Şimdi Ara

Dün eve gelirken karşılaştığım hanım kız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün okuldan eve geliyodum , bitane hanımkız bana yolu sordu ondan son ben de ona yolun sonuna kadar eşlik ettim ve o bana iyi kalpli biri olduğum için kahve ısmarlayayım isterseniz dedi , sonra da girdik bi tane marka bi yere (isim vermek ayıp olur) ondan sonra bu kahveleri sipariş etti ben de içiyom tabi sonra garip sorular sormaya başladı , dedi sen nerden geliyon,karnen nasıl,zenginmisiniz vs gibi.ondan sonra ben bi makyaj tazelicem deyip lavaboya gitti bve 1 saat kadar geri dönmedi ben de merak ettim içeri girdim meğersem içerde ze,bani ler toplanmiş parti yapiyolarmiş sonra bi tane kan.gal geldi olaya müdhale etti 150 bin zeb.aninin arasina daldı.ondan donra ikimzde bida görüşmemek üzere vedalaştık fakar yapcak bişey yoktu ne de olsa bidaha onun o güzel gözlerini goremeyecegim , sizce omu tekrardan nasil bulabilirim ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Zebani yok okuyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 150 bin zebani alert

• Zebaniyi sansürleme işi eskide kaldı joe. Şimdi zebani akrostijleri yazıyorlar. Mağaralığın anlamı yok.

• Toplanan ze,baniler okumayın

• Zebani yok okuyun , ayrica kardeşim bence de guzel bir hareket yapmişin kiz seni sevdiyse geri oraya gelecektir emin ol.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • THE ERROW SPEAK DONT LİSTEN A GOİNG TO MORNİNG ZEBANİ İS LİVE İN SHUT UP MAAAAAN

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yarın sevgilim eve geliyor
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zebanisiz ama zeb.anili okumak tercih işi.

HEP DERİM SONDAN OKUMAK HAYAT KURTARIR.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yorozuya Gin-chan

Zebani yok okuyun , ayrica kardeşim bence de guzel bir hareket yapmişin kiz seni sevdiyse geri oraya gelecektir emin ol.

Son çırpınışlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumayın Zeb.ani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.