Şimdi Ara

Dün geçe başıma gelenler..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İş dönüşü evime doğru gidiyordum aracımla, eve giderken aracın yakıt ikaz ışığı yandı ve bende yolumu değiştirip Eurodiesel almak için
    istasyona gitmeye karar verdim. Libadiyede zaten 6-7 gibi felç olan trafikte zar zor ilerleyip istasyondan 1 önceki durağın orda bir karmaşa oldu,

ne olduğunu anlamadım yerde 1 tane kız ve etrafında 4-5 tane erkek tum arabalara yalvarıyorlardı lütfen hastahaneye yetiştirin diye kimse oralı bile olmadı. Ilk kez biri kapımı açıp yardım istedi geri çeviremedim.

Bi yandan düşünüyorum ya komploysa hastahane ayağına araca binip tenha biyerden geçerken canımdan olursam filan diye tırsıyorum. Arabaya 4 kişi bi anda bindi çünkü..
    ama kıza aynadan baktıgımda gerçektende durumunun kötü olduğunu anladım arkada ortalama 25 yaşındaki biri kızın bilincini acık tutmaya çalışıyordu.
    annesini aradı babasını aradı gittiğimiz hastahanenin adını verdi. Sıkışık trafigin ordan sıyrılıp gerçekten yetiştirebilmek için son gaz ara sokaklarda gidiyordum. Kız ellerimi hareket ettiremiyorum diye aglamaya başladı 5 dakika araçta bağırdıktan sonra bayıldı. Çamlıca hospital'e yetiştirdim.
    arabadaki 4 kişide gerçekten teşekkür edip Allah razı olsun dediler.

Kızın son durumu ne oldu bilmiyorum. Acile götürdüğümüzde kızı tekerlekli sandalyeye bindirdiler ve içeri doğru götürdüler. hani bekleyip
    durumun ne olduğunu öğrenicektim ama bilmiyorum kalmak istemedim ve ayrıldım ordan.

hayatımda ilk kez böyle birşey yaşadım ve gerçekten insanların böyle durumlarda nekadar çaresiz kaldığını anladım.

• Allah sizden razı olsun.
  • İstanbul insanları nasıl da paranoyaklaştırdı siz yine de iyi niyetli davranmışsınız, iyi de etmişsiniz.
  • muhtemelen sevgilisinden ayrılmıştır anksiyete dir .merak ettim bak şincik.

siz doğrusunu yapmışsınız .umarım önemli bir şeyi yoktur.
  • artık insanlar birbirine güvenemez oldu ama sen yinede sogru olan kararı vermişsin kardeşim allah senden razı olsun yardımcı olmuşsun ama iyiki yakıtın bitmemiş yolda
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiser şoze

muhtemelen sevgilisinden ayrılmıştır anksiyete dir .merak ettim bak şincik.

Bende merak etmiyor değilim ama yanında ona yardım edecek 4 kişi vardı. O yüzden direk ayrıldım ordan.
    Ambulans ben tekrar yakıt almaya döndüğümde aynı yere anca olay yerine gelmişti bilgi alıyordu.
    Arkadaki arkadaş bi hastalığı var mı diye soruyordu annnesine telefonda kızın bi hastalığı filan yoktu en son duydugumda
    yoruldum okulda filan diyodu. işte en sonra ellerimi oynatamıyorum dedi bağırdı bayıldı. O an soğuk kanlılığımı nasıl korudum bilmiyorum.
    hani kalp atışlarım filan gayet iyidi. sakin sakin gidiyor gibiydim. ama gerçekten sokak aralarında ilk defa okadar hızlandım verilmiş sadakam vardı ki
    giderken kaza yapmadık Allah korudu..

• quote:

dediğiniz gibi büyük ihtimal bir konversif bozukluk yaşıyordur ciddi bişeyi varsa Allah şifa versin.

