Şimdi Ara

Dün Linkedinde Bir Flood Gördüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adamın teki senior onsite backend dev, adama iş teklif ediyorlar, 6 ay maaş ödenmeyecek ama kupon hisseli ödemeli olacak diye, adam kabul etmeyince IK personeli kadın adama hakaret ediyor ancak hakaret etmeden önce pişman olacaksınız falan diyor, adam da diyor emeğimi sömürmeye çalışıyorsunuz, gidin paranızla yaptırın deyince hakaret ediyor. Özel yazışmalar olduğu için SS atamadım. Ancak gerçekten utanması, arlanması olmayan nerede köylü kurnazı varsa buralarda böyle boş boş yata yata para kazanıyor.

Cidden emek sömürücü, bir vasfa sahip olmayan çok fazla insan, gereğinden fazla iyi yerlerde çalışıyor.

Great reset şarttır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B048CF933 -- 26 Haziran 2025; 13:45:25 >

• Adamda girsin btk da calissin özel sektörde ssk li elin adamina calis calis nereye kadar

Bizim karsi komsu kimya ogretmeni atama kontejyanlari az diye ugrasmadi şuan Ankara buyuksehir belediyesinde ego otobusu kullaniyor.

Sigortasi yuksekten yatiyor sendikasi var maasi iyi halinden memnun. Dershaneler asgari ucret civari veriyorlar. Otobusun kimyasini bozma diye kızdırıyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt

Tebrik ediyorum komşunuzu.

Bir çok kişi ego yapıp atanmayı bekliyor. Arkadaş öğretmenlik alanı şişmiş, herkes öğretmen olmak istiyor. Kontenjan az. zorlama işte.

Komşunuz çok güzel şekilde alternatifi görmüş ve yerinde bir seçim yapmış. Ya da "atanamıyoruz" şeklinde ağlayıp aç susuz yaşayabilirdi. Olgun olmak şartlara uyum sağlayıp sorun çözmeyi gerektirir.

Gelecekte bu kadar fazla devlet memuru gereksiz görülecek.

Ancak şu an yaptığı şey mantıklı mı? Evet mantıklı parasız kalmaktansa iyidir.

Hocam nasılsınız bayadır görmüyorum sizi  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.