Şimdi Ara

Dün gece kaza yaptım perte çıkar mı araç ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
2
Favori
5.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok geçmiş olsun hocam, allah daha büyüğünden korusun.
    Araca gelirsek, pert olur gibi görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecmis olsun

İki hava yastiginin acilmasina dayanarak yuksek ihtimal pert verirler,arac aslinda saglam kalmis duvara girmenize ragmen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • araç zararı yani servis onarım maliyeti kasko değerinin %40 nı geçerse genelde perte çıkarıyorlar şuan sigorta eksperleri sıfır orjinal yerine muadil yada 2 el parça da serviste kullanabiliyorlar maliyet düşüyor o nedenle genelde pert etmezler.
  • Büyük geçmiş olsun hocam. Umarım herhangi bir sakatlığınız yoktur kazadan dolayı.

@albatroshaski
    nin söylediğine katılıyorum.

yan sanayi yedek parça ile işi çözdükleri de oluyor. genel itibariyle araç bedelinin %40'ının üzerindeki hasarlarda aracı perte ayırıyorlar.
    perte ayrılma ihtimali kuvvetle muhtemel ama durumu sizin tavrınız da belirleyecektir.
    Sigorta/Kasko eksperlerini bu konuda dürtmeniz gerekiyor.

Perte çıkar umarım.
  • Gecmis olsun. Insallah perte cikmaz

• O BİR HONDA SEVER O kullanıcısına yanıt
    Sanayi de ucuza toplarlar fakat servis buna 8-10 vermez. Tekerleğin yamulması olmasa belki pert olmazdı fakat şu anda büyük ihtimalle pert

• görünenden fazla hasar cıkar bu araçta büyük ihtimal pert, geçmiş olsun...

• 2 yıl önce bi minibüse çarpmıştım o geldi aklıma. o günden sonra bi daha araba sürmedim. çok geçmiş olsun hocam
  • Pert' e felan çıkmaz araba dipdiri duruyo ne pertinden bahsediyosunuz siz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HogwartsMeade

Taksinin bi suçu yok.Arabası arıza yaptıysa mecbur sağ şeride çekicek.Sen bu denli hasar aldıysan demekki hızlı gidiyormuşsun.Bu durumda sol şeritten gitmen gerekirdi.

peki kova mı konulur bozulduysa araç ? üçgen reflektör olsa sürücünün dikkatini çekebilirdi belki

bahsi geçen altgeçit virajsız ve uzun, demek ki arkadaş baya dalgınmış o sırada.. iyi ki yaya olan bi yerde olmamış kaza, bununla geçmiş olsun.

soruya gelince araç perte çıkmış zaten, 19bin tl hasar ile fiestanın perte çıkmaması mümkün değil.. acaba hangi safa iteleyecekler aracı

• Gecmis olsun
    Pert.

• Kiyin 40 dolar paraya alin bi arac kamerasi g1w-c model.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HogwartsMeade kullanıcısına yanıt
    Ya konuyu okumadiniz ya da trafik kurallarini bilmiyorsunuz. Taksiciyi ben arabasi ariza yaptigi icin degil herhangi bir isaret koymadigi icin sucluyorum siz de heralde her kaza yaptiginiz da veya ariza yaptiginiz da beyaz su kovasi koyuyorsunuz ki taksiciyi savunup hizliydin diyorsunuz eskisehir yolunda 5 seritli yolda 50 km ile mi gitmek gerekiyordu ?

• Bu şekil araç perti çıktı diyelim.Kaskodaki aracın değeri 28 bin lira,kasko bu parayı kesintisiz ödeme yapıyor mu?
  • Geçmiş olsun. Pert olmuş bile araba çıkar mı nedemek.
  • Çıkar

• Arabanın yapılması taraftarı değilim zaten bugün hasar tespiti yapıldı ve arizalı parçaları yolladılar neler neler var. 2500 tl ön göğüs, sağ ön taşıyıcı 1250,air bagler ve emniyet kemerleri 2500 tl vb. toplamda işçilik dahil 15000 bin lira dedi usta bir de bunu serviste düşünemiyorum herhalde 45 bin lira derler 34 bin liraya aldığımız araça.
  • quote:

Orijinalden alıntı: G.rex

Ya konuyu okumadiniz ya da trafik kurallarini bilmiyorsunuz. Taksiciyi ben arabasi ariza yaptigi icin degil herhangi bir isaret koymadigi icin sucluyorum siz de heralde her kaza yaptiginiz da veya ariza yaptiginiz da beyaz su kovasi koyuyorsunuz ki taksiciyi savunup hizliydin diyorsunuz eskisehir yolunda 5 seritli yolda 50 km ile mi gitmek gerekiyordu ?

Arkadaş tamamen haklı. Taksicinin kova koyması tamamen suç. O yolu her gün gidip geliyorum, Çankaya üniversitesinde okuyorum ve gidip gelirken oradan günde 2 kere geçiyorum. Yolu bilmeyen arkadaşlar kazayı yapan arkadaşa bu konuda yorum yapmasınlar

Hocam bu arada geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız, bununla geçmiş gitmiş olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• alt taraftaki muhtemel hasarla pert olur.

Cana geleceğine mala gelsin geçmiş olsun.
  • İşçilik dahil en az 10 bin tl masrafı var toplatmak için + pert. Kendi başıma gelmişti önceden ordan biliyorum.

Geçmiş olsun cana gelmemiş en önemlisi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ray Kurzweil -- 16 Şubat 2016; 0:12:35 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.