Şimdi Ara

DÜKKANIMIN ÖNÜNE İŞİYORLAR !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
1
Favori
3.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi günler ben Ankara Ulusta esnafım ulusta takılan adamları bilirsiniz %85i ......Ben pastane işletiyorum ve geceleri dükkanı kapattıktan sonra sokak pavyona gazinoya gidemeyen fakir şerefsizlerle doluyor ve dükkanımın ilerisindeki boi alanda içiyorlar benim dükkanımda köşe olduğu için sote bir yer buraya gelip işiyorlar ve sabahları 6da bu şerefsizlerin pisliğini temizlemek için uğraşıyorum.Yaz geldi koku ister istemez siniyor ve aile falan gelip oturduğu için pastanenin önüne şikayet alıyorum.Kaç kere polise şikayet ettim tınlamadılar.Tek çarek pusu kurup bunları komaya sokmak mı bilmiyorum
    nereye şikayet etmeliyim ne yapmalıyım lütfen yardım edin her sabah pislik temizlemekten bıktım.Küfürler için kusuruma bakmayın gerçekten sinir bozucu bir durum.

Edit:Arkadaşlar benimle neresi ilgilenir nereye başvurmam gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyler Norton -- 3 Haziran 2012; 14:52:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: N.Z.T

Kamera taktir elinde kanitla git polise . It kopukla ugrasilmaz ayrica kufurleri sil ban yersin

dükkanın özel kamerası yok ama binanım kamerası var kocaman kepenklerede yapıştırdım burası kamerayla izleniyor diye ama sonuç yine aynı bu sabah geldiğimde dalga geçer gibi kepengin önüne bira şişesi koymuşlar.şeytan diyor hazırla kezzabı çık üst kata kur pusuyu işeyine dök
  • Arkadaşları filan toplayın bi gece pusun içerde iyice kafayı buldularmı iyi bi ders verin neden bilmiyorum ama birden gaza geldim bende
  • aynen bşr kaç gün üst üste bekleyinadamları kovalayın sonrasında belki düzülir ama dikka tedin adamlatı kötü dövmeyin mazallah gider şikayetçi olurlar ayrıca belediyeyede başvurun belki onlardanbirşey çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadowborn

Arkadaşları filan toplayın bi gece pusun içerde iyice kafayı buldularmı iyi bi ders verin neden bilmiyorum ama birden gaza geldim bende

bizim burda sgk var onların duvarınada işemişler güvenlik üstüne yürümüş adamların bıçak falan çekmişler.bide gelip dükkana zarar verirlerse orası sıkıntı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kckmlqmqwe

quote:

Orijinalden alıntı: Shadowborn

Arkadaşları filan toplayın bi gece pusun içerde iyice kafayı buldularmı iyi bi ders verin neden bilmiyorum ama birden gaza geldim bende

bizim burda sgk var onların duvarınada işemişler güvenlik üstüne yürümüş adamların bıçak falan çekmişler.bide gelip dükkana zarar verirlerse orası sıkıntı

Orasıda doğruda başka bişey de insanın aklına gelmiyor tanıdık polis filan olmadıkça polislerinde ilgineceği yok
  • o adamlarla uğraşamazsın.zaten ulusun büyük bölümünde sidik kokusu var:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam en mantıklısı belediyeye dilekçe yazın. başka türlü kimse iplemez. belediyeye dilekçe yazarsanız zaten en geç 1 ay içinde cevaplamak ve ilgilenmek zorundalar.
  • kepenklerin tepesine spot ışık al dükkan önü gündüz gibi aydınlık olsun
  • ekip falanda geçiyor hiçbirşey yapamıyorlar ilen biri olsada yönlendirse beni nereye başvurmalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyler Norton -- 3 Haziran 2012; 12:56:13 >
  • Elektrikli tellerle dola etrafı gerçekten mantıklı bir çözüm voltajı düşük öldürmeyecek ama sarsacak cinsten olsun. Gece çıkarken açarsın tellerin elektriğini bir tanede uyarı levhası asarsın tamamdır. Ya da asma boşver müstahak bunlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

Elektrikli tellerle dola etrafı gerçekten mantıklı bir çözüm voltajı düşük öldürmeyecek ama sarsacak cinsten olsun. Gece çıkarken açarsın tellerin elektriğini bir tanede uyarı levhası asarsın tamamdır. Ya da asma boşver müstahak bunlara

güzel çözüm gerçekten nasıl yapılır ki o
  • quote:

quote:

Elektrikli tellerle dola etrafı gerçekten mantıklı bir çözüm voltajı düşük öldürmeyecek ama sarsacak cinsten olsun. Gece çıkarken açarsın tellerin elektriğini bir tanede uyarı levhası asarsın tamamdır. Ya da asma boşver müstahak bunlara

Bilmem bir yerde(film veya dizi) görmüştüm ama hatırlamıyorum pek.
  • quote:

quote:

quote:

Bilmem bir yerde(film veya dizi) görmüştüm ama hatırlamıyorum pek.

3 idiots giris kisminda unv yurt onunde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de elektrikli çözümü yazmaya gelmiştim. İşenebilecek yerlere elektrik akımı geçen levhalar koy. Çarpılsın adamlar pipilerinden.
  • Kangal da koyabilirsin dükkanın önüne
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Ben de elektrikli çözümü yazmaya gelmiştim. İşenebilecek yerlere elektrik akımı geçen levhalar koy. Çarpılsın adamlar pipilerinden.

Bende elektirik dedim bak dusunce tarzi ayni bi kiyak gec bolum yetkisi icin bir konus falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Kardeş ben sana çözüm buldum al 220 voltu yada 320 3 fazı kabloyla uzat taşların arasına gizle kablonun ucuna işedimi yesin sanayi elektriğini bak bakalım noluyo sonra

• quote:

iyi günler ben Ankara Ulusta esnafım ulusta takılan adamları bilirsiniz %85i ......Ben pastane işletiyorum ve geceleri dükkanı kapattıktan sonra sokak pavyona gazinoya gidemeyen fakir şerefsizlerle doluyor ve dükkanımın ilerisindeki boi alanda içiyorlar benim dükkanımda köşe olduğu için sote bir yer buraya gelip işiyorlar ve sabahları 6da bu şerefsizlerin pisliğini temizlemek için uğraşıyorum.Yaz geldi koku ister istemez siniyor ve aile falan gelip oturduğu için pastanenin önüne şikayet alıyorum.Kaç kere polise şikayet ettim tınlamadılar.Tek çarek pusu kurup bunları komaya sokmak mı bilmiyorum
    nereye şikayet etmeliyim ne yapmalıyım lütfen yardım edin her sabah pislik temizlemekten bıktım.Küfürler için kusuruma bakmayın gerçekten sinir bozucu bir durum.

Edit:Arkadaşlar benimle neresi ilgilenir nereye başvurmam gerek

kardeşim hiç öyle heriflerle kavga ya mavgaya girme ders verirsin sonra bi gece gelirler dükkanın camlarını indirirler.. en iyis kamera taktırıp çekip polise götürmek şikayetçi olmak bukadar basit

• o işten en iyi dükkanın önüne büyük spot ışık koyarsan kurtulursun polis belediye milletin nereye sidik yapacağını takip edecek olsa ohooo ne işler var yani. O yüzden çözümü devletten değil kendindne vulcan aslında en iyi çözüm onların oraya gelmesine neden olan unusuru ortadan kaldırmak.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.