Şimdi Ara

Dün Dündür, Bugün Bugündür!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internette rastgele rastladığım bir resmi paylaşmak istedim ilgimi çekti yorum yapmayacağım. başlık herşeyi anlatıyor.
    kimse beni şucu bucu diye eleştirmesin. kimseye oy atmam.

Dün Dündür, Bugün Bugündür!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetmetingülcan -- 16 Nisan 2014; 1:47:59 >

• mehmetmetingülcan kullanıcısına yanıt
    RTE her gün kendisiyle çelişiyor zaten. Bir dediği, bir dediğini tutmuyor. Kime nasıl yutturabilir ise öyle konuşuyor. Zibilyon tane örneği var. Ben böyle bir "insan" görmedim hayatımda.

Bu arada konu seçimi isabetli olmuş ama kategori tercihi yanlış bence. Konu dışı 'na taşınsa daha çok kişiye ulaşılır diye düşünüyorum.
  • Gecen bende gormustum bunu
    O zamanki maddi tutarlilik buna elverisli deilmis herlase

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaskoo_87

RTE her gün kendisiyle çelişiyor zaten. Bir dediği, bir dediğini tutmuyor. Kime nasıl yutturabilir ise öyle konuşuyor. Zibilyon tane örneği var. Ben böyle bir "insan" görmedim hayatımda.

Bu arada konu seçimi isabetli olmuş ama kategori tercihi yanlış bence. Konu dışı 'na taşınsa daha çok kişiye ulaşılır diye düşünüyorum.

ben 3. köprünün 2014 seçimleriyle alakalı olduğu kanaatiyle burada paylaşmayı uygun gördüm. sizinki de farklı bir kişisel tercih.
  • Akp nin kurucularından ve istifa eden Abdüllatif Şener'in bir lafı vardır.

''İşin içinde rant olmasın akp 1km. yol yapmaz''

Bilmem anlatabildim mi?
  • o konuda eskiler de aynıydı. Ben Boluluyum kendimi bildim bileli Bolu Tüneli kazılıyordu birileri her sene tünel kazıyoruz diye aslında hazinedeki parayı kazıyıp durdu.
    ..
  • Eski yıllardaki ekonomiyle şimdi ki yıllardaki ekonomi farklıydı
    eskiden onca parayı tabiki bi köprüye bağlayamazdık
    ama şimdi ülkenin kasada para var ve nüfüs için 3. Köprü gerekiyor
    şartlar uygun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bugün değişim günüm
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetmetingülcan

o konuda eskiler de aynıydı. Ben Boluluyum kendimi bildim bileli Bolu Tüneli kazılıyordu birileri her sene tünel kazıyoruz diye aslında hazinedeki parayı kazıyıp durdu.
    ..

Eski hükümetler açamadılarda patates deposu yapalım dedilerya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Saracen

Yav he he diyesim geliyor artık sana borsa seçimden sonra 61 den 75 e çıktı
    döviz düştü
    bunları göremicek kadar at gözlüğü takıyosan sana laf anlatılmaz zaten :) sizin cehapeli yıllarıda gördü bu millet ekmeğe muhtaçtı herkes Allah sizin gibi dinsiz imansızlardan ve gelişmesini kıskananlardan korusun

İşte yine beni şaşırtmadın hep aynısınız.
    sıkıştığın an karşındakini dinsiz imansız diye suçlarsınız.
    Ne akaka ise bu arada ekonomiden bahsederken birden dine imana geçtin.
    ,,,yaraaabbbiiiiiiiiiiii şeytannnn bunlarrrrrr !!!! diye de bağır istersen

• konuyu saptırmayacak yorumlar yazarsanız sevinirim
    benim burada anlatmak istediğim olay başkalarına laf atanlar çark etti bilmemne diyenlerin de zamanı gelince çark edebildiğini göstermektir.

hiç kimseye körü körüne destek olmam herkesin doğrusunu da yanlışını da eleştiririm. kimseye oy atmıyorum
    muhtar seçimine de karışmam nasılsa birine devlet mühür verecek işim düştümü ona gidip işimi göreceğim.

3. köprü konusuna gelirsek bence ülkede bu kadar işsizlik varken buraya harcanacak para ile birkaç ilde fabrikalar açılabilir.
    seçimlerde harcanan paralarla birkaç ilçede fabrikalar açılabilir
    seçimlerde arabaları reklamlarla giydirmek yerine fakir fukara çocukları giyindirilebilir.

burada parti ayrımı yapmıyorum hepsi suçlu hepsi aynı halt.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.