Şimdi Ara

Dün akşam ailecek yaşadığımız rezillik.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
216
Cevap
8
Favori
5.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar olay dün akşam 7-8 sularında yaşandı. Ablamın bir kaç gündür midesinde ağrılar var kız kıvranıyor doktorun verdiği ilaçlarda fayda sağlamayınca acile götürelim dedik saat 19:30 gibi. Neyse apar topar taksi geldi gittik acile sıra 290 da bize geldi 326 neyse dedik bekleyelim bu sırada ablam hala kıvranıyor kızın ağlamaktan gözünde yaş kalmadı. Ben dayanamadım acil servisin yanında ön kontrol odası gibi bir şey var oradaki eleman ayak üstü muayene ediyor ve aciliyete karar verirse sıra beklemeden girebiliyorsun aldım ablamı soktum odaya adam bakmadı bile neyin var dedi 2 günden beri midesi ağrıyor ayakta duramıyor dedik. Kaşeyi bastı gönderdi sıra beklemeye. resmen başından savdı babamlar tutmasa indirecektim ağzını yüzünü oracıkta. Gittik sıra beklemeye saate baktım hiç abartısız 25-30 dakikada 3 sıra geçti. Yok 65 yaş üstü yok bıçaklanma yok başı ağrıyan yok ayağına kramp giren ipini koparan gelmiş Koskoca merkezin acil servisinde 4-5 doktor var. Dayanamadım çağırdım yine taksiyi bindirdim ablamı götürdüm özel hastahaneye (gediz tıp) Neyse geldik önüne apar topar soktum hastahaneye kadın acil servisimizde doktor bulunmamaktadır dedi kaynar sular indi resmen başımdan. Hayda yine taksi çağırdık döndük acil servise sıra hala 293. Sinirden elim ayağım titredi millet acil servisin önünde kakara kikiri muhabbet ediyor gülüyor vb. Biri bir yandan başım ağrıdı ondan geldim bi serum taksınlar diye diyor diğer ayrı muhabbet. Delirecektim resmen ya olmaz böyle dedim hadi tekrar taksiye şehrin öbür ucundaki başka bir özel hastahaneye götürdüm. Hemen ilgilendiler sağolsunlar ama sorun biter mi bitmez. Hasta kayıt alırken elini bir cihaza okutuyorlar sağ eli aldı sol eli bir türlü kabul etmiyor makine 5 dakikadan fazla ayakta dikilip onunla uğraştırdılar ablamı hasta hasta en sonunda bunu daha sonra yapsak olmaz mı kız ayakta duramıyor diye bağırdım birden bütün hastahane bana baktı. Aldık götürdük hemen içeri tedavisini oldu. Sonuç olarak ülkemizde her şey ayrı dert kimsenin başına gelmesin berbat bir durum artık devlet hastahanesi mi? Aman uzak dursun veririm üç beş bişey giderim özele en azından kafam rahat olur elin pisliğini çekmem.

• Hocam geçmiş olsun bizim hasateneleri acillerinde böyle birşey yok insanlarımız anlayışlı doktorlardan bile daha insaflılar.
    Benimde oldu böyle bir acil olayı basketbol maçında blok için zıpladım düşerken sağ ayağımı yan bastım. Neyse koç yetiştirdi saolsun en yakın acile 2 3 kişide bekliyor bana baktılar geçmiş olsun oğlum hayırdır falan dediler.Maçta oldu diyorum ama o tekerlekli sandalyede bir o yana bir bu yana dönerek nasıl acıyorsa artık.Doktor sıradaki gelsin dedi baktı kimse girmedi oradan bir abide: Abe ne bakarsın alsana kızanı baksana kıvranıyor dedi ve hemen aldılar içeri Seviyorum Trakya insanını...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbdlgc -- 24 Aralık 2013; 7:10:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecmis olsun.

• Bu sorun amerika da da var. Avrupanın birçok ulkesinde sağlık kurumları çôkmüş durumda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen sen anneannemi hastaneye götürüyordum o hastanelerin halini görsen her sabah sıra kavgası oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noldu La

