Şimdi Ara

Düğünden Gelen Altınlar Bozdurulmalı mı ? Kuyumcu mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Allah nasip ederse Ağustos ayında düğünüm olacak. Biraz birikimim vardı bu esnada gitti. Masraflar ev, mobilya, düğün yeri, gelinlik vs.. derken 15 bin kadar kredi çektim düğünden sonra ödemem gerek. Eğer gelirse tahminime göre en az 40.000tl+ altın takılacak. Şimdi kafamdaki soru işareti şu, bu altınları kuyumcuda bozdurup vakıfbank altınhesabına gram altın olarak mı yatırayım ? Direk bankada mı bozdurayım ? yoksa hiç bozdurmadan elimde mi tutayım ? (15 bin tl kadarını mecbur bozduracağım borç vs.)

Normalde kafamda bozdurup vakıfbank altın hesabında tutmaktı parayı. Böylece enflasyona karşı para erimeyecekti. Ancak bazı kişiler ki bunların arasında borsada ünlü insanlarda var bankada gram altın olarak tutmak riskli diyorlar. Ekonomik krizde paraya el koyma yetkisi varmış devletin. Bu durum kafamı kurcalıyor. Malum kriz geliyor gibi.. Sizce düğünden gelecek altınları nasıl değerlendireyim ?

• Kahvehane muhabbetlerine inanma. Paran 100.000 TLye kadar devlet garantisi altında.

Elde tutmak riskli. Ama bozudurma- alma işleminde kaybın olur, onu da bil.
    Bozdurup krediyi kapa. Kurdan kazancağın, faizden kaybedeceğinden az.
  • Ben geçen hafta bankaya aktardım altınlarımı. Hırsız korkusu daha kötü. Özellikle yeni evlilere dadanıyorlar. Bence düğünün ertesi günü bankaya aktar. Ben Kuveyt Türk'e aktardım vakıf bank alım satımda biraz can sıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bankalar altını düşükten alıyor. (zamanında ben de altın sektöründe çalıştığım için biliyorum)
    Kapalıçarşıya gidip daha iyi fiyata bozabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Altın mı Dolar mı
    2 yıl önce açıldı
    Önce Tapu Mu Para Mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.