Şimdi Ara

Kız arkadaşa şal hediye edeceğim doğum gününde

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Zara'dan almayı düşünüyorum, sizce iyi gider mi? Güzel bi hediye mi? Veya alternatif hediye önerisi olan?

"iki dandik tasolasyon efecti için mi çıkıcak ps4"

• _____________________________
  • Güzel hediye, elbise de alabilirsin tabii daha önce alınmadıysa.
    "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • Kime göre neye göre demek istiyorum çünkü punk imajıyla takılan biri için berbat hediye. Güzel ya da kötü diyebilmemiz için kız arkadaşından bahsetmen lazım değil mi?
    Üç yıl yatılı olarak okumuş olduğun lisenin kapısının önünde sigara içen yetişkin bir adam olarak kendilerini sokağa fırlatan öğrencilere hayretle bakıyorsun. Bunlar çocuk yahu, diye düşünüyorsun içinden. Oysa lise dediğinde, kendini hep sabah soğuk suyla tıraş olurken anımsıyorsun. Erkekliğe adım attığın yıllar olduğu için kendini hep büyük düşünmüşsün. Oysa düşlerinin dehlizlerinde umutsuzca çıkış aradığın o bina bile ne kadar küçükmüş.
  • Sade ve güzel bir hediye, iyi seçim yarbayım

Orijinalden alıntı: Noix~

Sade ve güzel bir hediye, iyi seçim yarbayım

Teşekkür ederim.

Ya kız işte 21 yaşında, öyle rockcu punkcu falan değil. Elbise falan giyiyor genelde (tabi yazın:), ne çok klasik ne çok spor takılıyor. öyle.
    Arkadaşın kardeşine ne hediye alsam diye düşünüyordum.
    mavi nin de güzel şalları oluyor tavsiye ederim

Kız arkadaşa şal hediye edeceğim doğum gününde

Sizin de aklınızda bulunsun yani... Yalnız Bayan reyonunda bir erkek, her taraf kadın ve tüm gözler üzerimde kendimi sapık gibi hissettim.
  • üzerinde eşşek kadar markası yazmasın da nerden alırsan al hepsi aynı.

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

Beyler Zara'dan şal aldım. Söylemesi ayıp 50 TL. Böyle baya kalın ama kaliteli yani o dokuyu hissediyorsunuz. İçine değiştirme kartı da koydum ama kız çok beğendi, yani öyle söyledi.

Sizin de aklınızda bulunsun yani... Yalnız Bayan reyonunda bir erkek, her taraf kadın ve tüm gözler üzerimde kendimi sapık gibi hissettim.

bende tam normal bir kız arkadaşsa zarayı boşver diyecektim.

herhalde özel bir kız arkadaş değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kutx

quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

Beyler Zara'dan şal aldım. Söylemesi ayıp 50 TL. Böyle baya kalın ama kaliteli yani o dokuyu hissediyorsunuz. İçine değiştirme kartı da koydum ama kız çok beğendi, yani öyle söyledi.

bende tam normal bir kız arkadaşsa zarayı boşver diyecektim.

herhalde özel bir kız arkadaş değil mi?

Evet özel biri, zaten özel olmasa asla hediye mediye almam. Marka'ya yatırım yapacaksın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.