Evet arkadaşlar olay dün akşam 7-8 sularında yaşandı. Ablamın bir kaç gündür midesinde ağrılar var kız kıvranıyor doktorun verdiği ilaçlarda fayda sağlamayınca acile götürelim dedik saat 19:30 gibi. Neyse apar topar taksi geldi gittik acile sıra 290 da bize geldi 326 neyse dedik bekleyelim bu sırada ablam hala kıvranıyor kızın ağlamaktan gözünde yaş kalmadı. Ben dayanamadım acil servisin yanında ön kontrol odası gibi bir şey var oradaki eleman ayak üstü muayene ediyor ve aciliyete karar verirse sıra beklemeden girebiliyorsun aldım ablamı soktum odaya adam bakmadı bile neyin var dedi 2 günden beri midesi ağrıyor ayakta duramıyor dedik. Kaşeyi bastı gönderdi sıra beklemeye. resmen başından savdı babamlar tutmasa indirecektim ağzını yüzünü oracıkta. Gittik sıra beklemeye saate baktım hiç abartısız 25-30 dakikada 3 sıra geçti. Yok 65 yaş üstü yok bıçaklanma yok başı ağrıyan yok ayağına kramp giren ipini koparan gelmiş Koskoca merkezin acil servisinde 4-5 doktor var. Dayanamadım çağırdım yine taksiyi bindirdim ablamı götürdüm özel hastahaneye (gediz tıp) Neyse geldik önüne apar topar soktum hastahaneye kadın acil servisimizde doktor bulunmamaktadır dedi kaynar sular indi resmen başımdan. Hayda yine taksi çağırdık döndük acil servise sıra hala 293. Sinirden elim ayağım titredi millet acil servisin önünde kakara kikiri muhabbet ediyor gülüyor vb. Biri bir yandan başım ağrıdı ondan geldim bi serum taksınlar diye diyor diğer ayrı muhabbet. Delirecektim resmen ya olmaz böyle dedim hadi tekrar taksiye şehrin öbür ucundaki başka bir özel hastahaneye götürdüm. Hemen ilgilendiler sağolsunlar ama sorun biter mi bitmez. Hasta kayıt alırken elini bir cihaza okutuyorlar sağ eli aldı sol eli bir türlü kabul etmiyor makine 5 dakikadan fazla ayakta dikilip onunla uğraştırdılar ablamı hasta hasta en sonunda bunu daha sonra yapsak olmaz mı kız ayakta duramıyor diye bağırdım birden bütün hastahane bana baktı. Aldık götürdük hemen içeri tedavisini oldu. Sonuç olarak ülkemizde her şey ayrı dert kimsenin başına gelmesin berbat bir durum artık devlet hastahanesi mi? Aman uzak dursun veririm üç beş bişey giderim özele en azından kafam rahat olur elin pisliğini çekmem.

Hocam gecmıs olsun maalesef cogu hastane boyle

• Allah belasını versin zaten o acillerin doktorların tavırlarıda bi ayrı arkadaş sanki biz hasta oluyozda o olmuyo gibi 1 karış üstten çok bilmiş tavırlar
    en son boyun ağrısından kambur yürüme şikayetinden gittim adam yazıcıdan bi kağıt yazdırdı 1 -2 hareket var al bunu yap dedi yolladı lan sanki biz bilmiyoz onu geçmedi işte sporlaki sana geldik ama anlatamazsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kötü bir gün geçirdim
    5 yıl önce açıldı
    Bir rüya gördüm dün gece...
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam geçmiş olsun . İşte bu yüzden küçüklüğümden beri hastanelerden nefret ederim . Hastaneler öyle bir hale gelmişki özellikle devlet hastaneleri hasta olmayanıda hasta yapar ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kergiday

Allah belasını versin zaten o acillerin doktorların tavırlarıda bi ayrı arkadaş sanki biz hasta oluyozda o olmuyo gibi 1 karış üstten çok bilmiş tavırlar
    en son boyun ağrısından kambur yürüme şikayetinden gittim adam yazıcıdan bi kağıt yazdırdı 1 -2 hareket var al bunu yap dedi yolladı lan sanki biz bilmiyoz onu geçmedi işte sporlaki sana geldik ama anlatamazsın

Birader sen o doktorun orda kaç saat nöbet tuttuğunu biliyor musun ? Adamlar uyumadan nöbet tutuyo milletin tavırlarıyla uğraşıyo ipini koparan acile geliyo yok ben mıçamıyorum yok bilmem ne

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: duayen00

quote:

Allah belasını versin zaten o acillerin doktorların tavırlarıda bi ayrı arkadaş sanki biz hasta oluyozda o olmuyo gibi 1 karış üstten çok bilmiş tavırlar

Birader sen o doktorun orda kaç saat nöbet tuttuğunu biliyor musun ? Adamlar uyumadan nöbet tutuyo milletin tavırlarıyla uğraşıyo ipini koparan acile geliyo yok ben mıçamıyorum yok bilmem ne

yanlız olay acilde dedğil normal poliklinikte oldu ayrıca evet biliyorum amcam eniştem kuzenim doktor asistanlıkları çok zor ama uzman olduktan sonra hakettiklerinden bile fazla para alıyolar

• Hocam geçmiş olsun ancak bu durum dediğiniz gibi her yerde mevcut. Ben tedavi görürken iki kere acillik olmuştum, en ufak belirtide beklemeyin diyorlardı çünkü, gece olmasına rağmen saatlerce beklediğimi hatırlıyorum. Tek farkım acilde yedek eşya odasında bekliyordum tek temiz yer orası olduğu için Bi kan alsalar en azından beklerken onun sonucu çıkar ama yok illa bekleyecekler. Daha sonra tanıdığım doktor hemşire sayısı arttıkça bekleme surem öncekine göre azalmıştı.

