Şimdi Ara

Düğünde,kız arkadaşa doğum günü süprizi,hediyesi olarak ne yapılabilir/verilebilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Eylül ortasında abimin düğünü varda,aynı günlerde kız arkadaşımın da doğum günü var.Düğüne gelecek,o gelince orda ona ne tür bir sürpriz yapabilirim veya nasıl bir hediye verebilirim,ilginç fikirlere ihtiyacım var.dalga geçecekler ve seviye düşürecekler boşuna yazmasın karşılığını fazlası ile alır..

Sükut-u hayale uğramaktan korkan çiçeklerin derdiyle hem derd olmuşum nicedir… Nicedir dizginsiz binerim sevdâ atına! Yoksa ne mümkün ermek… Mecnunların, Keremlerin, Yusufların katına! Süflî melekelerden sıyrılarak kanat çırpmaktayım, kendimin dahi fark eylemediği kesif bir bâtına… Ve kaderin kûfî yazan kalemi usulca iliştirmekte hayatımı, hayatına…
  • hayrına uplayayım bekli değişik fikirler çıkar otlanırız
    http://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/internet/domashen-internet https://www.vodafone.ro/serviciifixe/client-nou Kıyaslayaca hiçbir ülke yok bu bir soyğunhttps://www.starnet.md/ro/services/internet
  • Ben tanistigimiz gunden bugune kadar her gun yazi yazmistim. Onu verdim dogum gununde. Ama sen gec kalmissin tabi. Fazlaca fotografiniz varsa album yap ve renkli kagitlarla uzerine notlar yaz. Yas uygunsa evlenme teklifi et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 90.nxmcnakka -- 31 Ağustos 2013; 18:28:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

okul olmasa,mesleğim olsa hiç düşünmem evlenme teklifi işini dee,bu sorunlar var işte

nikah memuru gelcek,şakayla karışık yanlarına gitsek mi napsak

@90.nxmcnakka
    Sükut-u hayale uğramaktan korkan çiçeklerin derdiyle hem derd olmuşum nicedir&amp;amp;amp;amp;#8230; Nicedir dizginsiz binerim sevdâ atına! Yoksa ne mümkün ermek&amp;amp;amp;amp;#8230; Mecnunların, Keremlerin, Yusufların katına! Süflî melekelerden sıyrılarak kanat çırpmaktayım, kendimin dahi fark eylemediği kesif bir bâtına&amp;amp;amp;amp;#8230; Ve kaderin kûfî yazan kalemi usulca iliştirmekte hayatımı, hayatına&amp;amp;amp;amp;#8230;
  • ??
    Sükut-u hayale uğramaktan korkan çiçeklerin derdiyle hem derd olmuşum nicedir&amp;amp;amp;amp;#8230; Nicedir dizginsiz binerim sevdâ atına! Yoksa ne mümkün ermek&amp;amp;amp;amp;#8230; Mecnunların, Keremlerin, Yusufların katına! Süflî melekelerden sıyrılarak kanat çırpmaktayım, kendimin dahi fark eylemediği kesif bir bâtına&amp;amp;amp;amp;#8230; Ve kaderin kûfî yazan kalemi usulca iliştirmekte hayatımı, hayatına&amp;amp;amp;amp;#8230;
  • benim kız arkadaşım bana video hazırlamıştı. çevremdeki herkesle tek tek video çektirip doğum günümü kutlattırmış canım benim ya

BU BİR UYARIDIR !
  • video çekme işi basit onu yaparım ama orda o iş olmaz,o kadar insanın içinde açıpta izlettirmem

evlilik zamanı gelsin başka düğünde olabilir,evlenme teklifi şeklinde :P

başka şeyler lazım ya,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kızın doğum günü için hediye
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mum ışığında halay çekin.
  • ama süpriz bi tek videoyla bitmedi, kendi emeğiyle meyveli pasta yapmıştı uğraşmış baya özenli bişey yapmıştı, onun yanında bide tshirt almış bence süpriz tek bişey yapıp bitmemeli yanında ufak çapta başka süprizlerlede cila yapılmalı

BU BİR UYARIDIR !
  • sesin güzelse abinede haber ver en durgun anda sahneye çık ona bakarak ve ona hitap ederek şarkı söle ve doğum gününü kutla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalkaçkını -- 2 Eylül 2013; 2:35:53 >

düğünü bölme gibi bir şey yapamam :)

neyse ya ben başka bir şeyler bulacağım artık,sağolasınız :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.