Şimdi Ara

dumlupınar universitesi hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şehir nasıl sıkılırmıyım beni oğar mı ağım şahım bişey beklemyrm tabide eğlenceğim bi kaç ortam mevcut kısacası gitmelimiyim sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

arkadaşlar kütahyayla ilgili olumsuz yorumları okuyup yalan yanlış bilgiler yüzünden tercihlerinizden dumlupınar ünivni
    silmeyin derim çünkü baktığımızda he rüniversite için olumsuz yorumlar vardır elbet

ben kütahya nın artık tamamen öğrenci şehri olduğunu düşünüyorum özellikle bahar dönemi çok güzel oluyo
    ben istanbul gibi büyük bir şehirde yaşamama rağmen abartmıyorum kütahya yı çok özledim ben orda daha mutluyum...
    kütahya son yıllarda kesinlikle büyük bir oranda gelişim göstermiştir her alanda
    biz gece geç saatlere kadar osmanlı fırında oturup çay poğaça yiyip güzel sohbetlerle kütahya da en güzel
    günlerimizi geçiriyorduk
    arkadaşlar kütahyanın insanı da söylendiği kadar kötü değildir tam tersi insanı bir o kadar sıcak ve candandır..
    üniversiteye gelecek olursak mühendislik için konuşuyorum belki daha iyi sıralamalarla x üniv ni kazanan kişiler orda rahat
    rahat AA BA harf noto getirip hocalar adam akıllı ders işlemeyip kolay soru soruyo olabilir ama burada öyle değil
    arkadaşlar ve ben bu yüzden üniversitem den gurur duyuyorum
    bende tercih dönemimde genellikle olumsuz yorumları görünce üzüntü duyarak gittiğim üniv me şimdi bilakis gurur duyarak
    devam ediyorum
    ARKADAŞLAR hocalara gelecek olursak hocalarımız gerçekten iyiler hem akademik anlamda hem de sosyal anlamda bir şeyler
    yapmaya çalışan biz öğrenciler için uğraşan hocalar...
    elbette tuhaf hocalarda oluyor tabi ki 😊
    ve siz kutahya dumlupınar üniversitesini tercih edin
    bence daha iyi öğrencilere layık :))

• quote:

Orijinalden alıntı: yokyoka

kütahya dumlupınar üniversitesi
    bu yazım daha çok mühendislik fakültesiyle ilgili olacak ama ilk önce kütahya yla ilgili bir şeyler söyelemek isterim
    arkadaşlar kütahyayla ilgili olumsuz yorumları okuyup yalan yanlış bilgiler yüzünden tercihlerinizden dumlupınar ünivni
    silmeyin derim çünkü baktığımızda he rüniversite için olumsuz yorumlar vardır elbet

ben kütahya nın artık tamamen öğrenci şehri olduğunu düşünüyorum özellikle bahar dönemi çok güzel oluyo
    ben istanbul gibi büyük bir şehirde yaşamama rağmen abartmıyorum kütahya yı çok özledim ben orda daha mutluyum...
    kütahya son yıllarda kesinlikle büyük bir oranda gelişim göstermiştir her alanda
    biz gece geç saatlere kadar osmanlı fırında oturup çay poğaça yiyip güzel sohbetlerle kütahya da en güzel
    günlerimizi geçiriyorduk
    arkadaşlar kütahyanın insanı da söylendiği kadar kötü değildir tam tersi insanı bir o kadar sıcak ve candandır..
    üniversiteye gelecek olursak mühendislik için konuşuyorum belki daha iyi sıralamalarla x üniv ni kazanan kişiler orda rahat
    rahat AA BA harf noto getirip hocalar adam akıllı ders işlemeyip kolay soru soruyo olabilir ama burada öyle değil
    arkadaşlar ve ben bu yüzden üniversitem den gurur duyuyorum
    bende tercih dönemimde genellikle olumsuz yorumları görünce üzüntü duyarak gittiğim üniv me şimdi bilakis gurur duyarak
    devam ediyorum
    ARKADAŞLAR hocalara gelecek olursak hocalarımız gerçekten iyiler hem akademik anlamda hem de sosyal anlamda bir şeyler
    yapmaya çalışan biz öğrenciler için uğraşan hocalar...
    elbette tuhaf hocalarda oluyor tabi ki 😊
    ve siz kutahya dumlupınar üniversitesini tercih edin
    bence daha iyi öğrencilere layık :))

Katılıyorum :)

Sıkılmanın olmayacağı bir şehir.Geliştikçe gelişen bir yer.Ben 7 yıldır buradayım :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TOBB Üniversitesi hakkında acil
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.