Şimdi Ara

Dün kedi tırmaladı kuduz aşısı oldum bugün yine aynı kedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce yine tırmaladı. Yedinci ayda kuduz aşısı olduğumdan 2 doz yazıldı. Cumartesi de Ankara'ya gitcem konser var, alkol falan alınacak.

Şimdi Perşembe günü ikinci aşım olacak. Bu yeni tırmalamadan ötürü, bir daha doza gerek var mı yoksa bu olan yeterli olur mu.

Hay eşşoğlu eşek severken hırslanıyor, oyun oyanayacağım diye tırmalıyor, bendeki de salaklık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unraveling -- 28 Ocak 2020; 19:2:50 >

• dozlarını tamamla hocam
  • o kadar kedi sevdim kokta kimisi tırmaladı kimisi diş geçirdi hiç aşı olmadım sapasağlamım şuan :D
  • Hocam zaten perşembe günü son doz. Ama bugün tekrar tırmalanınca yeni bir doz gerekir mi ondan sordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unraveling

Hocam zaten perşembe günü son doz. Ama bugün tekrar tırmalanınca yeni bir doz gerekir mi ondan sordum.
    hah pardon o zaman. gerekmez hocam. hiç sıkıntı yapma. zaten kedi ikinci kez tırmalayacak kadar yaşıyorsa hastalık taşımıyordur rahat ol
  • Teşekkür ederim hocam tabi yine gittiğimde son kez bir sorarım, umarım gerekmez.

Cumartesi çünkü arkadaşlarla toplancaz konser var, alkol alcaz, etcez şimdi ocak dışı kalmayalım.
  • 5 senede bir kuduz aşısı yapılıyor biliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam beni sokak kedileri sevmeye çalıştığımda sürekli tırmalıyor bugüne kadar kuduz olmadım rahat ol...
  • Beslenen kedi tırmalamaya başladıysa sokağa bırakılıp yeni bir kedi almanın zamanı gelmiş demektir.

Kedinin işine geliyorsa ya efendice kendini sevdirecek sıcak yuvada duracak ya da (da ayrı) sokakta yaşamaya alışacak sağda solda böcek fare kuş avlamaya çalışacak.
  • Yok hoca ev kedisi değil, dışarıda aşağıda beslediğim kedi. Tırmalamasının nedeni oynarken, saldırdığından falan değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unraveling

Yok hoca ev kedisi değil, dışarıda aşağıda beslediğim kedi. Tırmalamasının nedeni oynarken, saldırdığından falan değil.
    Kedi tırnak makası var, ama kedi dışarıda yaşıyorsa o tırnaklar ona lazım. Pençesi olan hayvanların hepsi tehlikelidir. Kedi yırtıcı bir hayvan, şirin de (de ayrı) olsa severken dikkat etmek lazım.
  • kedidir ne yapsa yeridir.
    şaka bir yana geçmiş olsun sağlığınıza dikkat edin.
    CNN Türk
    Kedilerden bulaşan parazit: Toksoplazma nedir, belirtileri nelerdir?
    https://www.cnnturk.com/saglik/kedilerden-bulasan-parazit-toksoplazma-nedir-belirtileri-nelerdir

• 2 defa aynı kediye nasıl tırmalattın merak ettim :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.