Şimdi Ara

DÜN ASUS N550JV-CN240H MODELİNİ ALDIM. İZLENİMLERİM (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
1
Favori
13.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: skuralay

arkadalar cn240h modeline hdd ye ek olarak ayrıca ssd takılıp ikisi birlikte kullanılabiliyor mu ?

evet hdd'ye ek olarak bluray disc'i söküp onun yerine ssd takabilirsiniz.Bende cn-127h modelini kullanıyorum .
  • ama bluray disc i sökersek disk sürücüsü ne olucak. Siz neyden mahrum kaldınız. Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: keamle

Arkadaşlar ürün şuanda kliksa da 3099 tl. Daha da düşer mi ? Beklemeli miyim ?? Almalı mıyım ??? Tecrübesi olan arkadaşlar bir yardımcı olsunlar.

Hocam kliksa dan mi almistiniz? Nasıl herhangi bir sorun var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar dayanıklılık ve sorunsuzluk açısından toshiba, dell, lenovo hatta acer bile asustan iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralYD

quote:

Arkadaşlar ürün şuanda kliksa da 3099 tl. Daha da düşer mi ? Beklemeli miyim ?? Almalı mıyım ??? Tecrübesi olan arkadaşlar bir yardımcı olsunlar.

Hocam üzerindeki optik sürücü sitede yazıldığı gibi bluray-rw değil. Bluray-re. Eğer çok kullandığın birseyse bir düşün. Onun haricinde herhangi bir sıkıntı yok. Ben memnunum.

• quote:

quote:

quote:

Hocam üzerindeki optik sürücü sitede yazıldığı gibi bluray-rw değil. Bluray-re. Eğer çok kullandığın birseyse bir düşün. Onun haricinde herhangi bir sıkıntı yok. Ben memnunum.

Hocam bu bahsedilen sorunlardan sende oldu mu kargo yeni geldi. Mesale ses cizirti gelmesi yada yavaş çalışması gibi vs. Birde kullanmadan önce galiba 3 saat kapalı sarj edicem değil mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam bu bahsedilen sorunlardan sende oldu mu kargo yeni geldi. Mesale ses cizirti gelmesi yada yavaş çalışması gibi vs. Birde kullanmadan önce galiba 3 saat kapalı sarj edicem değil mi?

Kargo 1 gün sonra elime ulaştı. Kapalı kutuydu o yönden hiçbir sıkıntı olmadı. İlk kullanım için hiç şarj yoktu cihazda. 3-6 saat arası şarj ettim. Cızırtı HDD'den geliyor, bende de vardı. Neredeyse yeni nesillerin hepsinde var. Ben hdd yi çıkartıp sdd taktım. Şuanda hiçbir ses ve sıkıntı yok. Ve performansta bayağı fark ediyor. Tek dezavantajı hafızası az, Sürekli usbden hdd takmak zorunda kalıyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kargo 1 gün sonra elime ulaştı. Kapalı kutuydu o yönden hiçbir sıkıntı olmadı. İlk kullanım için hiç şarj yoktu cihazda. 3-6 saat arası şarj ettim. Cızırtı HDD'den geliyor, bende de vardı. Neredeyse yeni nesillerin hepsinde var. Ben hdd yi çıkartıp sdd taktım. Şuanda hiçbir ses ve sıkıntı yok. Ve performansta bayağı fark ediyor. Tek dezavantajı hafızası az, Sürekli usbden hdd takmak zorunda kalıyorum.

Hmm peki teşekkürler hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Elektrik_Mühendisi

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk_rc

hocam asusa karşı bir art niyetim yok. bende sizler gibi büyük bir heycanla aldım bu pc yi.

hocam ben model araçlarla ugracıyorum. bundan dolayı mekanik konusunda aşırı hassasım... hocam 4 tane ürün gördüm her birinde karşılaştıgım mekanik sorunları dile getirmiştim. bu makinaların ayrı ayrı cekilmiş video ve fotorafları var...

pc nin sogutma siteminin gercekten iyi calışıyor olmasını taktir ediyorum... ve buna benzer bir sürü takdir ettiğim yönü var. sadece biz sıfır ürün alırken fabrikanın standartlarına en uygun cihazı almak hepimizin hakkı deyilmi. işte bu yüzden asus beni şasırttı diyorum...

a)seri içinde hartdiski cızırtısız calışan ürünler varken neden cızırtılı bir ürün almak istesin müşteri...
    b)Ve yine seri içinde tochpad i tamamen tok ses veren cihaz varken neden tıngır tıngır ses cıkaran bir makine alalım.
    c)seri içinde kulaklık jakı adam gibi calısan makine varken neden kulaklık jakını 1.5 mm geri cekerek calıştırabilecegimiz pc alalım...
    d)ekranı her taraftan simetrik ortalanmış makina varken (ki gördüm) neden bir tarafa dayandırılmış ekrana sayip makina alalım...
    e)seri içinde tus lardan biri bariz yan duruyor ve basmıyorken neden klavyesi tam basan bir makina almayalım.

takdir ettiğimiz yönlerin yanı sıra yukarda saydıgım sorunların hiçbiri olmayan bir cihaz için aslında para ödemiyormuyuz.. bütün arkadaşların beklentileri bu yönde deyilmi. bu sonunların hiç birinin olmadıgı aynı seri içinde bir makina yokmu. yoksa bu nasıl bir fabrikasyondur...birinde yok digerinde var.... elektironik sans işi derler ya.... 3000tl verip şansa yazı turamı atılırmış...

hocam tus yan durup basmaz iken ben buna nasıl düz diyebilirim. yada cızırtı geliyorken ses yok nasıl diyebilirim. yada kulaklık jakı tam oturdugunda ses gelmiyorsa nasıl ses geliyor diyebilirim...
    en kusursuz olanı almak hakkımız deyilmi.