Sizde doğru olanı yapmışsınız fakat kendinizinde gördüğünüz gibi insanlar paranoya yaşıyor artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bugün başıma gelenler[İÇERİ]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • en doğrusunu yapmışsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: husegundogdu

quote:

Bende merak etmiyor değilim ama yanında ona yardım edecek 4 kişi vardı. O yüzden direk ayrıldım ordan.
    Ambulans ben tekrar yakıt almaya döndüğümde aynı yere anca olay yerine gelmişti bilgi alıyordu.
    Arkadaki arkadaş bi hastalığı var mı diye soruyordu annnesine telefonda kızın bi hastalığı filan yoktu en son duydugumda
    yoruldum okulda filan diyodu. işte en sonra ellerimi oynatamıyorum dedi bağırdı bayıldı. O an soğuk kanlılığımı nasıl korudum bilmiyorum.
    hani kalp atışlarım filan gayet iyidi. sakin sakin gidiyor gibiydim. ama gerçekten sokak aralarında ilk defa okadar hızlandım verilmiş sadakam vardı ki
    giderken kaza yapmadık Allah korudu..

bu yorumunuzdan sonra bi üst mesajda yazdığımı doğruluyorum kız konversiyon dediğimiz durumu geçirmiş, siz yinede doğrusunu yapmışsınız böyle bir hastalığı daha doğrusu gerçek olmayan hastalığı sağlık camiasından olmadıkca bilemezsiniz ama o kadar acele davranmanıza gerek yokmuş bayıldıktan sonra daha doğrusu bayıldı numarası yaptıktan sonra işiniz daha rahat sakince giderdiniz ama dediğim gibi böyle bi durumu nereden bileceksiniz.

• Takdire şayan bir hareket gerçekleştirmişsiniz. Tebrik ediyorum sizi.
  • En iyisini yapmışsınız. ALLAH razı olsun.
  • Güzel bir şey yapmışsınız. Belki hastaneye gidemese ölecekti.
  • Artık herşeye acaba deyip , tedirgin bir şekilde yaşamaya başladık :( . Yardım etmekle en iyisini yapmışsınız.
  • Helal Olsun
  • hocam iyilik yapmışsınız fakat bunu yaparken ara sokaklardan falan hızla geçmişsiniz o sırada bir çocuk atlasa, önünüze birisi çıksa durum çok vahim bir hal alırdı ne yazık ki...

anladığım kadarıyla kızda acil bir durum yokmuş, hipoglisemi-hipotansiyon tarzı bir olay yaşanmış...
  • Allah razi olsun ama iste lanet olsun ortam kotu musluman muslumana yardim edemiyor kotu ortam yuzunden..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quadream

hocam iyilik yapmışsınız fakat bunu yaparken ara sokaklardan falan hızla geçmişsiniz o sırada bir çocuk atlasa, önünüze birisi çıksa durum çok vahim bir hal alırdı ne yazık ki...

anladığım kadarıyla kızda acil bir durum yokmuş, hipoglisemi-hipotansiyon tarzı bir olay yaşanmış...

Hocam bilseydim inanın daha temkinli giderdim. Ama ilk defa böyle bi durumla karşılaştım. o an ki amacım nekadar hızlı yetiştirirsem okadar iyi olacak gibiydi. Verilmiş sadakam varmış ki önüme çocuk filan atlamadı..
  • Elinize, ayağınıza sağlık.
    İnsanlık ölmemiş.
    Bizi bu hale getirip paranoyaklaştıranları da Allah kahretsin, insanlara yardım ederken bile iki kere düşünmek zorunda kalıyoruz.
  • Allah sizden razı olsun , insanların birbirine güveni kalmadı resmen o kadar çok şey duyuyoruz ki ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: husegundogdu

quote:

Orijinalden alıntı: quadream

hocam iyilik yapmışsınız fakat bunu yaparken ara sokaklardan falan hızla geçmişsiniz o sırada bir çocuk atlasa, önünüze birisi çıksa durum çok vahim bir hal alırdı ne yazık ki...

Hocam bilseydim inanın daha temkinli giderdim. Ama ilk defa böyle bi durumla karşılaştım. o an ki amacım nekadar hızlı yetiştirirsem okadar iyi olacak gibiydi. Verilmiş sadakam varmış ki önüme çocuk filan atlamadı..

Gecmis olsun hocam tekrar... Allah korumus...

Bir de soyle birsey var; kaza yapsaniz arabadakiler dava acip sizden tazminat alabiliyorlar...

Sonuc olarak iyilikten maraz doguyor ne yazik ki...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.