Şimdi Ara

dün teyzem öldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar konu açmak saçma geliyordu açmadım,cuma öğlen teyzem öldü,ama aradan 1 gün geçti ve annem hala üzgün,ev durgun neşemiz yok,sanki ev karanlık ve sıkıcı bir halde gibi
    insan toparlayamıyorum,birde yakının olunca ölüm çok ilginç geliyor,sanki o hala yaşıyor hissi oluyor,kafa çok karışık oluyor,bu durum nasıl düzelcek bilmiyorum
    10 dakka unutsak 1 saniye aklımıza gelse gene neşemiz olmuyor,çok tuhaf bir durum,sanırım bundan kurtuluş yok,bunu yazmaya geldim,yoksa dedem öldü,babaannem öldü gibi konular bana saçma geliyor
    bu tuhaf histen kurtuluş yok sanırım

• zaman herşeyin ilacı
  • Başın sağolsun.
  • başın sağ olsun. sanırım bundan kurtuluş yok demişsin, hiç yakınımı kaybetmedim o duyguyu bilmiyorum ama zamanla geçer heralde ilk günler böyle olması gayet normal diye düşünüyorum
  • sağolun
    kalpten gitti,kalp krizi değil,kalp ameliyatı,ameliyatta sorun olmuş sonra yoğunbakım derken ölmüş,doktor hatası gibi duruyor,detayları bilmiyorum,herkesin morali, bozukken detay araştırmak zor oluyor
    ama ameliyat işi iyi değil ne olacağı belli olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 17 Mart 2013; 5:05:42 >
  • Başın sağ olsun , kafanı yorma nede olsa herkes ölümü tadacak ölenle ölünmüyor zamana bırak
  • başın sağolsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hepizmiz ölücez erken yada geç hepimizin sonu kara toprak kralda olsak işçide olsak hepimizin sonu aynı allah rahmet eylesin..
  • Allah rahmet eylesin, başın sagolsun güzel kardeşim
  • benim de 2.5 sene önce dedem vefat etti. Aynı şeyleri bende hissettim hatta travma yaşadım. 1 sene de ancak alıştım hergün her saat aklımdaydı. Ama zamanla azalıyor ve alışıyorsun.
  • Nur içinde yatsın. Başın sağolsun.
  • Başın sağolsun dostum da, bana kızabilirsiniz fakat ben ölümlere üzülmem. Yaşım 17 şu ana kadar 15 cenazeye katıldım. 1 kişinin trafik kazasına, 1 kişinin silahlı ölümüne ve bir kişiye silahla vurulduktan sonra ölü olarak buldum. Fakat üzülmedim. Çünkü hepimizin sonu kazma kürekle kazılan toprak çukuru. Bunu bilerek üzülmek olmuyor.

Ama en çok da ölen kişiyle olan yaşanmamışlıklara üzülüyorum.
  • Bir zaman sonra öldüğünü bile zor hatırlayacaksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.