Şimdi Ara

Düğün sesleri arasında uyuma çalışmaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş yetti nedir bu ? Yarın sınava gireceğim adamlar bangır bangır halay çekiyor dışarıda. Bu kadar zor mu düğün salonu kiralamak. Hasta insanların olma ihtimalini saymıyorum bile. Bir de biri yetmezmiş gibi 2 düğün var müzikleri de birbirine giriyor. Yasak olması lazım böyle şeylerin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yasak zaten, evimizin karşısında oturan emekli bir amca vardı, her allahın günü saat 9-10 dedin mi başlardı içip bağırarak şarkı söylemeye yaz günü de kapı pencere açık tabi sanki evin içinde söylüyor gibi oluyordu, çareyi polise şikayet etmekte bulduk, şikayetimizden dakikalar sonra 2 polis geldi kapısına zaten hakkınızda şikayet var diye.
  • İch hab keine lust kullanıcısına yanıt
    Öğrendiğim iyi oldu hocam biraz daha devam ederlerse ben de polisi arayacağım. Anlayamıyorum insanlardaki bu düşüncesizliği hiç kimsenin mi aklının ucundan geçmez. Yazık..

• gece 12'den sonra yasak zaten. 10 dk daha bekleyin ses kesilmezse polis çağırın
  • Kesinlikle et. Senin yarın belli bir biçimde yani tamamı olmasa bile hayatın şekillenecek. 3 saatlik bir düğün bir kişinin hayatından önemli olmamalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-35050C1E8 -- 15 Haziran 2014; 10:22:47 >
  • Şikayet et hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Rammfire

Öğrendiğim iyi oldu hocam biraz daha devam ederlerse ben de polisi arayacağım. Anlayamıyorum insanlardaki bu düşüncesizliği hiç kimsenin mi aklının ucundan geçmez. Yazık..

Başarılar hocam allah zihin açıklığı versin, bence de öyle yap çünkü bazıları gece geç saatlere kadar devam ettirebiliyor düğünü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kancan2087

Kesinlikle et. Senin yarın belli bir biçimde yani tamamı olmasa bile hayatın şekillenecek. Bir kişinin hayatı 3 saatlik düğünden önemli olmamalı.

Yanliş yazdin galiba

• İch hab keine lust kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. 5 dakikadır ses yok umarım bitmiştir tekrar başlarsa kesinlikle çağıracağım polisi.

• Yemin ederim bende yatamadım iZmir mavisehirdeyim

• ssadıkacar kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, uyardığınız için. Zaten her iki anlamda cümle birbiri ile çelişiyor. :D
  • 11e kadar izin alıyorlar. 11i bir dakika geçse bile arayın polisi. Bir de sınav vardı yani

• Gece 12`den sonra yasak diye birsey yok.Sokak dugunleri cevre kanunu geregince tamamen yasaktir.Fakat bazi durumlarda dugun yapacaklar olanlar polislerden izin alarak yapiyorlar.Ama su ana kadar yapani hic gormedim.Sinav arefesinde butun gurultulu faaliyetler durmak zorunda.Sokak dugunu oldugu zaman 155`i aramayin.Size en yakin karakolu arayin.Polisler dugun sahiplerine para cezasi keseceklerdir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.