Ama öbür türlü gün içinde evinde sıkılıp gelenler, hastalık hastası olanlar, pireyi deve yapanlar her tur adam mevcut. Bunların içinde kim gerçek hasta onu da anlamak zor o yüzden en iyisi hastahaneye işiniz düşmesin

• quote:

quote:

Adam orada saatlerce nöbet tutuyor diye yaptığı hareketlerin doğru ve haklı olduğunu mu söylüyorsun? Cins misin?
    Burda A kişisi B kişisi değil sistemin yanlışlığı konuşulmalı

• burası türkiye ne diyeyim geçmiş olsun
  • quote:

quote:

quote:

yanlız olay acilde dedğil normal poliklinikte oldu ayrıca evet biliyorum amcam eniştem kuzenim doktor asistanlıkları çok zor ama uzman olduktan sonra hakettiklerinden bile fazla para alıyolar

Yaşamadan "çok para alıyorlar" demek kolay

• quote:

Orijinalden alıntı: Noldu La

Evet arkadaşlar olay dün akşam 7-8 sularında yaşandı. Ablamın bir kaç gündür midesinde ağrılar var kız kıvranıyor doktorun verdiği ilaçlarda fayda sağlamayınca acile götürelim dedik saat 19:30 gibi. Neyse apar topar taksi geldi gittik acile sıra 290 da bize geldi 326 neyse dedik bekleyelim bu sırada ablam hala kıvranıyor kızın ağlamaktan gözünde yaş kalmadı. Ben dayanamadım acil servisin yanında ön kontrol odası gibi bir şey var oradaki eleman ayak üstü muayene ediyor ve aciliyete karar verirse sıra beklemeden girebiliyorsun aldım ablamı soktum odaya adam bakmadı bile neyin var dedi 2 günden beri midesi ağrıyor ayakta duramıyor dedik. Kaşeyi bastı gönderdi sıra beklemeye. resmen başından savdı babamlar tutmasa indirecektim ağzını yüzünü oracıkta. Gittik sıra beklemeye saate baktım hiç abartısız 25-30 dakikada 3 sıra geçti. Yok 65 yaş üstü yok bıçaklanma yok başı ağrıyan yok ayağına kramp giren ipini koparan gelmiş Koskoca merkezin acil servisinde 4-5 doktor var. Dayanamadım çağırdım yine taksiyi bindirdim ablamı götürdüm özel hastahaneye (gediz tıp) Neyse geldik önüne apar topar soktum hastahaneye kadın acil servisimizde doktor bulunmamaktadır dedi kaynar sular indi resmen başımdan. Hayda yine taksi çağırdık döndük acil servise sıra hala 293. Sinirden elim ayağım titredi millet acil servisin önünde kakara kikiri muhabbet ediyor gülüyor vb. Biri bir yandan başım ağrıdı ondan geldim bi serum taksınlar diye diyor diğer ayrı muhabbet. Delirecektim resmen ya olmaz böyle dedim hadi tekrar taksiye şehrin öbür ucundaki başka bir özel hastahaneye götürdüm. Hemen ilgilendiler sağolsunlar ama sorun biter mi bitmez. Hasta kayıt alırken elini bir cihaza okutuyorlar sağ eli aldı sol eli bir türlü kabul etmiyor makine 5 dakikadan fazla ayakta dikilip onunla uğraştırdılar ablamı hasta hasta en sonunda bunu daha sonra yapsak olmaz mı kız ayakta duramıyor diye bağırdım birden bütün hastahane bana baktı. Aldık götürdük hemen içeri tedavisini oldu. Sonuç olarak ülkemizde her şey ayrı dert kimsenin başına gelmesin berbat bir durum artık devlet hastahanesi mi? Aman uzak dursun veririm üç beş bişey giderim özele en azından kafam rahat olur elin pisliğini çekmem.

Geçmiş olsun hocam öncelikle. Benim bildiğim özel hastanelerin acil servisleri hastalardan muayene ücreti talep etmiyor gibiydi ama yanlış hatırlıyorda olabilirim.

• Geçmiş olsun. İşte ülkenin getirildiği nokta. Birde TV' ye çıkıp denezmermi sağlıkta devrim yaptık...! Asıl devrimi biz size sandıkta yapacaz...! Kul hakkı yiyen Allahtan korkmazlar
  • O kadar posta koymuşsun kavga çıkaraydın ya.
  • Siksaydin kafasina

• bir gece mıgdem bulandı rahatsızlandım özel hastaneye gıttım.4 kez kollarımı deldiler damar bulamadılar,yanlış serum taktılar ıyıce halsızlestım sonunda dogru serumla duzeldım al işte
  • Sıkıntı birader.. gecmiş olsun hem konu sahibinin ablasına hemde sana
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.