:14:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 35_izmirli_35

ya sev sevme bu beni gerçekten ilgilendirmez ve etkilemez ben yobaz biri değilimde hala yol yaptılar hala islam vs diyerek adamlar destekliyor ya bu nasıl bir akıl tutulması islamcı dediğin adam suriyede islamcıları bombalıyor bunudamı göremiyorlar anlayamıyorum ki

Diyorum ya eğitimsizlik paçalarından akıyor... gören gözleri aslında görmüyor nitekim sağlam muhalefette yok bu yüzden birazda kazanıyorlar. Hepsini geçtim çağımızda seçimlerde stratejilerin önemi çok büyük ancak partiler bu stratejileri kavrayacak erdeme sahip değiller. Ak parti bunu çok iyi kullanıyor. Çıkardıkları liderleri seçim hazırlıklarında amerikan sistemiyle çalışıyor. İnsanlara seçim öncesinde seçimi kazanmış havasını veriyor elit kesimden çok dağ bayır köy bucak gezip parti için çalışıyorlar. İnsanları bu sayede daha rahat kandırıyorlar. Çünkü onların tek gayesi kandırılması kolay olan okul okumamış kesimin oyunu almak ki bunuda çok iyi başarıyorlar.

Bakın seçimler ülkemizde çiftçiye gidip mazotu 1 tl yapıcam demekle kazanılmıyor. Çiftçi para kazanamadığı için sefaletten kahvehaneye gidip çay içemesede seçim zamanı gelen akp gençlik kollarının ellerini öpüp allahlı kitaplı açıklamalar yapmasına oy veriyor. O an tüm sefaletini unutuyor uyutuluyor kendi hayatında değer görmeye alışık olmayan insanlara sadece seçim yaklaştığında değer gösterip pohpohlayana çakıyor oyu. Diyorum ya uyumaya en müsait toplum bu toplum diye.. şu an pkk ile anlaşmışlar şöyle olmuş böyle olmuş bu bile akp seçmeninin umrunda değil nitekim ilk çözüm sürecinden sonraki seçimlerdede bunu gördük. Adamlar herşeyi unutturup sandığa gitmesini iyi biliyor. Bunu engelleyebilecek tek kudret muhalif partiler ancak onlarda bu anlattığım kesimden çok uzakta duruyorlar..

• Çok doğru yazmışsınız, alınacak bir durum yok, gerçekler ortada.
    Benim demek istediğim de bunlarla zamanında kankaydılar birlikte yedi içtiler şimdi nasılsa adam uzakta herşeyi ona salla gitsin ne olacak yiyen yiyor zaten.
    Zaman geçmeden gerçekleri öğrenemeyecekler, daha sonra dönüp baktığınızda herşeyin çok güzel bir planla tıkır tıkır işlediğini görebiliyorsunuz, aynen yukarıda yazdığınız gibi.
  • Gerçekten başarılı olmuş.

Yalnız bazı şeyler atlanmış.

Mesela AKP li bakanların, milletvekillerinin, gazetecilerin Apo'ya olan övgüleri ve sevgi sözcükleri.
    Onu Kürtlere bir lider olarak görmeleri falan.

Apo'ya Sayın demenin, Apo posteri açmanın yasak olmaktan çıkarılması.

100 Yıllık Terör Bugün Bitti! Silah Bırakma Süreci Başladı

http://forum.donanimhaber.com/m_103242548/tm.htm
    "En faziletli cihat zalim bir idarecinin yanında ona adaleti söylemektir. HZ. MUHAMMED"
    "Bir insan taraf tutmaya başlar başlamaz, dünyada da o gerçekleri o kadar az görmeye başlar. HEYWOOD BRAUN"
    “Eğer birileri oturduğu koltuktan kalkmakta sıkıntı yaşıyorsa, kesin altına pisletmiştir.” Hindistan Atasözü"
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.