Şimdi Ara

Dumbell Alacağım Başlangıç için?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
9.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni başlayacağım genellikle omuz için çalışacağım.Kaç kilo almalıyım.4 kg iyi midir?15 lr ya buldum çift.

Hareketleri günde kaçar tane yapmalıyım?

Yapacağım hareketleri burdan öğrendim ...

http://forum.donanimhaber.com/m_41716220/mpage_1/key_Dumbell/tm.htm

• Evde doğru düzgün çalışmak istiyosan farklı ağırlıklarda dumbell şart.

Örneği dumbell lateral(yana açma-omuz hareketi) ni ben 5 kilo ile yaparken.Pullover hareketinde 20 kilo kesmiyo.Her bölgeyi doğru düzgün geliştirmek istiyorsan en az 3 farklı ağırlıkta almalısın.Ama en doğrusu bir spor salonuna gitmek
  • En azından Ocak ayına kadar yurtta kendim çalışmalıyım.Ocak'tan sonra burs-kredi felan çıkarsa spor salonuna yazılabilirim...

5 kg alayım yoksa 4 kg mı?
  • 5kg daha ağır her zaman daha iyidir
  • 5kg alayım diyorsun yaani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

5kg daha ağır her zaman daha iyidir

Arkdaşım bilip bilmeden atıyosun önemli olan az kilo çok sayı ben 4kg ile çalışıyorum başlangıç için gayet iyi daha sonra 6-7 kg almayı düşünüyorum
  • kafam karıştı şimdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Az kilo çok tekrar ile başlayıp çok kilo az tekrara doğru gideceksin.
  • Öncelikle dambıl setlerinden sana uygun herhangi birini al. Sonrada ağırlık sehpası felan düşün. Kendini zorlamadan ortalama ağırlıklarla her hareketi 20 30 dk çalış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phoenix *

Öncelikle dambıl setlerinden sana uygun herhangi birini al. Sonrada ağırlık sehpası felan düşün. Kendini zorlamadan ortalama ağırlıklarla her hareketi 20 30 dk çalış.

Her hareket 20-30 dk mı ...

Yuh o ne yahu günde ben kaç saat çalışcam o zaman ...

Her hareketi 15 kere denesem olmaz mı?
  • Bu forumda herkez body ci herkez dambılcı herkez kaslı herkez brad pitt.
    Alabileceğin en ağır kiloyu al, misal 5 kg, çalış. 10,15 tekrarda kolun kopacak gibi oluyosa o dumbel ideal. bi süre sonra 2 sini tek eline alır çalışırsın.
  • 5 kilo var bende 80 er tane çekiyorum yeterli mi sizce?
  • 5 kg alıyorum o zaman.Her hareketi 12 kere deneyerek günde 1 saat civarı çalışmayı umuyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ana18

quote:

Orijinalden alıntı: Phoenix *

Öncelikle dambıl setlerinden sana uygun herhangi birini al. Sonrada ağırlık sehpası felan düşün. Kendini zorlamadan ortalama ağırlıklarla her hareketi 20 30 dk çalış.

Her hareket 20-30 dk mı ...

Yuh o ne yahu günde ben kaç saat çalışcam o zaman ...

Her hareketi 15 kere denesem olmaz mı?

Aslında 30 dk spor yap demek istemiştim . 10 dk lık aralıklarla istediğin kadar çalış.
  • Evde çalısanlar bir yere kadar gelebilir ama en iyisini yapmak isteyenler dumbell programlarını incelesinler.En ideal yeni başlayanlar için 5 kilo daha sonra sizi zorlamamaya başlayınca giderek arttırın 7.5 kg- 10 kg - 12.5 kg .Birde krom kaplamalı dumbell alırsanız daha iyi olur plastik olanlar kalitesine göre kullanımdan sonra dökülme oluyor metal-krom dumbelları tercih edin.İstanbuldakiler Kadıkoy civarından ucuza bulabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Fleur

Evde çalısanlar bir yere kadar gelebilir ama en iyisini yapmak isteyenler dumbell programlarını incelesinler.En ideal yeni başlayanlar için 5 kilo daha sonra sizi zorlamamaya başlayınca giderek arttırın 7.5 kg- 10 kg - 12.5 kg .Birde krom kaplamalı dumbell alırsanız daha iyi olur plastik olanlar kalitesine göre kullanımdan sonra dökülme oluyor metal-krom dumbelları tercih edin.İstanbuldakiler Kadıkoy civarından ucuza bulabilir.

Kadıköy'de nerede bulabilirim?
    Fiyatı ne kadar?

Ben 5kg dan çift 20 lr buldum
  • Bence 5 kilo fazla 3 iyidir.Kas durumuna göre tabi.Ben 16 yaşındayım yeni başladım hem boy uzamasına engel olmasın hemde çok zorlanmıyim diye bir 2,5kg lık çift,birde 4kg lik çift aldım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ana18

quote:

Orijinalden alıntı: La Fleur

Evde çalısanlar bir yere kadar gelebilir ama en iyisini yapmak isteyenler dumbell programlarını incelesinler.En ideal yeni başlayanlar için 5 kilo daha sonra sizi zorlamamaya başlayınca giderek arttırın 7.5 kg- 10 kg - 12.5 kg .Birde krom kaplamalı dumbell alırsanız daha iyi olur plastik olanlar kalitesine göre kullanımdan sonra dökülme oluyor metal-krom dumbelları tercih edin.İstanbuldakiler Kadıkoy civarından ucuza bulabilir.

Kadıköy'de nerede bulabilirim?
    Fiyatı ne kadar?

Ben 5kg dan çift 20 lr buldum

Benim evimde yok salona gidiyorum ama bir arkadaşım almıştı Kadıköy pasajının alt katindan aldığını söylemişti, bide bu malzemecilerin yeri var Sirkecide spor malzemesi toptancıları internette okumuştum daha ucuza oluyomuş sanırım.

• dostum 15 yaşındayım . 5 kilo ile çalışıyorum . ilk zamanlarda 5 -10tanede kolum fil oturuyo gibi oluyodu. 1 ay geçti 20-25 tane çekiyorum .. 15 şınav . 15 mekik . iyi şuanda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.