Şimdi Ara

Oto cam filmi marka onerileriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
9.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arabama cam filmi cekmek istiyorum. Onceligim 3M gibi kalitesini gostermia bir markanin cam filmini cekmekti ama boyle buyuk markalarin filimleri satilmiyormus. Bayiye gidip kendileri cekiyormus. Ben bu isi kendim yapmak istiyorum. Gerekli tum malzemeleri alacagim. Ankara da ikamet ediyorum.
    Onceligim bilindik markalarin filmini temin edebilmek. Fakat dedigim gibi cok arastirdim ama yalnizca film satan yer bulamadim. Sizin bilginiz varsa yardimci olabilir misiniz?

Ya da piyasada, internet sitelerinde bulabilecegim en iyi cam filmi markasi nedir?

Simdiden tesekkurler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bilalafsar3

Merhaba arkadaslar.

Arabama cam filmi cekmek istiyorum. Onceligim 3M gibi kalitesini gostermia bir markanin cam filmini cekmekti ama boyle buyuk markalarin filimleri satilmiyormus. Bayiye gidip kendileri cekiyormus. Ben bu isi kendim yapmak istiyorum. Gerekli tum malzemeleri alacagim. Ankara da ikamet ediyorum.
    Onceligim bilindik markalarin filmini temin edebilmek. Fakat dedigim gibi cok arastirdim ama yalnizca film satan yer bulamadim. Sizin bilginiz varsa yardimci olabilir misiniz?

Ya da piyasada, internet sitelerinde bulabilecegim en iyi cam filmi markasi nedir?

Simdiden tesekkurler...

Bimeks i arayın. 3M Llumar ve Solarmaster serileri var
    0216- 472 8700 İbrahim Bey
  • Ben de güzel kaliteli film çekebilecek bir yer arıyorum Ankara'da tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?

• arkadaslar cam filmi cekmek oyle hadi deyip yapılabilecek birşey degil. deneyin ama muhtemelen olumsuz sonuclanacaktır.
    ben bu zamana kadar 60 tl ye cektirdim hep film ve dandik dediler ve hep aynı yerlere cektirdim
    gayet guzel oldu hiç dandik kalmadı hiç çizilmedi hiç de sorun yasamadım... gidip yüzlerce lira vermeye gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: snnkrkc

Ben de güzel kaliteli film çekebilecek bir yer arıyorum Ankara'da tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?

Ankara - Çölgeçen Otomotiv

İvedik Organize Sanayi Bölgesi 539. Sok. No:34
    Ankara
    Tel: (0312) 395 7616 pbx
    Gsm: (0532) 661 6069
    Ali Bey - Osman Bey

Zaten baya iyiler ama Barış Karataş yönlendirdi de diyebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorD_KeNNy

arkadaslar cam filmi cekmek oyle hadi deyip yapılabilecek birşey degil. deneyin ama muhtemelen olumsuz sonuclanacaktır.
    ben bu zamana kadar 60 tl ye cektirdim hep film ve dandik dediler ve hep aynı yerlere cektirdim
    gayet guzel oldu hiç dandik kalmadı hiç çizilmedi hiç de sorun yasamadım... gidip yüzlerce lira vermeye gerek yok

sağlığımız 60 TL ediyorsa evet gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilalafsar3

Merhaba arkadaslar.

Simdiden tesekkurler...

Llumar Solargard ve Solarmaster
    Llumar ATR serisi alın. AT ve ATC almayın
    Solargard HP Quantum Alın. Smoke ve True Grey filan almayın sakın.
    Solarmaster HP serisi alın S serisi almayın.

HP, ATR ve HP Quantum en üst kalite filmlerdir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cam Film Tavsiyesi ?
    12 yıl önce açıldı
    CAM TAVAN FİLM TAVSİYESİ
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • saglıgımıza nasıl bir olumsuz etki yapacak bilgi verebilir misiniz?
  • quote:

saglıgımıza nasıl bir olumsuz etki yapacak bilgi verebilir misiniz?

kansorejen hammadde, boya vs artı üstüne güneş, ısı ışık.
    hayal edemeyeceğin kadar zararlı. o hani zararlı dedikleri ucuz güneş gözlüklerinden en az 100 kat daha zararlı.
    hem cildine hem de bir de güneş vurdukça yaylan zehiri soluyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: bariskaratas

quote:

hayal edemeyeceğin kadar zararlı. o hani zararlı dedikleri ucuz güneş gözlüklerinden en az 100 kat daha zararlı.

tesekkğr ederim detaylı bilgi verdiğin için
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bariskaratas

quote:

tesekkğr ederim detaylı bilgi verdiğin için

rica ederim.
    o yüzden markalarda da seri önemli
    Solarmaster ve Solargard da HP serisi, llumar da ATR serisi ve 3M de CS serisi
    bunlar metallerle renklendiriliyor.

• bu durumda cam filmi uygulayanlara kendi cam filmimizi alıp da gitmek en dogrusu sadece el emegi öder düzgün bir film sahibi oluruz
  • quote:

bu durumda cam filmi uygulayanlara kendi cam filmimizi alıp da gitmek en dogrusu sadece el emegi öder düzgün bir film sahibi oluruz

Bu işin oran olarak önemli payı işçiliğe gittiği için, pek kar edeceğinizi sanmam.

Kendin yapabildiğin sürece uyguna gelir.
  • Arabayı ikinci el aldım benden önceki sahibi sonax da yaptırmış gayet güzel şuan markası aswf gayet güzel her hafta yıkatırım ederim aracı çizilme falan yok filmlerde renkleride solmadı
  • arkadaşın aracına (Grande punto) kapı camlarını sökerek uyguladık. Camları ben söktüm kendisi filmleri çekti.
    Yapılan iş 500 tl verip film çektirdiğiniz yerlere 5 basar Pandizotları takarken içlerine frex yaptım ses yalıtımı için.
    3 saatte bütün işlem bitti. Toplam maliyet frex, film ve camsil dahil 120 tl oldu.
    bu işte önemli olan işçilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Du Hast -- 24 Haziran 2016; 21:43:14 >
  • maltepe meguars da cektirdim ben 2 sene once, 600 tl ye. kac sene oldu tik yok. oneririm
  • 2 sene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMPDR -- 20 Mart 2017; 22:49:5 >
  • bu konular başkaca yerlerde görüşülüyor sanırsam ilgi çok aslında bu konuda...
  • yasak söküyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bace3434

yasak söküyorlar
    1 numaraya karışılmıyor deniyor forumlarda sanki
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.