Düğün masrafı sadece 150 TL tutan çift

-
-
Tercih meselesi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
150tllik düğünü yapacak kadar seven kız paha biçilemez öyle seven de bize denk gelmez hayatta neyin iyisi denk geldi awl
ben ileride evleneceğim zaman kesin konuşucam. baştan belirticem. örnek olarak ablam 3 sene önce evlendi. düğün yaptılar. sadece düğün salonunda 100.000 TL masraf gitti. şimdi onu ödüycez diye uğraşıyolar. dedim ne gerek vardı, 100 bin lirayı moku mokuna kullandınız. o paraya o zamanlar 3-5 yaşında passat alınıyordu en azından. ama yok illa düğün olcak dediler ve şimdi borç ödemeye calısıyorlar. aldıkları maaşın yarısından fazlası zamanında cektıklerı krediye vs vs gidiyor.
-
ufak tefek aile arasında tadımlık düğün olabilir. ama ilerisi sadece masraf ve görmemişlik.
-
O değilde nikah ücreti 150 lira fazlaymış.Gerçi imam nikahı yapsan bile o parayı istiyor hoca.O parayı vermezdim ben ayak falan yapardım ya da müftülüğe falan giderdim...
Müftü kıyınca nikahı dini ve medeni düğün bir arada mi oluyorquote:
Orijinalden alıntı: MaxPayne87
O değilde nikah ücreti 150 lira fazlaymış.Gerçi imam nikahı yapsan bile o parayı istiyor hoca.O parayı vermezdim ben ayak falan yapardım ya da müftülüğe falan giderdim...
Brezilyalı kız arkadaşım var. Kendisi 47 yaşında 23 yaşında kızı var. Kızı evli değil ama erkek arkadaşı ile yaşıyor ve çocuğu var. Niye evlenmedi diye sorduğumda ise evliliğin çok masraflı ve gereksiz olduğunu söylemişti. Haklı
-
Ben aslında imam nikahı için konuşmuştum.Sen öyle diyince baktımda müftüler resmi nikahta kıyıyormuş galiba yetki verilmiş...
Sabancı kadar malın olacağına fındık kadar şeyin olsun. Kızlar istiyo daha çok.
Evlilik masraflı değil gösteriş masraflı . Alınır bir gelinlik alınır bi takım elbise cümbür cemaat nikah salonunda nikah kıyılır. Akşam sevdiklerinle bir şey yapıp yapmamak sana kalmış meyhanede yemek ısmarlayabilirsin rakılı güzel kaya levrekli , en sevdiğin 10 kişiye . Yada hiç sevmediğim tiplere düğün salonunda et pilav ısmarlarsın çeyrek takar belki diye çeyrekte takmazlar anca 100 lira oda kurtarmaz .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarleyDavidson -- 20 Mayıs 2021; 16:33:34 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok para harcayıp gösteriş yapanlara ne kadar kötü gözle bakıyorsam bunlarada öyle bakıyorum, tercih meselesi sonuçta, sosyal medyada beğeni almak için böyle şeyler yapmaya gerek yok hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X