Güzel kardeşim fabrikasyon hataları şimdide var 100 yıl sonrada olacak. Makineyı yapan insanoğlu olduğundan Makinelar da hata yapar . Bu normaldir. Ben denizde ürünü ilk aldığımda gayet iyi incelememiştim. Fakat meğer gözümde menteşe açıklığını kaçırmışım. Ve teknik servisi aradım. Kendilerine durumu anlattım. 40 gün kullanmama rağmen gönderin . Siz müşterileri mağdur etmeyiz dediler. 10 gün içinde 3200 tl ürünü değiştirdiler. Bunu her servis yapmaz yapamaz da. Senin durumuna gelince vallahi çok şaşırdım. Bu kadar olmaz derim şansa bağlarım. Bu marka yeni çıkan bir marka değil ve dünyanın en iyilerinde biri. Şuan kullandığım PC 12 saat byunca açık . 10 saattir Autocad kullanıyorum. İşlemci sıcaklığı 45-48 derece. Kasa dokunuyorum kasa serin değil soğuk :)) 10 saattir bilgisayar tam bir stabil halde çalışıyor donma takılma da yok.

Hocam uzun zaman olmuş fakat benimde sorunum menteşe açıklığı ürünü alalı yaklaşık 25-28 gün oldu. Servisi arayınca ne dediniz de değişim dediler vb. bu aşamaları anlatır mısın? Servisi aramalı mıyım ?

DÜN ASUS N550JV-CN240H MODELİNİ ALDIM. İZLENİMLERİM

DÜN ASUS N550JV-CN240H MODELİNİ ALDIM. İZLENİMLERİM
     DÜN ASUS N550JV-CN240H MODELİNİ ALDIM. İZLENİMLERİM DÜN ASUS N550JV-CN240H MODELİNİ ALDIM. İZLENİMLERİM

• N550-167d daha ucuz ve daha iyi,neyse hayırlı olsun

• kpss ye hazırlandığım için uzun süredir foruma girememiştim.

arkadaşlar daha öncede bahsettiğim gibi son değiştirmiş olduğum pc'nin kulaklık jakı sorunu ve hard diskdeki cızırtı sorunu vardı. ardan 6 aygeçmerine rağmen yeni gönderebildim. asus servisinin ilgi ve alakası gerçekten güzel. cihaz halazır serviste geri döndüğünde gerekli değerlendirmeyi sizlerle paylaşacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk_rc

kpss ye hazırlandığım için uzun süredir foruma girememiştim.

arkadaşlar daha öncede bahsettiğim gibi son değiştirmiş olduğum pc'nin kulaklık jakı sorunu ve hard diskdeki cızırtı sorunu vardı. ardan 6 aygeçmerine rağmen yeni gönderebildim. asus servisinin ilgi ve alakası gerçekten güzel. cihaz halazır serviste geri döndüğünde gerekli değerlendirmeyi sizlerle paylaşacağım.

Hocam kulaklık jakında ne gibi bir sorun vardı? Bende kulaklık takınca arkadan cızırtı gibi bir ses geliyor böyle bir sorun muydu?

• yok hocam jakı tam taktıgınızda ses hiç gelmiyordu.jakı 1 2 mm geri cektiğinizde ses geliyordu...
  • Bende Asus G550JK modelini aldım, yorumları ve özellikleri incelediğim kadarıyla bahsi geçen cihazdan sanırım 2 tık yukarıda, ısınma sorunu yok, ssd olmamasına rağmen asla yokluğunu hissetmiyorsunuz, alcak arkadaşlara öneririm...
  • kullanan arkadaşlar dataylı bir inceleme yaparsanız sevinirim bende yazılım müh okuyorum aynı zamanda oyunda oynıycam sıkntı cıkarttımı size şimdiden teskkürler
  • asus iyi marka ben msi almasam asus alıcaktım :D
  • Merhabalar öncelikle, bende bu bilgisayardan almayı düşünüyorum çok hoşuma gitti. Herhangi başka bir sorununuz varmı? Isınma ne şekilde oluyor? Batarya süresi nasıl yardımcı olabilirmisiniz? Pcyi nereden aldınız?
  • Konuyu açarken detaylı bilgi vermiştim. Yaklaşık 10 aydır kullanıyorum. PC de çok şükür ne donanımsal ne yazılımsal sıkıntı var. En ağır programları ve oyunları çalıştırıyor. Banamısın demiyor. Sıcaklık sorunu yok cihazda. F/P olarak düşünürsek kusursuz desem abartmamış olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King3455 -- 21 Ağustos 2014; 15:20:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elektrik_Mühendisi

Konuyu açarken detaylı bilgi vermiştim. Yaklaşık 10 aydır kullanıyorum. PC de çok şükür ne donanımsal ne yazılımsal sıkıntı var. En ağır programları ve oyunları çalıştırıyor. Banamısın demiyor. Sıcaklık sorunu yok cihazda. F/P olarak düşünürsek kusursuz desem abartmamış olurum.

hocam size özel msj atmıştım farketmediniz sanırım. bi konu hakkında size fikir danışacaktım.
  • arkadaşlar!

ssd takmak için yada başka nedenlerle cihazının içini açan oldumu. bana cihazın üzerindeki anakart ve remin marka modelini yazabilirmisiniz.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.