Şimdi Ara

Dün gece kaza yaptım perte çıkar mı araç ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
2
Favori
6.095
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yanlış görüyorsunuz ya da alt geçitin uzunluğunu bilmiyorsunuz bilen bilir kısa bir alt geçit orda ariza yapmış ve hiç bir işaret ışığı koymamış beyaz bir kovada su koymuş taksiciyi görememek benim hatam olduğunu düşünmüyorum. Yinede öneriniz için teşekkür ederim.
  • G.rex kullanıcısına yanıt
    Biraz uğraşırsınız ama çevre kameralardan bulabilirsiniz taksiyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pert olur aracınız ama hocam dikkat edin bazı çakal servisler expertiz gelmeden aracı yapmaya başlıyor para kazanmak için araç ağır hasar kayıtlı olarak trafiğe sürülüyor

• Silenforce kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki alt geçitte kamera yokmuş hocam
  • Gecmis olsun ancak alt gecite girerken hızınız biraz daha dusuk olsa belki kazayi engellemeye faydası olurdu. Bence 90 yuksek bir hiz. Ben İzmirdeyim bizde de alt gecitlerde ozellikle giris noktasinda asfaltta bozulmalar var.

• Geçmiş olsun arkadaşım perte çıkar umarim çıkmasa bile üzülme cana gelmemiş önemli olan bu çalışır yine yaparsın bundan sonra daha dikkatli olmaya bakalım tekrar geçmiş olsun

• Geçmiş olsun öncelikle.

Yakın zamanda bende kaza yaptım. Aracı teslim aldım. Araçta on kaporta sol far ve sol sis degisti. 1800 lira hasar çıkarmışlar. O yüzden 20 bin lira zor bence. Arac aveo.

Bir fiesta kullanıcısı olarak ( ortalama parça fiyatları bilgisi olan ) , aracınızın perte çıkmama ihtimali yüksek görebildiğim kadar 2 far çalışır halde ,motora iyi bakmak lazım ama maksimum 5 - 6 bin tl masrafınız var serviste yapılırsa . Bence pert olmama ihtimali yüksek , tabi görünmeyen motorda , şanzımanda vb. önemli parçalarda sıkıntı yoksa . Geçmiş olsun

Pert olur geçmiş olsun fakat kaskonuza beyanınızı nasıl yazacaksınız yada polis tutanağınız var mı?
  • eğer pert prosödürleri değişmediyse %90 pert airbag açıldıgı için falan
  • çok geçmiş olsun da keşke bidona vursaydınız
  • Çıkmaz büyük ihtimal.
  • Aynı yerde yıllar önce bir taksiciye çarpmamak için az kaldı geberiyorum ne belalı yerdir orası anlamadım gitti gecmiş olsun tekrar

• Aracın yaklaşık 10 bin TL hasarı var, bunun yanında hasar dolayısıyla fiyatın düşmesi durumunuda karşılayacak şirket. Dolayısıyla aracı perte çıkaracaklar. Yalnız 30 bin liralık bir araçsa 25 bin alacaksınız.
  • Geçmiş olsun,pert ihtimali hayli yüksek tabi sigorta şirketinin tutumuda önemli...
  • Geçenlerde arkadaşımın eşi benzer bir kaza yaşadı.
    97 model laguna vardı, araç benzer bir hasar aldı ama hava yastığı patlamadı.
    14.000TL değerindeki araca 23.000TL lik hasar çıkardılar. Pert oldu. :)
  • Ortalama 5bin lira ve ustu olacagi icin agir hasarli olur pert olmaz sallamayin hemen

• Geçmiş olsun öncelikle.

Bende arkadaşa katılıyorum ama olmuş bir kere yapılacak bişey yok.

Fotoğraf çekmişsinizdir zaten. Çarptığınız bidonun, yola dökülen suyun, duvarın son haline ilişkin fotoğrafları iletirsiniz kaskoya sorun çıkmaz.
  • arkadaşar 3 gün önce de bende bir ciddi bir kaza geçirdim karşı tarafın ehliyetinin olmaması ve kendi şeridinden çıkıp bize çarptığı için muhtelemen kusuru yüzde yüz kqrşı tarafa verirler ve bizim araçta büyük olasılıkla pert olur karşı tarafın yüzde yüz kusurlu olması durumunda kasko durumu nasıl olur yeni arcımda kasko fiyatı artar mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengavers

Ortalama 5bin lira ve ustu olacagi icin agir hasarli olur pert olmaz sallamayin hemen

Yakın arkadaşım 2011 poloyla kaza yaptı. Sanayi ustası gelip baktı 4500-6000 arasında çıkarırız dedi. Servis bu aracın tamiri için 18.000 TL çıkardı. Senin ortalama 5000 dediğin hasar serviste 20.000 çıkacak. Dolayısıyla perte ayrılacak.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.