Şimdi Ara

Düğün Masrafları ( Gelin tarafı size şöyle bir hesap yapıp yolluyor naparsınız? )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
3.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler sevdiğiniz kadınla evleneceksiniz gelin tarafı size şöyle bir hesap yapıp yolluyor, ne yaparsınız?
    Düğün Masrafları ( Gelin tarafı size şöyle bir hesap yapıp yolluyor naparsınız? )

• 250gr için değer
  • evlenmezdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o paraya borsaya girer katlarsan milyoner olursun sonra ecnebi bir modelle evlenebilirsin knk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ronaldo1Numara -- 6 Ağustos 2017; 20:20:44 >
  • Orta parmak

• kaçırırım
  • ay hoşt ulan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gelinin kardeşine niye 6 bin tl veriyorum abi mantığa bak ya eğer bunu yollasalardı derdim ki ben ne kadar salak bir insanmışım şöyle bir kadınla bu kadar ilerlemişim

• 438 bin tlye her gün yemek yerdim. oy oy oy
  • bune lan ben düğün bile yapmam ne altını salak saçma masraflar eğer gerçekten seviyorsa bu masrafları yaptırmaz zaten kız yaptırıyorsa hayırda gelmez
  • 200.000 ev buldularsa evi satanın telefonunu aldıktan sonra evlenmekten vaz gectigimi belirtilirim xd

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı kalemler az bile yazılmış mobilya, ev vs. gibi.

• Evlenmem

• bu fotoğraf çokça sosyal medyada dolaştı.

kimisi için bu rakamlarla asla evlilik olmuyor, kimisi için totale vurudğunuzda bu rakamlara yakın rakamlar harcıroyorsunuz.

oturup hesap edin, istanbul-ankara-izmi-bursa gibi yerlerde ev almak isteseniz harcayacağınız parayı, iyi kötü ayağınızı yerden kesecek bir arabayı, 2 yılda bir değiştirmek yerine 10 yıl kullanacağınız bir beyaz eşya markasının fiyatlarını, yılınızı kutlamadan kırılacak, yırtılacak mobilya-koltuk-yatakodası takımı yerine en azından 7-8 yıl sorunsuz götürecek ürünlerin fiyatlarına bakın.

pekçok kişi borçla eleniyor arkadaşlar. özellikle erkek tarafına çok fazla yük biniyor evlilikte. ben evli değilim fakat kuzenlerim evlendi ve kısılsa bile mantıklı düşününce harcanılması gereken paralar yüksek meblada masraf ediyor.

ki buna çocuk masrafıda girince sadece çocuğunuz ve eşiniz için çalıştığınız bir hayata evriliyorsunuz.

ekonomik özgürlüğü olmayan ve ailesinin maddi durumu pek iç açıcı olmayan kızlarla mümkünse ciddi düşünmemeye çalışın.

yarın birgün gelinin kardeşi borç takar, gelinin kuzenine kefil olrusunuz olurda olur neler olur.

Her anlamda denginiz olan insanı bulmak için çaba gsterin.

(bu arada orada yazan 80 binlik altın masrafı tamamen gelin ve annesinin insiyatifidir. kimi kız ve annesi bir gerdanlık setine tamam olurken kimi aç gözlüleride böyle 80 binlik altın isterler. neden ? "biz kızımızı kurdelayla verdik, o 80 binde kızımızın güvencesi olsun" kafa aynen budur. bazı evliliklerde sizden habersiz bu altınlar gelinin kardeşine-abisine sermaye yapsın sonra öder diye sizden habersiz dahi bile verilebilir yani o altın artık sizden çıkmış, bir nevi doğrudan geline verdiğiniz başlık gibi düşünün)

ilavten o kadın kuaförlerini allah bildiği gibi yapsın. gelinin ve akrabalarının saçının yapımına bir maaşını-yarım maaşını bırakan ne koçyiğitler gördü bu gözler ah ah. hele gelinlik ppiyasası omay gad. 1 defa giyeceğiniz kıyafet için binler hatta onbilnler telafuz ediliyor. akıl alır gibi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xreleave -- 6 Ağustos 2017; 21:3:38 >

• Hesabı getirin dedim hesabı geçirin demedim.
  • Bi de donalak mı ? Diye sorardım.

• Gelinin kardeşine 6.000 TL neyin parası?
    Aynı şekilde 6.000 TL halı parası mı olur?
    Geline araba hediyesi 40.000 ???

Siz neyin kafasını yaşıyonuz?
  • Halıya 6000 lira verilir mi deseydin 6000 liralık halıyla kalelerin içini döşersin 200.000 liraya da kale alınabileceğini hiç sanmıyorum. Geline 40.000 liraya araba istediklerine göre aylık kazancın epey vardır ama. Televizyona da 6000 lira verilmez 400 ekran mı alacaksın alacağın 2+1 ev mutfağa ya da salona koysan yeter zaten.
  • Düğün salonu, pasta, davetiyeler vs. yazılmamış. Onlarıda eklersen 500 Bin Lira eder. O paraya altın kaplama kukuya mı girecek bu adam ? Muhtemelen üzerinden bütün mahallenin geçtiği, vulvası lale gibi açılmış bişeyle karşılaşacak.
  • hocam o kadını giderim yakarım

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.