Şimdi Ara

Dün gece kaza yaptım perte çıkar mı araç ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
2
Favori
5.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fatihkahve1234

arkadaşar 3 gün önce de bende bir ciddi bir kaza geçirdim karşı tarafın ehliyetinin olmaması ve kendi şeridinden çıkıp bize çarptığı için muhtelemen kusuru yüzde yüz kqrşı tarafa verirler ve bizim araçta büyük olasılıkla pert olur karşı tarafın yüzde yüz kusurlu olması durumunda kasko durumu nasıl olur yeni arcımda kasko fiyatı artar mı

Fiyat alacağınız araca göre değişir ama en azından varsa hasarsızlık oranınız düşmez...
  • Çok geçmiş olsun. Umarım perte çıkar.
  • Aradılar 19 bin lira hasar var araçta
  • Geçmiş olsun Allah beterinden korusun hocam ben pert olur diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bidon ve duvarın resmi

Dün gece kaza yaptım perte çıkar mı araç ?

Dün gece kaza yaptım perte çıkar mı araç ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G.rex -- 15 Şubat 2016; 12:27:05 >

• geçmiş olsun. airbag açıldı mı masraf çok oluyor. bende benzeri bi hasar vardı. bi miktar para ödedi sigorta bi miktarda aracı birine sattırdı ordan gelen para ile toplamda arabanın değerine yakındı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 15 Şubat 2016; 12:40:12 >
  • asdfewf A kullanıcısına yanıt
    Hocam kaç 4 binden bahsediyorsunuz,yapmayın Sigortacıyım,bu araç kesinlikle pert

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: G.rex

Aradılar 19 bin lira hasar var araçta

Geçmiş olsun, pert olur büyük ihtimalle

• G.rex kullanıcısına yanıt
    Öncelikle Canınızı sıkmayın,herşeyin başı sağlık.Aracınızın daha önce pert olacağını yazmıştım,kasko şirketiniz nedir acaba ?

• @G.rex geçmiş olsun, adam taksisini yıkadığı kovayı koymuş yola. Ama emniyet isterse bulur hocam. İstikamet te yola devam etmeyen bir taksi mobese takibinde çıkabilir ortaya.
    @emreoztan354 hocam daha iyi bilir. Şimdi kasko şirketi teklif sunacak sanırım. Kasko bedelli piyasa fiyatına yaklaşık değerde çıkıyor. Düşük fiyat teklifi gelirse pazarlık yapılabiliyor sanırım. Aracın km düşüktür, emsali piyasada şu kadar vs. gibi.

• şase sağlam gibi. perte çıkarmadan, çıkma parçalarla falan bu arabayı bi tamir edicen 7-8 bine bile kurtarabilirsiniz.
  • quote:

Takılıydı hocam herhangi bir sıkma olmadı savrulmadım ama. Sadece air bag bezinden mi yoksa patlamasını sağlayan barutmuş galiba ondan dolayı direksiyon tuttuğum kolum yandı birde gömleğim yandı.

Hocam yandı derken bildiğimiz yanık yanması mı yoksa bi anda patladığı için geçici yanma mi? Bu arada geçmiş olsun airbag açıldığı için büyük ihtimal pert.

• haymanali2006 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam şimdi kasko firması zorluk çıkarabilir.Bu yüzden banada kasko ve sigorta teklifi almaya geldiklerinde her zaman eş dost varsa ondan yaptırın gerekirse 3 kuruş fazla olsun ama böyle olumsuz durumlarda baskı uygulama Hakkı'nız olur diyorum.

• emreoztan354 kullanıcısına yanıt
    Axa sigorta hocam

• G.rex kullanıcısına yanıt
    Sorun olacağını düşünmüyorum açıkçası ama kesinlikle alttan almayın parçalarda tamir değil değişim istiyorum diye diretin ve yardım edebileceğimi düşündüğünüz bir konu olursa kesinlikle ulaşın elimden geleni yaparım.Tekrar gecmiş olsun

• Geçmiş olsun hocam
    Büyük olasilikla siz pert olurmu olmazmi diye sorduğunuzda yok derler
    Sonra sizle pazarligs tutuşurlar
    Makul bir fiyata pert olur
    Alt takim da hasar varsa ve araba su bosalttiysa ve 2 airbag 3000 tl onlarida goz onune alirsak pert....

• quote:

Axa sigorta hocam

Merhaba.
    Değer kaybını eksper raporuna rağmen ödemeyen Axa perte çıkartmaz.
    Ucuz olsa bile Axa' dan kasko almam.
    Anadolu Sigorta ödemede iyi.

• Pert gibi duruyor. Geçmiş olsun.
  • Herkese iyi dilekleri icin tesekkur ederim yarin gorusme ayarladik bu haliyle almak isteyen tanidik ustam 20 bin lira veriyor kasko ile gorusup karar vericem cana gelicek mala gelsin yapicak bisey yok.

• emreoztan354 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam düşünmeniz yeter.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.